![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Öncelikle bu ilk mesajımda herkesi selamlıyorum, günaydınlar diliyorum. Sizlere sorum Tapu iptal ve Tescil davasında Müvekkil davacı çok yaşlı bir teyzemiz, davalılar ise oğulları, oğulları anneyi kandırarak davadan feragat ettiriyorlar,bizi de azlettiriyorlar, dolayısıyla davada reddolunuyor.
Bu aşamada izlemem gereken yol Temyiz dilekçesinde mi bu hususu sunmam gerek yoksa ayrı bir dava mı açmalıyım feragatin iptali için? Değerli fikirlerini ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
![]() |
#2 |
|
![]() Azilden sonra yeniden vekil olarak mı tayin edildiniz?
|
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
DERDESTLİK-Dava Esnasında Hükmün Kesinleşmesi | av.onuranildeniz | Meslektaşların Soruları | 5 | 19-11-2020 15:43 |
2. El Ayıplı Aracın dava esnasında satılması | Av. Mustafa Karataş | Meslektaşların Soruları | 1 | 21-05-2019 05:40 |
Bir Başka Avukatın Dosyalara Vekaletname Sunup Haricen Tahsil Nedeniyle Takipten Feragat Edip Dava Dosyalarında İse Vekalet Ücretinden Feragat Etmesi | A.Doğan | Meslektaşların Soruları | 12 | 21-02-2017 12:12 |
Dava esnasında Bilirkişi talebi | asumann | Meslektaşların Soruları | 6 | 03-02-2015 10:59 |
Emeklilik şartınını dava esnasında gerçekleşmesi | Av.Günar | Meslektaşların Soruları | 8 | 19-05-2012 12:55 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |