![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Saygıdeğer meslektaşlarım merhaba, Geçirmiş olduğum trafik kazası sebebiyle hukuk yargılamasına konu dosyamda temyiz süresinden sonra temyiz dilekçesini sundum. Yargıtay her ne kadar tarafımca sunulan mazereti kabul etmiş olsa da dosya içerisine sunulan vekaletname de birden fazla vekile yetki verilmiş olması sebebiyle eski hale getirme talebimi reddetmiş bulunmaktadır.
İşbu vekillerin dosya içerisinde tek bir duruşmaya dahi girmişliği veya dilekçe yazmışlığı yoktur. Hal böyle iken eski hale getirme talebimizin bu sebeple red olmasının hukuka aykırı olduğu kanaatindeyim. Aynı konu ile ilgili uyuşmazlık yaşayan veya bilgisi olan meslektaşlarımdan hukuki yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler... |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
eski hale getirme | avcanannn | Meslektaşların Soruları | 1 | 22-12-2016 00:22 |
Birden fazla avukat -İşlemden Kaldırma-Eski Hale İade | ekinheval | Meslektaşların Soruları | 1 | 02-10-2015 09:47 |
eski hale getirme bedeli | limpid | Meslektaşların Soruları | 0 | 30-05-2013 17:00 |
eski hale getirme davasında birden fazla davacının bulunması | Av.Nevin Canruh | Meslektaşların Soruları | 0 | 28-10-2010 14:42 |
El atmanın önlenmesi -eski hale getirme | köktaş | Meslektaşların Soruları | 2 | 30-07-2009 13:28 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |