![]() |
|
![]() |
|
Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM), THS Kadın Hakları Çalışma Grubu projesidir. Bu foruma siteye üye olmadan soru gönderilebilir ancak forum sadece kadın haklarına ilişkin konulara açık olup, diğer hukuki soru ve sorunlar alanda yayınlanmaz. [Kahdem Portalı] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() 5 yıllık ilişkimi bitirdim. İyi gitmeyen ve sürekli ezildigim bir ilişkiydi. Bende başkasını seviyorum bahanesiyle bitirdim. Ancak eski sevgilim bunu kabul etmek istemedi. Düzgün bir şekilde derdimi anlatmayı da denedim ama işe yaramadı. Tanıdığım herkese yazmaya başladı. Hakkımda çok iğrenç şeyler söyledi herkese. Birlikte çektiğimiz fotoğrafları mesajları herkese attı. Numaramı değiştirdim tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım ancak yine de bana ulaşmayı başardı. Bir çok numaradan yazmaya devam etti. Banka hesabıma para göndererek açıklama kısmına mesaj yazmaya da başladı. Kendini öldürmekle tehdit etti. Bazen de ikimizi de öldüreceğim gibi cümleler kurdu. Abisiyle konuşmama rağmen ve halledeceğim demesine rağmen hiçbir şey yoluna girmedi. Hala beni rahatsız etmeye devam ediyor. Beni insanların gözünde çok kötü bir duruma düşürdü. Rezil etmeye de devam ediyor. Bir türlü kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor.
|
![]() |
#2 |
|
![]() Sn.Katılımcı,
Savcılığa başvurarak karşı tarafı şikayet edebilir ve delilleri sunabilirsiniz. Yine savcılık aşamasında karşı taraf aleyhine 6284 sayılı yasa gereği şiddetin önlenmesi gerekli kararın verilmesini isteyebilir ve özellikle iletişim araçları ile sizi rahatsız etmesinin yasaklanmasını isteyebilirsiniz.. Her aşamada bir avukattan hukuki destek almanız yararınızadır. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Eski sevgilim tehdit ediyor | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 12-07-2019 12:03 |
Eski sevgilim şantaj yapıyor | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 19-06-2014 14:07 |
peşimi bırakmıyor rahatsız ediyor | Konuk123 | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 5 | 26-01-2013 18:53 |
Evli ama benim peşimi bırakmıyor. | KONUK86 | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 06-02-2012 08:38 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |