07-09-2007, 09:20 | #1 |
|
En güzel yerli yahut yabancı aşk şarkısı
Sizce en güzel yerli yahut da yabancı aşk şarkısı hangisidir? Neden?
|
07-09-2007, 09:29 | #2 |
|
Paşam illa tek bir isim mi vermeliyiz?
|
07-09-2007, 09:33 | #3 |
|
Üç taneyi geçmemesi daha iyi bence ne dersiniz?
|
07-09-2007, 09:42 | #4 |
|
-------------
Söyleyen : Film müziği Best part of the love : Avaremo ------------- Söyleyen: Eurovision Song Contest istanbul 2004 Parça: Zeljko Joksimovic And A ------------ Söyleyen: Brian adams Parça: ( Everything i do ) i do it for you... ------------ Söyleyen: Coolio Parça: Gansta's Paradise ------------ |
07-09-2007, 14:21 | #5 |
|
En güzel yabancı aşk şarkısı aday adayı ;
Stand by me/Ben King. En güzel yerli aşk şarkısı aday adayı; Yandım/Mazhar Alanson. Saygılarımla... |
07-09-2007, 15:18 | #6 |
|
Sözleri itibarıyla aklıma gelen şarkılar;
Celine Dion-Because you loved me Diana Ross&Lionel Richie-Endless love Phil Collins-Groovy kind of love |
07-09-2007, 19:06 | #7 |
|
Mihriban
Yerlisi yabancısı, bu sözlere ulaşamadı daha. |
08-09-2007, 00:07 | #8 |
|
metris ve ikili delilik
|
10-09-2007, 16:27 | #9 | |||||||||||||||||||||||
|
BECAUSE YOU LOVED ME (çünkü beni sevdin) Yanımda olduğun tüm zamanlar için Görmemi sağladığın tüm gerçekler için Hayatıma getirdiğin tüm neşe için Doğruya çevirdiğin tüm yanlışlar için Gerçek yaptığın tüm rüyalar için Sende bulduğum tüm aşk için Sonsuza kadar minnettar olacağım bebeğim Beni ayakta tutan sensin ve hiç bir zaman düşmeme izin vermeyen Her şeyin içinden beni gören sensin Güçsüz olduğumda sen benim gücümdün Konuşamadığımda sesimdin Göremediğimde gözlerimdin İçimde var olanın en iyisini sen gördün Ulaşamadığımda beni kaldırdın Bana inanç verdin çünkü sen inandın Olabildiğim her şeyim Çünkü beni sevdin Bana kanatlar verdin ve uçmamı sağladın Elime dokundun ve gökyüzüne dokunabildim İnancımı kaybettim,onu bana geri verdin Ulaşılamayacak hiç bir yıldız yok dedin Yanımda oldun ve dimdik durdum Aşkına sahiptim,her şeye sahiptim Bana verdiğin her gün için sana minnettarım Belki pek fazla şey bilmiyorum Ama bu kadarının doğru olduğunu biliyorum Mutluydum çünkü senin tarafından seviliyordum Hep yanımda oldun Beni taşıyan nazik bir rüzgar Aşkını hayatıma ışıtan karanlıkta bir ışık Sen benim ilham kaynağım oldun Yalanların içindeki gerçeğimdin Senin sayende dünyam daha iyi bir yer oldu Olduğum her şeyim Çünkü beni sevdin |
10-09-2007, 16:34 | #10 |
|
Yerli olarak İlhan İrem "Yazık Oldu Yarınlara", yabancı olarak James Blunt "Good Bye My Lover" şimdilik aklıma gelenler bunlar..
|
10-09-2007, 19:21 | #11 |
|
Alan Parsons:'OLD AND WISE'(yabancı yazmama gerek yok sanıyorum anlaşılıyordur)
Emre Aydın:Ve Gülümse Şimdi (bence en güzelleri bunlar) |
10-09-2007, 20:22 | #12 |
|
j.Blunt "goodbye my lover"
İntizar "Zamansız Ayrılık" Her ikisi de Aşk değil ayrılık şarkısı, demek ki aslolan aşk değil ayrılıkmış.(...) |
10-09-2007, 22:49 | #13 | |||||||||||||||||||||||
|
"Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili" demiş Attila İlhan sayın Bülent Bey. Ben de böyle düşünüyorum galiba |
11-09-2007, 10:40 | #14 |
|
:)
Aşkın Nur Yengi:Allah Şahit....
|
12-09-2007, 20:57 | #15 |
|
"Sarı saçlarına deli gönlümü / Bağlamışlar, çözülmüyor Mihriban"
|
13-09-2007, 11:38 | #16 |
|
Mühürlü kaderim, ben gibi erir misin
mühürlü kaderim, bir yol verir misin Gün olur bu rüyadan ben de geçerim o gün sen de bitersin Eyvallah der o şarabı ben de içerim o gün sen de bitersin/Nev Not:" O gün sen de bitersin" kısmı pek olmuyor galiba. Başkası adına konuşmak ne kadar doğru. Sana ne onun halinden değil mi ya Saygılarımla... |
13-09-2007, 11:50 | #17 | |||||||||||||||||||||||
|
Oulur mu efm, siz avukatsınız işiniz başkasının adına konuşmak zaten |
13-09-2007, 11:58 | #18 |
|
zara'dan
bileyim bileyim sebebini bileyim hakim ol da savcı ol da ben cezamı çekeyim |
14-09-2007, 16:16 | #19 |
|
Pek bilinmez ama Emre Aydın'ın "Bu aralar ihtiyacım var sana" şarkısı çok güzel.
Şarkıda bana huzur veren tek yer senin yanın unutma diyor. |
14-09-2007, 16:38 | #20 |
|
Samanyolu |
14-09-2007, 17:22 | #21 |
|
Yabancılarla aram yok. En iyi yerli ; Minareden at beni, aşağı in tut beni.
Paşam, türkü olur değil mi? Bence en iyi yerli, yabancısı zaten yok Yozgat töresinin bir türküsü... Mümkünse, Volkan KONAK' tan dinleyeceksiniz. "Hastane önünde incir ağacı" |
14-09-2007, 23:14 | #22 |
|
gül döktüm yollarına.. Tarkan
|
15-09-2007, 12:16 | #23 |
|
sensiz ben yolumu bulamam
haykırmak istiyorum konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum konuşursam gözyaşlarım beni boğacak biliyorum görüyorum duyuyorum konuşamıyorum bu ayrılık akşamında sen sustuğuma bakma konuşmaya gücüm yok beni anla söyleyemediklerimi bak gözlerimden anla her zaman yanımda kal hiç bırakma İlhan İrem |
15-09-2007, 12:27 | #24 |
|
yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana
al içine tekrar derinine sakla, kat kasırgana yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz! AŞK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA TEK BAŞIMA AÇ KALIRIM BU HAYATTA PAYLAŞACAK BİRŞEY ARTIK YOKSA BİR ERKEKLE BİR KADIN ARASINDA yürürüm ipte ağım yokken hemde kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için neyim var ki sanki senden başka hadi son bir kez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz Aşk Kırıntıları-Teoman |
16-09-2007, 21:13 | #25 |
|
depresiftir ama biten aşkınıza söylenecek en güzelidir bence
duman-haberin yok ölüyorum Bakma bana öyle derin Işim olmaz senle benim Hiç bu kadarsevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman olsun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Gözlerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum Haberin yok ben ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ben ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum |
17-09-2007, 15:27 | #26 |
|
En güzel yerli aşk şarkısı aday adayı;
Yaptığına şantaj denir, böylesi aşka montaj denir. Şantaj, montaj, şantaj montaj (böylesi bir nakaratı bile var)Küçük Ceylan. Saygılarımla... |
17-09-2007, 19:12 | #27 |
|
Ben sevdanın en güzel anadilde anlatılabileceğine inanıyorumBirde öz benliğimiz türkü olursa tadından yenmez valla
O yüzden benim tercihim "Telli Turnam Selam Götür Sevdiğimin Diyarına".Tavsiyem Musa EROĞLU'ndan dinlemenizdir """Telli turnam selam götür sevdiğimin diyarına Üzülmesin,ağlamasın belki gelirim yarına,cananıma Hasret kimseye kalmasın,sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın sevdanın,aşkın narına,cananıma...""" Saygılarımla....... |
23-09-2007, 15:31 | #28 |
|
|||SeZeN AkSu ----TuTUkLu|||
Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi aah... Savur savur bitmiyor |
26-09-2007, 16:09 | #29 |
|
Eskisi kadar söylemese de en azından halen yazıyor: Ercan Saatçi
Yoksun yine varlığım sürünüyor Sensizliğim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim, dostum beni hastayım sanıyor Yastayım ama kimse bilmiyor Seni son gördüğüm yerde yıllar sonra O gün geldi yine aklıma Bu kez bir elimde kızım, içimde fırtına Göçüp gittiğin o yolda Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım ... Bugün doğum günün, yanında değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim Üstelik bir kızım var, evliyim Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Yaşasaydın sana söyleyecek çok şey vardı İsterdim bak unutmadım demek. |
26-09-2007, 16:13 | #30 |
|
Celine Dion - My hearth will go on
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|