![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba meslektaşlarım.
Açmış olduğum işçilik alacağı davasında , dava dilekçemin içeriğinde puantaj kayıtlarının ekte sunulduğunu belirterek dava dilekçem ekinde puantaj kayıtlarını sundum.Ancak dava dilekçesinin delil kısmında buna değinmedim. Sadece işçi özlük dosyası (bordro , iş akdi feshi belgeleri ve puantaj kayıtlarının davalıdan istenmesi) diye belirttim. Bu hususta sunmuş olduğum puantaj kayıtları da delil olarak nitelendirilecektir değil mi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. |
![]() |
#2 |
|
![]() Değerlendirilir meslektaşım
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
işçi alacağı davasında delil | Avukatbd | Meslektaşların Soruları | 2 | 12-04-2022 09:30 |
İşçi alacak davasında ses kaydı alınması delil niteliğinde midir? | öz87 | Meslektaşların Soruları | 4 | 24-03-2021 19:19 |
İşçi Alacağı Davasında Faiz Talep Edilmemesi | lawyer sawyer | Meslektaşların Soruları | 2 | 12-02-2017 22:45 |
İşçi Alacağı İtirazın İptali Davasında Alacak Kalemi Eklemek | HakiMavi | Meslektaşların Soruları | 2 | 16-11-2016 12:43 |
İşçi alacağı davasında görev ve yetki meselesi | methiye | Meslektaşların Soruları | 6 | 29-08-2013 09:38 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |