![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhabalar, müvekkilim 2008 zamanında eşiyle bir şirket kurmuşlar. Zaman içerisinde eşi ile anlaşmazlıklar yaşamışlar, müvekkil şirketi feshetmek istemiş ancak eşi istememiş, müvekkilin uzun bir süre hastanede olduğu dönemde eşi ben feshettim şirketi vs diyerek müvekkili oyalamıştır sonrasında da karar defterini vs yakmıştır. Müvekkil eşiyle boşanmış sonrasında eşi vefat etmiştir. Müvekkil şirketi kapatmak istemekte ancak karar defteri elinde yok. Bu durumda nasıl bir yok izlenebilir?
|
![]() |
#2 |
|
![]() Merhaba,
Karar defterinin zayi olduğuna dair dava açabilirsiniz. |
![]() |
#3 |
|
![]() Meslektaşım bu hususta dava şartlarını taşımadığımıza kanaat getirdim hem süre yönünden sıkıntımız var hem de esasa ilişkin ispatlayabileceğimiz bir veri yok.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
apartman karar defteri İİK 68 | av.yağmur deniz | Meslektaşların Soruları | 11 | 22-10-2018 14:47 |
Kat Mülkiyetinde Karar Defteri Düzenlemesi Yeni Yönetimin Yapması Gerekenler | av.ertürkyıldız | Meslektaşların Soruları | 3 | 05-06-2010 10:43 |
apartman karar defteri. | ilyasgöbelek | Meslektaşların Soruları | 1 | 05-03-2010 21:47 |
karar defteri | Ahmet Taşkan | Hukuk Soruları | 0 | 19-07-2007 21:46 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |