![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İyi günler meslektaşlarım. Müvekkile KTK 65/4 ten bir idari para cezası kesilmiş. İtiraz etmek istiyoruz. Fakat iptal isteminin reddi halinde karşı vekalet çıkıyor mu? ya da iptal kararında lehimize vekalet ücreti çıkar mı? şimdiden teşekkürler.
|
![]() |
#2 |
|
![]() Meslektaşım merhabalar;
1- İptal isteminin reddi halinde karşı vekalet çıkmıyor 2- İstemin kabulü ve işlemin reddi halinde; genelde vekalet ücretine hükmetmiyorlar, ancak hükmetmeleri gerekiyor. Bazı meslektaşlardan hükmedildiğine dair paulaşımlar görmüştüm. |
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
anladım meslektaşım. çok teşekkür ediyorum |
![]() |
#4 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Meslektaşım; herkesin faydalanması adına sonucu buradan da paylaşmanızı ve Türk Hukuk Sitesi'ne katkılarınızın devam etmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar |
![]() |
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
tabii ki meslektaşım mutlaka dönüş sağlayacağım bu başlığa |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Tapu iptali ve tescil veya hmk 107 feragat karşı vekalet ücreti | tegese | Meslektaşların Soruları | 4 | 16-05-2024 17:58 |
tasarrufun iptali davasında karşı vekalet ücreti. | imsel | Meslektaşların Soruları | 2 | 12-04-2021 12:28 |
Nafaka Davalarında Karşı Taraf Vekalet Ücreti | Av. Arda Günay | Meslektaşların Soruları | 1 | 29-01-2015 22:50 |
cmk davalarında masraflar ve karşı vekalet ücreti | hatice_bck | Meslektaşların Soruları | 3 | 19-01-2012 09:45 |
trafik cezalarının iptali,adli-idari yargı ayrımı | YAHYA ÜNALDI | Hukuk Sohbetleri | 10 | 02-05-2008 15:55 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |