![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() En iyi yerli veya yabancı, kişinin günlük ruh haline göre değişebiliyor.
![]() ![]() Her zaman lay lay lom olmaz ki ![]() Derdim çoktur hangisine yanayım Yine tazelendi yürek yarası Ben bu derde nerde derman bulayım Meğer dost elinde ola çaresi Efendim efendim, benim efendim Benim bu derdime derman efendim. Türlü donlar giymiş gülden naziktir Bülbül cevreyleme güle yazıktır Çok hasretlik çektim bağrım eziktir. Güle güle gelir canlar paresi Efendim efendim, benim efendim Benim bu derdime derman efendim. Pir sultan' ım katı yüksek uçarsın. Selamsız sabahsız gelir geçersin Dilber, muhabetten niye kaçarsın Böylemidir yolumuzun töresi Efendim efendim, benim efendim Benim bu derdime derman efendim. Not : Bu türküyü de Erkan OĞUR & İ.Hakkı DEMİRCİOĞLU ikilisinden dinlerseniz daha çok zevk alacağınızı tahmin ediyorum. |
![]() |
#32 |
|
![]() Her zaman lay lay lom olmaz.Lom lom lay da mümkündür.
![]() Evet, değerli sanatseverler, üşenmeyip yazıyorum şarkıyı. Herşey Çok Güzel Olacak Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Eskisi değilim şimdi değiştim Kumarım yoktur kavga etmem Gece barlara gitmem (Gayet hayatın içinde deyişler ![]() Ne bileyim ben Ah ne bileyim ben (bu iki satır tam benlik, yazılarımda çokça kullanmışlığım vardır ![]() ![]() Bir kuş kanatlanır şu gönlümden çırpınır çırpınır da uçamaz Gene bir davet çıkarsa senden Dönerim bilirsin aşığım Aşıklar kaçamaz. İnsan olmak yetmez Yetmiyor zaten Süpermen süpermen Olmak lazım bazen(yoo hiç reddetmeyin gayet mantıklı ![]() Nasıl da yeniden aşık oldum ben Bu sevda bambaşka avare eden Ne bileyim ben Ah ne bileyim ben...Mazhar Alanson Evet gönül dostları bir başka programda buluşmak dileği ile ; hoşça kalın aşık ve mutlu kalın. ![]() Saygılarımla... |
![]() |
#33 |
|
![]() Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı Beni sensiz bıraktın, beni bensiz bıraktın Bestekâr : Münir Nurettin Selçuk Güftekâr : Ümit Yaşar Oğuzcan |
![]() |
#34 |
|
![]() Dahası da var.
![]() ![]() Ayten Alpman’dan dinlediğimde daha da çok sevmiştim bu şarkıyı. “Çok seneler geçti senden sonra Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiç bir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım Şimdi hatırlarım, eski günleri Belki döner gelirsin bir sabah Ağlamaktan usanmadan Her gün ağladım durmadan Şimdi beni yalvartmadan gel Yaz yağmuru, düşer durur yüreğime Bir küçük aşk, yeter benim hasretime Sende benim yağmurum ol Damla damla yağ gönlüme” Serdar Ortaç Yaşar’ın da çok güzel söylediği bir şarkı daha, “Uyanır gece yarısı, yoktan sevda yaparım Adamım bu küçük işlere ben bakarım, yanarım Adamım bu küçük işlere ben bakarım, yakarım Dilsizler bana danışır, kelebeklerin aklı benim Gemilerle her gece ben çok uzaklardan dönerim Çağırırlar küçük adımı, karafakiden ben akarım … Benim adım Ebruli, biraz gerçek biraz hülya Yalanımı sevsinler, aşksız dönmüyor dünya Kalbim sevda kuyusu, her gün yoldan çıkarım … Sen unut geçmişini, ben aklımda tutarım …” Söz: Hüsnü ARKAN Müzik: Nadir GÖKTÜRK |
![]() |
#35 |
|
![]() eveeeet... milyonlarca şarkı dinlemiş olabilirim.
bunun içinde punk,nü metal,jazz,alaturka,pop, alternative,rock,arjantin yerli halk müzikleri,grunge, hip-hop, falan filan ama nedendir bilinmez "MİHRİBAN" ın yerini neden hiç biri tutmaz şaşarım ![]() yabancı da bence Katie Melua'dan 9.000.000 bicycles mutlaka..(klibi de çok tatlıdır) Saygılarımla.. |
![]() |
#36 |
|
![]() Reamonn Tonİght
![]() oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful.. VEE TABİKİ SABUHA..SÜPER HEHE |
![]() |
#37 |
|
![]() bence en güzel aşk şarkılarından biri aynı zamanda bir Nazım Hikmet şiiri de olan 'seviyorum seni',onur akın'dan...ilk aklıma gelen bu oldu..
|
![]() |
#38 |
|
![]() Oldu en sonunda oldu, bim bam bom
Rüyalarım gerçek oldu, bim bam bom Duyduk duymadık demesin hiç kimse İşte ilan ediyorum herkese ! Oh, oh oh, çok şükür dostlar Benim de artık bir sevgilim var Hırsndan çatlasın düşmanlar Şimdi benim de bir sevdiğim var Kim demiş "Kimse ona bakmaz" diye Kimse onu koluna takmaz diye Evde kalmaktan kurtulamaz diye Çatlasın, patlasın, dönsün deliye Suratım asıkmış, hiç gülmezmişim İki laf etmesini bilmezmişim Doğrusu hiç mi hiç çekilmezmişim Gördünüz mü meğerse ben neymişim Bim bam bom, çok şükür dostlar Benim de artık bir sevdiğim var Bim bam bom, çatlasın düşmanlar Artık benim de bir sevgilim var Ne yapsam nafile bu iş olmazmış Benden daha çirkini bulunmazmış Yüz yıl bekar kalsa beni almazmış Milyonlar versem yanımda durmazmış Hah hah haay, dinleyin dostlar Şimdi benim de bir sevgilim var ![]() ![]() YELİZ |
![]() |
#39 |
|
![]() yabancı Cat Stevens 'My Lady D'arbanville'
My lady d'arbanville, why do you sleep so still? I'll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill. My lady d'arbanville why does it grieve me so? But your heart seems so silent. Why do you breathe so low, why do you breathe so low, My lady d'arbanville why do you sleep so still? I'll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill. My lady d'arbanville, you look so cold tonight. Your lips feel like winter, Your skin has turned to white, your skin has turned to white. My lady d'arbanville, why do you sleep so still? I'll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill. La la la la la.... My lady d'arbanville why does it grieve me so? But your heart seems so silent. Why do you breathe so low, why do you breathe so low, I loved you my lady, though in your grave you lie, I'll always be with you This rose will never die, this rose will never die. I loved you my lady, though in your grave you lie, I'll always be with you This rose will never die, this rose will never die. yerli Ezginin Günlüğü 'Aşk Bitti' ask bitti elimden sanki minik bir balik kayip gitti ask bitti ıcimden sanki bir seyler kopup gitti ask hic biter mi hic bir sey olmamis gibi boslukta kaybolup gider mi ask hic biter mi kalir adimizla bir sokak duvarinda bir agac kabugunda bir takvim kenarinda kalir bir cicekte bir defter arasinda bir tirnak yarasinda bir dolmus sirasinda kalir bir odada bir yastik oyasinda bir mum isiginda bir yer yataginda ask hic biter mi kalir dilimizde yinelenen bir sarkida bir okul cikisinda bir cocuk bakisinda kalir bir kitapta bir masal perisinde bir hasta odasinda bir gece yarisinda kalir bir durakta yirtik bir afiste buruk bir guluste dagilmis yuruyuste ask hic biter mi kalir bir sokakta bir genel telefonda bir soru yanitinda bir komsu suratinda kalir bir pazarda bir kahve kokusunda bir tavsan niyetinde bir corap fiyatinda kalir bir yosunda bir deniz kiyisinda bir marti kanadinda bir vapur bacasinda ask hic biter mi |
![]() |
#40 |
|
![]() Une belle histoire - Michel Fugain
|
![]() |
#41 |
|
![]() bryan Adams-please forgive me
barış manço-dönence |
![]() |
#42 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
bunun yanına gidebilecek güzel bir şarkı You, do you remember me?, -sen, beni hatırlıyor musun? Like, I remember you -benim seni hatırladığım gibi Do you spend your life, going back in your mind to that time?, -o zamanlara giderek vaktini geçiriyor musun? Cause I, I walk the streets alone, -çünkü ben, sokakları yalnız yürüyorum I hate being on my own, and everyone can see that, -bir başıma olmaktan nefret ediyorum, ve herkes bunu görebiliyor I really fell, and I'm going through hell. -gerçekten cehennemin içinden geçiyormuş gibi hissediyorum Thinking about you with somebody else. -seni başkalarıyla düşünerek Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birsinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody cant breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. -birisi bir gün senin göreceğini hayal ediyor, o birisi benim That somebody's me. yeaa... -o birisi benim… How, how did we go wrong? -nasıl yanlış ilerledik? It was so good, and now it's gone, -çok iyiydi, ve şimdi gitti And I pray at night, that our path's soon will cross. -ve ben bunları aşalım diye geceleri dua ediyorum What we had, isn't lost. -sahip olduklarımz kaybolmadı Cause you are always right here in my thoughts.. -çünkü düşüncelerimde hep tam buradasın Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… You will always be in my life, even if im not in your life. -sen benim hep hayatımda olacaksın, ben senin hayatında olmasam bile Cause you're in my memory... -çünkü sen ben hatıramdasın You, when you remember me?... -sen, beni ne zaman hatırladın? And before you set me free, oh listen please... -ve beni özgür bırakmadan önce dinle lütfen Somebody wants you, -birisi seni istiyor Somebody needs you. -birisinin sana ihtiyacı var Somebody dreams about you every single night. -birisi her yalnız gecede seni rüyasında görüyor Somebody can't breathe, without you it's lonely. -birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız Somebody hopes that someday you will see, -birisi bir gün göreceğini umuyor That somebody's me. Oh yeah... -o birisi benim . evet… |
![]() |
#43 |
|
![]() Grup Yorum'un "Sevda Türküsü" her dinlediğimde içimi bir bahar sabahı tazeliğinde aydınlatır.
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() Ne güzel geçmişti bütün bir yaz
Başımda kavak yelleri esen o yaş Bense hanımeli kadar beyaz Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz Nasılda koşuşurduk bahçelerde Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde Sen bana ben sana komşu evlerde Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz Eline değerdi safça elim seninse arardı beni gözlerin Öpüşürken korkusu birşeylerin Sevgimize ilk hüznü getirdi biraz Çocuk kalbimize dolan gamlar Oturup ağlamıştık sessiz çardakta Çaresiz erken inen akşamı Veda edip ayrıldık biterken o yaz Benim için en güzel aşk şarkısı. ![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() Suavi Yalı çapkını
|
![]() |
#46 |
|
![]() "Morrissey- Let me kiss you"
Bu şarkıyı dinlediğimde çok içleniyorum. nedendir bilinmez ![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() JOSE FELİCİANO --- RAİN
(google dan FİZY yazarak dinleyebilirsiniz) bu şarkı hakkındaki hislerinizi yazarsanız sevinirim. |
![]() |
#48 |
|
![]() Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
|
![]() |
#49 |
|
![]() SHE
She may be the face I can't forget The trace of pleasure or regret Maybe my treasure or the prize I have to pay She may be the song that summer sings Maybe the children autumn brings Maybe a hundred different things Within the measure of a day She may be the beauty or the beast Maybe the famine or the feast May turn each day into a Heaven or a Hell She may be the mirror of my dreams A smile reflected in a stream She may not be what she may seem Inside her shell.... She, who always seems so happy in a crowd Whose eyes can be so private and so proud No one's allowed to see them when they cry She maybe the love that cannot hope to last May come to leap from shadows in the past That I remember 'till the day I die She maybe the reason I survive The why and wherefore kind of life The one I care for through the rough and ready years Me, I'll take the laughter and your tears And make them all my souvenirs And when she goes I've got to be The meaning of my life is She..She.. Oh, she.... (Elvis Costello) |
![]() |
#50 |
|
![]() 'Ayrılıklar da sevdaya dahildir' demişler.Bu şarkı aşkı nasıl da anlatıyor...
Özgün'den YALNIZLIK... Sen öğrettin bir çok şeyi En kötüsü kenarda kalmak Düşünmemek hiç bir şeyi Sensizken içten içe yanmak Canım olsa vermezmiydim Sermezmiydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur son şansın çarpıyorken kalbim tek başına Yalnızlık dört yanımı sarmış olsa da Sensizlik yollarımı tutmuş olsa da Zamansız bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi Ah!Yangın kor ateşler beni sarsa da Sensizlik yollarıma yağmış olsa da Zamansız bir ölüme seyirci kaldın Alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi Bir şeyler ilk aşkımı hatırlatsa da Son aşkım sendin asla anlamasan da Zamansız bir ölüme sebep sen oldun Kabullen yok olmamı bir tebessümle Ah!Ah yangın of Zamansız bir ölüme seyirci kaldın Alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi |
![]() |
#51 |
|
![]() pearl jam- BLACK
|
![]() |
#52 |
|
![]() Nesrin Sipahi nin yorumlarıyla Türk Sanat müziği şarkıları bu bağlamda çok hoşuma gidiyor, en güzeli hangisi bilemem
![]() Yabancılarda da benzer bir durum var ama genel olarak Coldplay i bu konuda dinlerim. Ama galiba en iyisi Con Te Partiro - Andrea Bocelli (Andrea bocellinin hukukcu olması da pozitif bir ayrıma yol açıyor tabii ki..) |
![]() |
#53 |
|
![]() Demet Sağıroğlu-Bir Vurgun Bu Sevda (Ağır Roman filmi müziklerinden...)
|
![]() |
#54 |
|
![]() En iyi "aşk sonrası şarkısı" da "Kendim ettim kendim buldum" olabilir.
![]() |
![]() |
#55 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Niteliğine bağlı değil mi Cengiz Bey? Pişmanlık varsa hakikaten haklısınız en güzel parça sizin dediğiniz olabilir. ![]() ![]() |
![]() |
#56 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Yapmayın. Mesajın sonundaki ![]() |
![]() |
#57 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Görmemiştim ama zaten konu o değil ![]() ![]() Aşk, insanların dünyada engel olmakta, bastırmakta, karşı gelmekte en çok zorlandıkları duygudur... |
![]() |
#59 |
|
![]() - Berlin- Take my breath away
- Maria Mckee- Show me heaven - Elton John- Sacrifice - Celine Dion- It’s all coming back to me - Karla Bonoff- All my life - Jason Donovan- Sealed with a kiss - Roxette- It must have been love - Mıchael Bolton- How Am I Supposed to live without you - Goran Karan- Stay with me - Whitney Houston- I have nothing |
![]() |
#60 |
|
![]() Adın
Kırılır bütün bilmeceler Bir cevap kalır avucumda Kırılır bütün bilmeceler Bir cevap kalır avucumda Susar bütün kelimeler Adın kalır aklımda Susar bütün kelimeler Adın kalır saklımda Küser aşık sevdasına Susuz kalır gizlenmeler Küser aşık sevdasına Susuz kalır gizlenmeler Denize bakamaz gözlerin Adını susar deryalar Denize bakamaz gözlerin Adını susar deryalar Söz & Müzik: Erkan Aydar --------------------------------- Adını Gelincik Koydum Sonra yürüdüm hiç geriye bakmadan Piyangocuları, kebapçıları, biracıları bırakarak Bacaklarının kalınlığını falan bırakarak. Kendimi sorguladım çırılçıplak. Bağırsam dağlar bağırırdı, yatsam odalar Sigara sardı beni, korku sardı, ama işte o kadar. Babasına giydirdiği mavi tulumlar... Kirpiklerinin kendinden boyalı gibi duruşu... Gövdesinin bir anaya andaç oluşu... Yatsam her saat erkendi, kalksam geç, Bir kızı sevmek buydu işte, üzgün ve güleç. Ali Cengizkan ------------------------------------------ Dönme Bana Yarim Yarim bugün Kuşatılmış bir kent gibi gözlerim Yağmur ertesi bir koku dudaklarımda Dönme bana yarim Gözlerinden geçeyim/göçeyim Soğuk duvarlar ardında ağlamayayım Yarim bugün Susuz kalmış toprak gibi sözlerim Uyku ertesi bir bakış uzaklığında Dönme bana yarim Gözlerinden geçeyim/göçeyim Soğuk duvarlar ardında ağlamayayım Erkan Aydar --------------------------------------- Anlamadın Suçum seni sevmek mi yar Yalan mı söylemem gerek Ben sana aşık oldum Sensiz bu şehirden gitmem gerek Anlamadın anlamadın Halimi hiç anlamadın Bir görünüp bir kaybolan Aşkımdın sen anlamadın İçimde yağmurlar yağıyor Sırılsıklam yüreğim Yokluğun ağlayan bir çocuk Susturamıyorum çığlıklarını Ve sen anlamadan gidiyorsun Sen benim yüreğimdeki sonsun Sen beni sevmiyorsun Dünyada gözüm yok ki Sende kalbimin yarısı Ben sana aşık oldum Saçların bahtımın karası Anlamadın anlamadın Halimi hiç anlamadın Bir görünüp bir kaybolan Aşkımdın sen anlamadın -------------------------------------- 1980 Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni Akşam vakti sardı yine hüzünler Kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden Akşam vakti dolaştım sokaklarda Yırtık bir afiş seni gördüm duvarda Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni -------------------------------------------- Yeni aşka düşen gönlüm Yeni aşka düşen gönlüm Mızrap getir teli dindir Teli dindir Çemene çık seyrana gel Bülbül olup gülü dindir Gülü dindir Ben nazlıyam Naz ederem yare Nazlı yare |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Düğün için dans şarkısı seçimi | niliş | Site Lokali | 62 | 28-04-2010 17:08 |
yabancı ülkede yaşayan bir türk vatandaşının yabancı eşinden türkiye'de boşanması | seanlee | Meslektaşların Soruları | 2 | 06-06-2007 09:15 |
Yerli / Native ibaresinin hukuki sonuclari | umutlaw | Meslektaşların Soruları | 2 | 14-02-2007 16:21 |
Günün Şarkısı | Batu Han | Site Lokali | 0 | 29-03-2003 02:38 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |