![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba sayın meslektaşlarım,
Türkiye'de farklı illerde bir çok şubesi olan bir dil okulunun Kocaeli şubesine karşı Tüketici Hakem Heyeti kararına istinaden takip başlattık.Ancak Dil okulunun vergi numarasını bulamıyoruz. Çünkü vergi dairesinde kayıtlı oldukları isim farklı muhtemelen. Bu nedenle de diğer işlemlere devam edemiyoruz.Nasıl hareket edilmelidir.Yardımlarınız için teşekkürler. |
![]() |
#2 |
|
![]() http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/L...2fDefault.aspx
buraya üye olarak tüm şirketlerin mersis bilgisini ve adresini görebilirsiniz? Ayırca şirket bilgileri için ticaret sicil gazetesine üye olarak ulaşma şansınız var.. ![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sayın meslektaşım çok teşekkürler yalnız ticaret sicil gazetesini denedim yine verdiğiniz bilgi doğrultusunda mersis sistemini de denedim ancak elimdeki isimle aratınca maalesef bir kayda ulaşamıyorum ve vergi levhasına kayıtlı olan isimlerini bilmiyorum ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
isim yer ve vergi numarası değiştiren davalı limited şirkete karşı ne yapılabilir? | furugferruhzad | Meslektaşların Soruları | 3 | 25-11-2015 14:21 |
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Vergi Numarası | Av.ÜLKÜ | Meslektaşların Soruları | 4 | 31-01-2012 15:12 |
Site Yönetiminin Vergi Numarası Olur mu? | ad-hoc | Meslektaşların Soruları | 8 | 13-05-2008 10:41 |
Vergi Numarası Yazılı Olmayan Karşılıksız Çekte Beraat.. | imge_nil | Meslektaşların Soruları | 4 | 15-01-2008 23:01 |
Vergi kimlik numarası yılbaşından itibaren tarih olacak | Seyda | Hukuk Haberleri | 1 | 29-11-2006 16:25 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |