![]() |
|
![]() |
![]() |
#631 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bu hayranlıkta çok haklısınız... Teşekkürler ![]() |
![]() |
#632 |
|
![]() Bir yunan müziği hayranı daha bulmak güzel
![]() O zaman bilirsiniz belki; ama ben yine de söyleyeyim. Bunları da dinlemenizi tavsiye ederim. NOTİS SFAKİANAKİS: TO FİNALE TİS KARDİAS -- NA KSANARTHEİS GİORGOS MAZONAKİS: MOU LEİPES HARİS ALEXIOU: TO KYMA ve MİA PİSTA APO FOSFORO( BENİ YAK'IN YUNANCASI) RİTA SAKELARİOU: TOU THANATOU Oİ EMPOROİ ![]() |
![]() |
#633 |
|
![]() Orfeas Peridis -Feugw ve bir de Giati Poly s'agapisa
Çok güzeldir çok... |
![]() |
#634 |
|
![]() Anima adlı yerli grubun Animasal albümünü dinleyin derim.
Özellikle sevdiğim şarkıları "Fa minör mızıka" |
![]() |
#635 |
|
![]() Jason Mraz- Bella Luna. Çok güzel bir parça, dinlememişseniz çok şey kaçırmışınız demektir...
![]() |
![]() |
#636 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
O zaman ben de derim ki siz 'Lhasa de Sela' da seversiniz. Bir dinleyin... ![]() |
![]() |
#637 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Şu anda açtım, dinliyorum, çok güzel bir ses... ![]() |
![]() |
#638 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Çok teşekkür ederim, çok güzeldi, daha önce duymamıştım. Buna benzer paylaşımlarınızı bekliyorum. ![]() |
![]() |
#639 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sizin müzik zevkinizi az çok anladığımdan ve sizin müzik zevkinizi de kendi algıma çok yakın gördüğümden, aklıma geldikçe paylaşıyorum. Bundan sonra da paylaşırım. Ben de sizin sayenizde çok güzel sesler dinledim şimdiye kadar. Teşekkürler. ![]() ![]() |
![]() |
#640 |
|
![]() Levi Kreis- I should go
|
![]() |
#641 |
|
![]() jessie j -- nobody's perfect !
|
![]() |
#642 |
|
![]() Ben bu aralar Melis Danişmend'in "her şey normal" ine ve Sezen Aksu'nun "vay" şarkısına takılmış vaziyetteyim.
|
![]() |
#643 |
|
![]() Another Brick in The Wall
Serdar Ortaç'tan mutlaka dinleyin(Gülmek için). ![]() |
![]() |
#644 |
|
![]() TNK - yine yazı bekleriz
Uzun zamandır dinlediğim en güzel Türkçe şarkılardan birisi. |
![]() |
#645 |
|
![]() Efkan Şeşen - Vazgeçtim
Efkan Şeşen - Bu Kenti Bırakıp Gidebilirsin Efkan Şeşen - Diller Olaydım İlkay Akkaya - Gitmezdim Bu Şehirden Erkan Aydar - Adın Kıvırcık Ali - Bir Selam Sal Cihan Yıldız - Silemedi Yağmur Seyduna Türküleri - Yakasız İstanbul |
![]() |
#646 |
|
![]() Model- değmesin ellerimiz
Yeni Türk grupları tanımaya çalışıyorum şu sıralar. ![]() |
![]() |
#647 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Yeni gruplardan benim en çok beğendiklerim arasında: "Grup Çipura - Aşşk" ![]() Biçare Elveda Özledim Seni Anamın Lafları Ay Üç Çeyrek Gülleri Döküyorum Aşşk! Dön Yüreğim Kalbim Yetmiyor Tavsiye ederim ![]() |
![]() |
#648 |
|
![]() Yansımalar' dan Bab-ı Esrar.
Ama canlı kayıtları değil de stüdyo kayıtları. Tarzım olmamasına rağmen ,dinlediğim en iyi enstrümantal müziklerden biri. |
![]() |
#649 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ve: Asfalt Dünya' dan " Sakın " Azeri grup Yuhu' dan " Sır " Garaj' dan " Sakinim " |
![]() |
#650 |
|
![]() Nurdan İpek - Sızı
Sızım yar bulur kendine... |
![]() |
#651 |
|
![]() Neredesin Firuze filminin soundtrack'inde; önce Gaip Arabesk (intro) ve peşinden Gaip Arabesk.
|
![]() |
#652 |
|
![]() Günebakan- Hakan Yeşilyurt
Müthiş. Hakan Yeşilyurt'un sahnesi de çok güzeldir. Fırsat bulursanız, mutlaka dinleyin. ![]() |
![]() |
#653 |
|
![]() Radyo Voyage; son keşfim.
![]() http://www.radyovoyage.com/default.asp adresinde kendini tanıtıyor. Sloganı "Dünyanın müziğine yolculuk." İnternetten dinlerken çalan parçanın ne olduğunu, kimin icra ettiğini takip etme imkanı da var. Öneriyorum ![]() |
![]() |
#654 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Teşekkürler Gülgün, bu zamana kadar önerdiğin hiçbir radyo kötü çıkmadı ![]() ![]() Seni buradan radyo canavarı ilan ediyorum ![]() |
![]() |
#655 |
|
![]() Harbe giden sarı saçlı çocuk- Teoman
Harbe giden sarı saçlı çocuk- Işığın yansıması Harbe giden sarı saçlı çocuk- Cem Adrian Bir şarkı üç farklı yorum. |
![]() |
#656 |
|
![]() Hulusi Bey'in o güzel sesinden mutlaka şiir dinleyin.
![]() |
![]() |
#657 |
|
![]() Bu aralar sürekli Nneka isimli sevimliler sevimlisi hanım kızımızı ve de Madrugada grubunun puslu sesini dinliyorum.
Nneka'dan 'come with me'ye takmış vaziyetteyim, özellikle sokakta çalıp söyledikleri bir akustik kayıt var, youtube'dan bulunabilir, ona bayılıyorum. ![]() Madrugada'nın da 'Majesty'sine takıldım en çok. Nick Cave and The Bad Seeds'in sevdiğim şarkılarını hatırlatıyor bana... Nick Cave sevenlere tavsiye ederim. |
![]() |
#658 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Nneka için teşekkürler. ![]() ![]() |
![]() |
#659 |
|
![]() Bir de Ezginin Günlüğü-Zerdaliler'e takıldım son bir kaç aydır durup durup dinliyorum.
Ezginin Günlüğü'nü zamanında çok dinledim, çok da severdim. Sonra sıkıldım ve bu sıkıntı, bir daha kendilerini dinlemeye tahammül edememe şeklinde sonuçlandı. Şimdi ne zaman Ezginin Günlüğü dinleyeyim desem içim daralıyor, nedenini de tam olarak bilemiyorum. Boğuluyorum. Fakat bu şarkının yeri çok ayrıdır benim için. Ayrıca en güzel şarkılarının da Zerdaliler olduğunu düşünüyorum. Dinlemeye tahammül edebildiğim tek şarkıları olarak kaldı... ![]() |
![]() |
#660 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Madrugada da çok iyiydi. ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 7 (0 Site Üyesi ve 7 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Cem Andrian ı dinleyin keyif alacaksınız.. | özgür | Kültür ve Sanat | 8 | 30-06-2010 15:54 |
Mutlaka Izleyin : Esaretin Bedeli | Viyola | Sinema ve Televizyon | 19 | 04-10-2009 18:01 |
''mutlaka dinleyin'' youtube linkleri | halit pamuk | Site Hakkında Yazışmalar | 1 | 24-07-2007 11:25 |
Mutlaka okuyun . ÜYELERİMİZE ÇAĞRI !!! | Av.Ceylan Pala Karadağ | Tüketicinin Korunması Hukuku Çalışma Grubu | 0 | 11-01-2007 11:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |