![]() |
|
![]() |
![]() |
#6241 |
|
![]() yağmurun yağar mı bilmem,
güneşin doğar mi bilmem, ateşin yanar mı bilmem, geceyi günü şaşırdın... birden bardağı taşırdın.... sımsıcacık düşüm vardı, hayallerimi aşırdın... bekliyorum bir durakta, gecerken halime bakta, derman yok dursam ayakta... yaralı bir insanım ben... akdevrim.istanbul |
![]() |
#6242 |
|
![]() bir kadındı göz bebeğime kondu,
bir kadındı göz bebeğimde dondu, bir kadındı göz bebeğimi yondu, akdevrim |
![]() |
#6243 |
|
![]() bir kadındı göz bebeğime kondu,
bir kadındı göz bebeğimde dondu, bir kadındı göz bebeğimi yondu, bir kadındı öylece hayalimı yokladı, gözünün bebeğinde senelerce sakladı... yaşanmamış saatler, al dedi senin olsun... geceden kalan izler, hayallerine dolsun... bu gece sevgimizi bengisudan içirdik mas mavi gök yüzüne ak güverçin ucurduk... gökteki yıldızları, topladım ellerimle saçlarını yıldızdan kapladım ellerimle... daldık derin uykuya, sevgiyi duya duya.. akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6244 |
|
![]() yazsam mı dedi adam?
aklını yedi adam... güneşin doğuşunu, yağmurun yağışını, seyredelim bir zaman, görünmeyen olurum, her yeri kaplar duman... akrep ile yelkovan, zamanı tüketirler, her aldığın nefesin, geri dönüşü yoktur, şu yaşadığın hayat, sanki omuzda yüktür... istersen aynaya bak, derdin senden büyüktür... deme yaşadığını, akdverim.İstanbul. |
![]() |
#6245 |
|
![]() düne baktım,
güne baktım.. benzin döktüm, kibrit çaktım, kendimi yalktım. var değilim bundan sonra, hiç bir zaman,hiç bir şeye, yar değilim bundan sonra... akdevrim |
![]() |
#6246 |
|
![]() sen gidiyorsun diye
ağlıyor İstanbulum. kim bilir ne kadar da ağlayacak bir kulum... sözçüklerde ağlarmış, yürekleri dağlarmış, kim bilir nerelerde mutlu bir insan varmış... ağlıyor İstanbulum, sanki bildiğim mi var, nere çıkacak yolum. nereye dönsem duvar.... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6247 |
|
![]() sen yoksun ya,
boşalmış şehir? alıp gitmişsin ne varsa aşkıma dair? dedim ki gecen zamanı biraz geri cevir.... bu devir başka devir, yer yokmuş aşka devir.. akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6248 |
|
![]() yüreğin zaptı yakın,
adımı anma sakın, görürsen kanma sakın, düşen kalkar demişler, yemişleri yemişler... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6249 |
|
adımı anma sakın, görürsen kanma sakın, düşen kalkar demişler, yemişleri yemişler... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6250 |
|
![]() |
#6251 |
|
![]() |
#6252 |
|
![]() |
#6253 |
|
![]() ıslık cal.....
ıslık cal evinden gecerken tabut, tabutun içine sığmadı umut, geriye ne kaldı tutunan somut, göz yaşı düşer bir kaç gün yere. matem denizinde yüzer daire... akdevrim.26.05.2008.istanbul. ''...Paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır...'' |
![]() |
#6254 |
|
![]() güneşin üzerine,
gölgesi düşen kadın... senelerce ben gibi, yandın mı için için? gözümün bebeğine vurdun mu derin perçin? ateş alev yanıyorum... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6255 |
|
![]() yazdığımdan çizdiğimden,
sağda solda gezdiğimden, bu hayattan bezdiğimden, kime ne diye haykırdım. akdevrim. |
![]() |
#6256 |
|
![]() elimin içinde kalem,
güçüm yetmiyor diyorum. sanki beynimde aklımı, peynir ekmekle yiyorum... sözçükleri karıştırdım, teker teker soruşturdum, yazdığımı buruşturdum, çöpe atarım diyorum... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6257 |
|
![]() zamanı zinçire vursam,
saatler düşmanım olur. kalan ömrü hayal kursam, yaşanan pişmanım olur.. akdevrim |
![]() |
#6258 |
|
![]() içimde yanan ateş gibisin,
geceler gündüzler sensiz geciyor, oysa büyümemiş küçük sebisin, sanki zaman göz yaşımı içiyor... korurum umudu ömrüm tükenir, unutamam seni güzel kadınım... derdime dermansız sanki dert denir, acılar içinde sağ ve sol yanım... akdevrim.17.Eylül.2018.İstanbul. |
![]() |
#6259 |
|
![]() bir yerlerde elin kızı
gülümsedi bazı bazı haram etti bana yazı canım çok acıyor anne... her gün bana çalış dedin... hayatın bu alış dedin... şansa kara bir kış dedin.. canım çok acıyor anne... unutmadım bizim köyü... hatırla benim öyküyü... inanmadığım şey büyü... canım çok acıyor anne... hani bizim bir su vardı... ormanımızdan doğardı... bütün evlere akardı canım çok acıyor anne... bilmem neyin faturası, öderim bitmez sonrası... konuşmanın tam sırası... canım çok acıyor anne... yaşamımın bir zehiri dayattılar bir şehiri... çıkar olmuş dostluk piri... canım çok acıyor anne.... yapıp pişirdiğin aştan, çok aradım burda baştan gördüm ki yürekler taştan canım çok acıyor anne... her kadını sensin sandım.. sanki cehennemde yandım bu hayatımdan usandım canım çok acıyor anne... helal haram ayırmazlar... küçük büyük kayırmazlar inler durur bütün sazlar.. canım çok acıyor anne... aşka yer yok bu dünyada... sevgiyi gördüm rüyada kendimi kandırdım yada canım çok acıyor anne... bu kadarla şimdi yetin... hala olamadım metin... hayat buralarda çetin.. canım çok acıyor anne... akdevrim -------------------------------------------------------------------------------- ...Paranın öldürdüğü ruhlar silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır...... ''...Paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır...'' |
![]() |
#6260 |
|
![]() yıldızlara hopla dersin,
gök yüzünü kapla dersin, şeytanı gördüğün yerde, acımadan jobla dersin... dediklerini yapamam, senden de asla kopamam, inandığım doğrulardır, doğru yolumdan sapamam... sanki bitmez demelerin, şu beynimi yemelerin.... akdevrim.İstanbul... |
![]() |
#6261 |
|
![]() elimden kalemi,gönlümden seni,
ne yaptımsa canım düşüremedim. doğan günle hayat başlarmış yeni, sevgimi bir türlü aşıramadım... hayat beni yerden yere vuruyor, nere baksam dar ağacı kuruyor, gelip gecen yaşıyor mu soruyor? mutfağımda aşı pişiremedim... akdevrim.18.09.2018.İstanbul. |
![]() |
#6262 |
|
![]() yazdığım yazılardan,
tuttuğum tazılardan, kurda ikram edilmiş, binlerce kuzulardan, anladım hayat kötü... insanlar doğar yaşar, sonra ölüme koşar... isteyerek gelmedim, bu hayattır bilmedim, zaten daha gülmedim, herkes halime şaşar... insanlar doğar yaşar, sonra ölüme koşar... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6263 |
|
![]() saatleri dondumuş,
ıslak dudaklarıma öpüçüğü kondurmuş aşkım dediğim kadın, acı yediğim kadın... sorsam haberin var mı? yolun sonu görünmüş daha güneş doğar mı? gökte bulut kalmamış, sanki yağmur yağar mı? bende umut kalmamış... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6264 |
|
![]() gecenin bu saati,
birden uyandı adam. sevginin renklerine sandı boyandı adam... bilmezler ki içinden. öylece yandı adam... umrunda değil kadın sen dünyanda yaşarsın, hedefine koşarsın... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6265 |
|
![]() bir el dokundu elime,
bulamadım bir kelime, sonra ağladım halime, düşene vuran vurana... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6266 |
|
![]() islanmışdı sokaklar,
kim bilir nerde nasıl, acılarını saklar... düşündüğüm bu asıl!... yağmurlu bir İstanbul, sokaklar yıkanıyor... bir an önce beni bul, içten yaram kanıyor... ilaç değilsin dedim, yanıldım sendeledim, kuzu gibi meledim, hayalim uyanıyor... akdevrim.İstanbul. |
![]() |
#6267 |
|
![]() yüreğimi,ereğimi,
tutsak etmiş. çekmiş gitmiş, ne fayda... tat mı kaldı bundan böyle bu çayda!... akdevrim |
![]() |
#6268 |
|
![]() güneşin üzerine,
gölgesi düşen kadın... göz yaşıyla mermeri, aşk için deşen kadın.... meleklerle kolkola, olduğunu düşündüm... ben yoksam saçlarını, yolduğunu düşündüm... kim bilir uzaklarda solduğunu düşündüm... anlasan ki sevgimin, dünyayı aştığını, gökteki yıldızlara kadar ulaştığını... şimdi uzaklardasın, içim özlemle yanar... sanki hayalin kadın, göz bebeğimde donar... seni görür gibiyim... sanki bir bakışınla birden erir gibiyim... akdevrim.26.08.2018.İstanbul. |
![]() |
#6269 |
|
![]() ....dedim!......
düşümü ekleme dedim, sevgimi yükleme dedim, dönerim bekleme dedim, bana ait hiç bir şeyi, kalbinde saklama dedim!... var mıyım yoklama dedim, kir miyim paklama dedim? yanılıp tıklama dedim, bana ait hiç bir şeyi, kalbinde saklama dedim!... hiç bitmiyor demelerim, kuş beynimi yemelerim... akdevrim İstanbul.. ..... |
![]() |
#6270 |
|
![]() gül düşlerim ateş düşer payıma,
ait olmam hiç bir yerde sayıma, rastlanmamış hiç bir yerde dayıma, sahipsizim Yaratanı seversen... akdevrim.İstanbul. tutunduğum kalemden, yaşadıdığım elemden soracaksam sor beni senelerce şuramda yakar durur kor beni... akdevrim. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 26 (0 Site Üyesi ve 26 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |