![]() |
|
![]() |
|
Hukuk Haberleri Hukuk Haberleri, duyuruları, güncel hukuki gelişmeler. [Haber Ekleyin] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Türk Silahlı Kuvvetlerinin muvazzaf askeri hakim ihtiyacını karşılamak amacıyla en az 4 yıllık Hukuk Mezunları arasından sınavla, muvazzaf subay statüsünde personel alınacak.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin muvazzaf askeri hakim ihtiyacını karşılamak amacıyla, en az 4 yıllık Hukuk Fakültesi mezunları arasından sınavla, muvazzaf subay statüsünde personel alınacak. Başvurular, 15 Temmuz-16 Eylül 2011 tarihleri arasında şahsen veya posta ile Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Başkanlığına yapılacak. Adaylar, giriş koşulları ve sınavlara ilişkin hususları 'www.dzkk.tsk.tr' internet adresinde yer alan "Muvazzaf Askeri Hakim Alımı Başvuru Kılavuzu"ndan temin edebilecekler. Kaynak : HUKUKİHABER.NET |
![]() |
#2 |
|
![]() -terhis olmama- şartını anlayamıyorum, mantık erdiremiyorum, askerlikte mantık aranmaz ama bu çok saçma...
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Askeri Hakim Ve Savcılık | Ertugrul | Hukuk Stajı ve Meslek Seçimi | 32 | 10-01-2011 13:53 |
Askeri Hakim/Savcılık stajı | üye3578 | Hukuk Stajı ve Meslek Seçimi | 1 | 14-03-2009 02:04 |
Askeri | jay leno | Hukuk Soruları Arşivi | 4 | 14-02-2002 02:12 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |