![]() |
|
![]() |
|
Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM), THS Kadın Hakları Çalışma Grubu projesidir. Bu foruma siteye üye olmadan soru gönderilebilir ancak forum sadece kadın haklarına ilişkin konulara açık olup, diğer hukuki soru ve sorunlar alanda yayınlanmaz. [Kahdem Portalı] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() 22 yaşındayım ve Eski sevgilim beni tehdit ediyor ciplak resimleri yayınlamak veya aileme atmakla tehdit ediyor cevap vermezsem kurtulurum diye düşündüm ama vazgeçmiyor benden ailemin numarası yok ev adresimde yok onda ama suanki internete güven olmuyor öğrenmiş olabilir bilmiyorum ve benim ailem çok katı bu konuda eğer böyle bir şey ogrenilirse yaşayacağımı dusunmuyrmm
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Sn.Katılımcı,
Öncelikle en yakın aile mahkemesine giderek sizi tehdit eden kişi hakkında şiddetin önlenmesi kararı isteyebilirsiniz. Bu karardan sonra tüm delilleriniz ile beraber savcılığa suç duyusunda bulunabilir, kişisel kayıtlarınızın bulunduğunu düşündüğünüz telefon ve bilgisayar için ara ve el koyma kararı verilmesini isteyebilirsiniz. Bu aşamaları bir avukatla birlikte yürütürseniz süreci takip edebilir ve tebligatların avukata gönderilmesini sağlayabilirsiniz. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Santaj tehdit hakaret. Acilan kamu davasi | Konukleyla | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 30-01-2020 16:33 |
Tehdit santaj icin suc duyurusu | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 21-07-2015 08:17 |
tehdit & santaj | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 4 | 10-03-2015 07:51 |
Santaj,tehdit | ASİİ | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 08-09-2014 16:41 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |