![]() |
|
![]() |
![]() |
#61 |
|
![]() Akcent - My Passion ( Bu çok şeker )
Akcent- Let's Talk About It ( Bu daha şeker ) Bunlar Hüzünlü: Chris İsaak - Wicked Game Shakira - No Keith Urban - Tonight I Wanna Cry Keith Urban - You'll Think Of Me Beyonce - Listen Yaşar - Kayıkçı |
![]() |
#62 |
|
![]() Glenn Mederios/ Nothing gonna change my love for you
Uzun zaman sonra bugün denk geldi dinledim. Bu da tüm zamanların en iyi aşk şarkılarından bence. Tabii Ajda Pekkan'dan palavra palavra şarkısıyla cevap verilebilir ilerleyen evrelerde ![]() |
![]() |
#63 |
|
![]() BİLDİĞİM 2 ADET EN İYİ ŞARKICI ve ŞARKI VAR :
BİRİNCİSİ : JULIO IGLESIAS = WHEN U TOUCH ME,I BECOME AN HERO!!! İKİNCİSİ : DİĞERLERİ.... ![]() DİNLEYİNCE NEDEN EN İYİSİ OLDUĞUNU ANLARSINIZ! |
![]() |
#64 |
|
![]() KERİM TEKİN "Akşamlar.."
"Ömür gelip geçiyor;hasret kapımda, zamansız sevda rehin damarlarımda, yaram derin çaresizim son akşamımda, bahtsızım hem devasızım sormayın bana.." Rahmetle anıyorum kendisini.. |
![]() |
#65 |
|
![]() Nefret - İstanbul
Şiir Orhan Veli Kanık.. |
![]() |
#66 |
|
![]() Redd- Her Neyse..
|
![]() |
#67 |
|
![]() yabancı olarak tek geçeceğim Une Belle Historie
yerli de Yaşar dan Gel Benimle |
![]() |
#68 |
|
![]() Haydeh- Soghati
Farsçadır; ve bir kadının bir erkeğe aşkını özlemini daha iyi anlatan bir şarkı bilmiyorum ben ..... |
![]() |
#69 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Vaghti miyay sedaye pat az hame caddeha miyad enghadr az ye shahre dur Ke az hame donya miyad - ayak sesin gelince tüm caddelerden geliyor ne kadar uzak şehir olsada tüm dünyadan geliyor Aşık bir kadınsanız; daha gelmeden kokusunu duyuyorsanız sizin şarkınız olmalı (Ben de içimi döktüm nedense ![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() Notre Dame De Paris - Belle ayrıca; Deep Purple - Soldier Of Fortune
|
![]() |
#71 |
|
![]() Yabancı olarak; Tindersticks - My Oblivion
She's my oblivion, It's to her I run Out on the balcony, She waits for me Out on the boundary, She smiles She's my oblivion, Which way to turn? The edges of our love, Are in the stars. And on the balcony, She waits for me. Out on the boundary, She smiles. Make this alive Good days are back Open your eyes when it falls Come back to the air I can't tell you what you already know I can't make you feel what you already feel I can't show you what's in front of you I can't heal those scars She's my oblivion And my skin burns Her hands all over me She whispers: The edges of our love, are in the stars" Good days are alive Good days are back Open your eyes when it falls Come back to the air So look down to the street below Don't look up to the stars above You look around See what's in front of you Don't look down, don't look down Can you see the light? It shines onto us tonight Can you see the light? It's all around you Yerli olarak; Cem Adrian - Şeker Prens Ve Tuz Kral Şeker prens Gözlerin ne kadar güzel Ne kadar güzel Ben tuz kral Sözlerim ne kadar acı Ne kadar acı Şimdi sevmeli seni Şimdi bakmalı sana İçimden gözyaşları Şimdi akmalı sana Şimdi sevmeli seni Değmeli dudağına Kaç yağmur yağacak Kaç bizi ıslatacak Sen şeker prenssin Bense tuz kral Bizi eritip ağlatacak Bak fırtına geliyor Dinle rüzgarın sesini Sen daha ateşsin Bense böyle kül Bizi dağıtıp savuracak Yağmur yaklaşıyor şeker prens Bak gri bulutlar üstümüze Bu yağmur bildiğin yağmur değil O sevdiğin yağmur değil Değersen erirsin ıslanırsan ölürsün Rüzgar yaklaşıyor şeker prens Bu o beklediğin rüzgar değil Saçlarını okşayan sert sert keskin keskin Savurursa sönersin Kapılırsan gidersin Sen daha küçüksün Yenilmeyi bilmezsin Kaç yağmur yağacak Kaç bizi ıslatacak Sen şeker prenssin Bense tuz kral Bizi eritip ağlatacak Bak fırtına geliyor Dinle rüzgarın sesini Sen daha ateşsin Bense böyle kül Bizi dağıtıp savuracak Bir masal böyle bitmesin Hiç kimse hiç üzülmesin Şeker prens erimesin Tuz kral onu hep sevsin Kaynak: <a href='http://www.akormerkezi.com/cem-adrian-seker-prens-ve-tuz-kral-sarki-sozu_sarki-vvnntn.html'>http://www.akormerkezi.com/cem-adrian-seker-prens-ve-tuz-kral-sarki-sozu_sarki-vvnntn.html</a> |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Düğün için dans şarkısı seçimi | niliş | Site Lokali | 62 | 28-04-2010 17:08 |
yabancı ülkede yaşayan bir türk vatandaşının yabancı eşinden türkiye'de boşanması | seanlee | Meslektaşların Soruları | 2 | 06-06-2007 09:15 |
Yerli / Native ibaresinin hukuki sonuclari | umutlaw | Meslektaşların Soruları | 2 | 14-02-2007 16:21 |
Günün Şarkısı | Batu Han | Site Lokali | 0 | 29-03-2003 02:38 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |