![]() |
|
![]() |
![]() |
#1261 |
|
![]() bilmiyorum nedendir..
bir seni sayıklarım... bir şeyler olur bana taşımaz ayaklarım... her gördüğümde seni kalp atışlarım artar... bilmiyorum nedendir...? beni hayat mı tartar...? hayat sanki otobüs, alır götürür beni... görünmeyen zincire devamlı vurur beni... gece ve gündüzlerim, ömrümden kayıp gider.. bir mahasebecim var günümü sayıp gider... anlamıyor yar beni... akılsız baş yerine devamlı koyar beni... akdevrim.31.05.2007.istanbul... |
![]() |
#1262 |
|
![]() hayat değirmen taşı
döner öğütür beni... kaybetmişim savaşı, fırına götür beni... pişeceksem pişeyim... akdevrim.31.05.2007.istanbul... |
![]() |
#1263 |
|
![]() Mail adresime gelen güzel şiirleriniz için teşekkür ederim.Sade,derin ve etkileyici tarzda yazdığınız şirlerinizi beğenerek takip etmekteyim.
Selam ve sevgiler |
![]() |
#1264 |
|
![]() her şiirde yüreği
benim gibi atanlar... ilkeleri uğruna yerden yere batanlar... ateşleri tutanlar... toprağa girsek bile alnımızda leke yok.. akdevrim.31.05.2007.istanbul.. |
![]() |
#1265 |
|
![]() çok önceden başladı
harflerle yolculuğum... savaş baltalarıyla aynı yerde ben yoğum... ateş gördü gözlerim, ateş tutttu ellerim... çok gariptir hallerim... sanki peynir ekmeksiz kendi aklımı yerim.... okulunda kalemler görürüm öksüz kalmış... ve başkalaşmış gençler hocalar hep bunalmış... kitap ışığa hasret, aclar kaşığa hasret.. bu ne gidiş ne cüret umutlarım yaralı ve özürlü hürriyet... çok önceden başladı, harflerle yolculuğum... bir çok can dostum gibi bu tabloda ben yoğum... akdevrim.01.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1266 |
|
![]() ....hayat belkide benim harflerle olan aşkım....
....herkes terketmiş beni,benimle kalan aşkım.. ....akdevrim.01.06.2007.istanbul |
![]() |
#1267 |
|
![]() anlıyor musun beni,
sensin artık son şansım... zannetmeki bitecek , kelimelerle dansım... ben bilmezdim sevdayı, seni görmeden önce... gözlerim gözlerine, o gün birden değince... sandım gök kubbe çöktü... dona kaldım öylece... akdevrim.01.06.2007.istanbul |
![]() |
#1268 |
|
![]() çıplak tenime inen,
kırbaçların sesinden... ruhumu esir alan bir demir kafesinden... kactım sana sığındım... hayallerim yaşarmış, bir tek senin yurdunda... sakın beni hor görme hayaller kurduğumda... hep ağlayabilirim... acımaz gaddar dünya... güzellikler olmasa muhakkak batar dünya... akdevrim.02.06.2007.istanbul. |
![]() |
#1269 |
|
![]() hocam harikalar yazmışsınız gönülden kutlarım sizi saygılarımla
|
![]() |
#1270 |
|
![]() hala diyorlar bana düzelir her şey sabret...
cebindeki paranla sınırlanmış hürriyet... dostlarım bunun için sözcüklerle isyanım... dokunanı yakarım ateş alev her yanım... parası yoktu işte avukat tutamadı... bizim melahat teyze yeri kurtaramadı... doluyum şimdi dostlar isyan bulutlarıyla.... kalbim hala garibin yanan umutlarıyla... akdevrim.01.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1271 |
|
![]() nice melahat teyzeler var hocam çaresiz duyarlılığınıza hayranım çok güzel dizeler kaleminiz daim olsun
|
![]() |
#1272 |
|
![]() aranan kacak gibi,
keskin bir bıcak gibi yaramı birden deşti bütün umutsuzluğum... ne yaşadığım belli ne de yaşamadığım... biri dokunsa bana sanki ağlayacağım... yaşadığım dört duvar... yatak yorgan yastığım... bütün duvarlarına, anıları astığım... bir yanda kitaplarım... bir birini tutmayan çok ince hesaplarım... neydim ne için varım..? sanki kendi kendimi bir yerlerden kovarım... yağmur bekleyen toprak, dalından kopan yaprak... anlatır ruh halimi... akdevrim.02.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1273 |
|
![]() bir kadın düşlüyorum
yüreğiyle dokunup, yıldızları sallayan... adressiz mektupları, göz yaşıyla pullayan... garip ve öksüz kalmış, sevgileri kollayan.. kararmış renklerimi, beyazlayan allayan... bir kadın düşlüyorum... karanlığıma doğan, susuzluğuma yağan... harflerle dans ederken ayak sesini duyan... sevgi denizlerine , oltasını fırlatan... soframızı süsleyen leziz balıklar tutan... geçmişi geleceği benim için unutan... bir kadın düşlüyorum... şiirimin taptığı ilhamını kaptığı... sevginin cennetine dikilen büstü olsun... sevgi hariç herşeye koşulsuz küstü olsun... akdevrim.02.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1274 |
|
![]() sakın hocam ağlamayın hep gülün mutluluk sizinle olsun
istemiyorum ben kimse ağlamasın hep mutlu olsun dilekleriniz siz istemeden önünüze serilsin saygılarımla gözyaşım |
![]() |
#1275 |
|
![]() kalbinin atışında,
gözünün bakışında, ve yazında kışında, hayatın akışında... sevgimden iz görseydim.. senden bir yüz görseydim... dünyam cennet olurdu... her gelen giden vurdu... para kesemi sordu... gereksiz beni yordu.. yüreksiz beni yordu.. zamanımı kaybettim... varlığımı tükettim... akdevrim.02.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1276 |
|
![]() hocam sitemler gelmeyen sevgiliye sitemler eşe dosta
ne olursa olsun sakın tükenmeyin bu dünyada nice güzellikler ve nice yaşanacak şeyler var yüreğinize sağlık kutlarım sizi saygı ve selamlar |
![]() |
#1277 |
|
![]() cennet pınarından beslenen kadın,
o kadar sevinip,hislenen kadın böyle sevdam için süslenen kadın... hayat bir rüzgardır,gelip geciyor... nefes alıp vermek yaşamak değil... kuru bir kimliği taşımak değil... devamlı bir yara kaşımak değil.. günler bir kuş gibi ucup gidiyor.... akdevrim.04.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1278 |
|
![]() şiddetli baş ağrısı
taşımıyor beni baş... kimin haddine sormak gözümün üstünde kaş... yürürüm seneleri hamaldır ayaklarım... uykudan uyanırken hep beynimi yoklarım... sana ait izlerin sarfettiğin sözlerin actığı gedikleri görürüm daha derin... ruhumu zincirlere vurduğun günden beri... bir sürü tuzakları kurduğun günden beri... nefes alıp veririm.. yaşamak dense buna.... akdevrim.04.06.2007.istanbul |
![]() |
#1279 |
|
![]() dün gece bir kadındı...
attığı dev adımdı... ruhsuz olan adamdı... yaşadığından acız... ve kulakları sağır, sonsuza kadar bağır... duyduğu artk ağır... karşılğı idamdı... akdevrim.04.05.2007.istanbul... |
![]() |
#1280 |
|
![]() derin tatlı uykundan
bir zil sesiyle uyan... senden başka kimse yok, hissettiğini duyan... vakıt yok kahvaltıya, servisin kacabilir... geç kaldığında işe, bir sorun acabilir... kurulu saat gibi işlemekte bu hayat.. ve işlerken ruhumu, dişlemekte bu hayat... hayat devam ederken, calışmak zorundasın... hayat denen olgunun bir ucurumundasın... ansızın sarar seni fırtınalı duygular... elinden ucup gider bir bakmışsın ki yular... ucurum yutar seni... bir yere atar seni... akdevrim.05.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1281 |
|
![]() tek benim dünyama dolmuş yalnızlık,
tek tek saclarımı yolmuş yalnızlık, zehirli bir kurşun olmuş yalnızlık... parmaklar tetikde hedefte varım... ne duyan var beni nede anlayan... bir hayat yolunda yalnızım yayan... istediğin renke istersen boyan... kaybettim umudu şimdi ararım... akdevrim.05.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1282 |
|
![]() anlamadım hiç seni...
ölümü seçişin ne..? hayattan kacışın ne..? hala gökte parlayan... akşam sabah turlayan harıka yıldızın var... türkülere can veren inleyen bir sazın var... sevmelisin hayatı... en az dünyalar kadar... akdevrim.05.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1283 |
|
![]() gece karanlığıma,
bir kadın ışık yaksın... senelerce ağlatan, şu kaderime baksın... ellerimin içinde, şimdi vefasız başım... sanki yerleri yıkar, akıttığım göz yaşım... okunmuş,okunacak kitaplar kaldı dostum... kimliğimi kaybedip, kendime bile küstüm... sanki bana geliyor.. kelimeler şişlenmiş... nerde kötülük varsa, yüreklere işlenmiş... özgün içli şiiri bir türlü yazamadım... soyutlandım duygudan, kimseye kızamadım... her gecenin yasında... yok olma noktasında, birini bekliyorum... gecen günün ardından acıyı ekliyorum... hayat karanlığıma bir ışığı yakta gel... görmek istemiyorum aralarda hiç engel... akdevrim.05.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1284 |
|
![]() sabah olmuş evdeyim
acımasız bulutlar dolanır üzerimde... geceden kalan izler, bellidirgözlerimde... sözde izinli günüm neden böyle üzgünüm..? kim demiştir bilemem, yakın,yıkın gönlümü... reva görmüş zülümü... zaman öğütür beni, sanki değirmen taşı... demişti büyüklerim iyi seç arkadaşı... kafana çok vurursun... aracın gecmediği, duraklarda durursun... beklerken ömür gecer... sanki bir hızar gibi duygularnıı bicer... gayesiz osman gibi verimsiz bostan gibi köşelerde kalırsın... bir şeyler varmış gibi, bekleyen yarmış gibi... akdevrim.06.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1285 |
|
![]() nefes alıp verdikce,
devam edermi şansım... daha ne kadar sürer kelimelerle dansım... uzak bir dağ köyünden , kopardı kader beni... okuldan okullara gönderdi peder beni... devletin hizmetinde sona yaklaşan adam... bilmiyorum ne zaman bu hizmetime vedam... dağ köyü deyip gecme.. insanı duyguları korkusuz uykuları hep orada yaşadım... cocukluğum şeklini bu dağ köyünden alır... çıkarın coçukluğu hayatım bomboş kalır... herkes gibi benide büyük şehirler yuttu... uyanmamak üzere her şeyimi uyuttu... acımasız bir yarın, ve vicdansız diyarın yanlış olan ayarın kurbanı olan benim.. akdevrim.06.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1286 |
|
![]() her gece bir yıldızım gökten ansızın kayar...
ben beyaza aşığım kaderim kara boyar... kan kustum senelerce,kim demiş sevda duyar... hayat nefes almaksa,hayattayım arkadaş... geceleri tek dostum burada kaldırımlar... uzaklarda bir yerde düşüyor yıldırımlar... her sesi duyuşumda yüreğimden kan damlar... hayat böyle dalmaksa hayattayım arkadaş... kendimi aramadım içkide şişelerde... bir gün bulabilirsin karanlık köşelerde... bir bilet kuyruğunda beklerken gişelerde... hayat yalnız kalmaksa hayattayım arkadaş... akdevrim.06.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1287 |
|
![]() benim yazma güdüme
kuvvet veren dostlarım... benden uzakta olup beni gören dostlarım... şiir bahcelerine her gün giren dostlarım.... cennet bahcelerinde sevdanız bostan olsun adınız destan olsun... her nefes alışımda, yanımda siz varsınız bir tek bana yarsınız... bir beni duyarsınız... sizi selamlıyorum... sizi selamlıyorum... akdevrim.06.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1288 |
|
![]() bana ait olmayan
bir kalbi taşıyorum... gecer gider seneler onunla yaşıyorum... ruhumda derin izler, yüreğimde dehlizler unutmadığım gözler... bırakıp giden kadın... yıldızları okşarmış geceleyin kanadın... ben hala aynı yerde... akdevrim.07.06.2007.istanbul. |
![]() |
#1289 |
|
![]() istanbulda yağmur var
sevindi kaldırımlar... kim bilir nereleri dövüyor yıldırımlar... gök babanın göz yaşı, yıkadı dağı taşı... geceyi bekleyelim... burda emekleyelim kayabilir yıldızlar... her acı yiyişimde mutlak yüreğim sızlar... ne zaman dinecektir, içimdeki fırtına... fırlatır atar beni acıların sırtına... nerde bir acı varsa ona yoldaş olurum... ne yaparsam yapayım göz yaşını bulurum... beni ağlatan kadın... ötelerden öteye fırlatıp atan kadın... gün saat zaman gelir... gözlerinin önüne kocaman duman gelir.. birden pişman olursun... yakınında ne varsa artık düşman olursun... akdevrim.07.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1290 |
|
![]() teli inlerken sazın...
beni bir yere yazın... unutmasın hiç kimse, şayet tercih benimse... ellerim ayaklarım... varlığım yokluklarım... her yerde zorluklarım bu hayat sahnesinde.... yaşanıyor olacak.. akdevrim.07.06.2007.istanbul... |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |