![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhabalar mesleğin başında olan bendenizin ilk müvekkili babam, ancak nasıl yardımcı olacağım konusunda kafam araştırma yapmaktan çok karıştı ve ya Avukat çocuğu olarak Ona yardım edemezsem
![]() 1 ) Ödeme yapılmadan hukuka aykırı olarak alınan geçmişe yönelik hesap işletim ücretleri ve kart bedellerini isteyebilir miyiz? 2 )Ödeme yaptıktan sonra mı Tüketici hakem heyetine başvurmalıyım, ödeme yapmadan da başvurulabiliyor mu? 3) Bankanın genel merkezine çekeceğim ihtarnamede cevap vermeleri için 1 hafta süre verebilir miyim ve bankaların yaptığı gibi hesap işletim ücretimle beraber noter masrafını da isteyebilir miyim? 4 )ya da menfi tespit,alacak davasına başvursam ![]() Ne yapsam nerden başlasam bilemedim, yardımlarınızı rica eder konu ile ilgili bilgi ve belgelerinize talip olduğumu beyan ederim ![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kafanız iyice karışmış. Bütün bu aksiyonları yapmasanız da, bankanın icra takibi yapmasını bekleseniz ve yapıldığında "borca ve faize" itiraz etseniz. Bu arada, THS'de "hesap işletim ücreti" olarak arama yapsanız. ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevabınızla zihnim o kadar berraklaştı ki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Bu başlığı açalı bir ay olmamış ve Son durumu THS ile paylaşmak isterim
![]() Pazartesi ödeme yapmamızı söylediklerinde İlgili şubeye gidip, dava safhasında-ödeme kesinlikle yapmayacağımızdan,Sayın Suat ERGİN' in de dediği gibi takibe itiraz sonrasında açılacak itirazın iptali davasını kastetmekteyim- haklılığımızı ispata yaramasını düşündüğüm olayları ve taleplerimizi ve sonrasını anlattığım 2 sayfaya yakın bir dilekçe sundum. Vee bugün telefonla arayarak kredi durum kodu:ANAPARA İMHA olduğu bilgisi verilmiştir.Toplam borç:0 Daha Adil Günlere ![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Güzel haber, kutlarım. ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Teşekkür Ederiiiim
![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Banka Hesap İşletim Ücretinin Mahkemece İptali | TRINITY | Hukuk Haberleri | 21 | 17-04-2013 12:48 |
Hesap İşletim Ücretinin İadesi - 2013 | sibel19 | Meslektaşların Soruları | 7 | 17-04-2013 12:42 |
Banka Hesap İşletim Ücretine İtiraz | Hakkaniyet | Meslektaşların Soruları | 55 | 06-01-2013 02:01 |
X bankasının Kestiği Yıllık Hesap İşletim Masrafı | tiryakim | Meslektaşların Soruları | 5 | 14-07-2012 19:36 |
kefile hesap kat ihtarı tebliğ edilmeden temerrüt faizi istenebilir mi? | Nuriye Değer | Meslektaşların Soruları | 3 | 27-09-2011 23:28 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |