![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İyi günler cmk ağır ceza görevini o tarihte askere gideceğim için reddetmek durumunda kaldım. Bu sebeple yeni avukat olmama rağmen sıralamada 3. Sıradan 80. Sıraya geriledim. Hemen sistemden mazeret gönderdim acaba mazeret kabul edilirse puanım normale döner mi belli bir zamanı mı var?
|
![]() |
#2 |
|
![]() Görevi kabul etmediğinizden en azından kendi yaşadığım şehir için konuşayım o puan geri gelmiyor. Mazereti bildirseniz de fark etmiyor. Keşke görevi kabul edip mahkemeye mazeret yollasaydınız. En azından denemiş olurdunuz. Sonuçta yargılama tek celsede bitmeyecekti. Belki sizin sanığı bulamazlardı.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Plakaya yazılan cezada, ceza puanı malike mi yazılır.? | Av.Dursun KARACA | Meslektaşların Soruları | 1 | 11-02-2014 15:23 |
Ocas sisteminde telefon ile arandı ve red etti kaydı düşülerek ceza puanı uygulanıyor .Uygulama Baromuzda yeni başladı | Av.Muzaffer Varlı Türker | Meslektaşların Soruları | 9 | 17-05-2013 12:46 |
Mazeret Dilekçesinde Tercih Sebebi Yazmadığından Reddedilen Mazeret | Av.İlker DOLGUN | Hukuk Sohbetleri | 26 | 15-02-2013 10:00 |
OCAS Şifre Değiştirme | av.bg | Meslektaşların Soruları | 5 | 10-01-2011 16:01 |
Ocas mantığı | yaman | Meslektaşların Soruları | 5 | 22-07-2009 02:49 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |