![]() |
|
![]() |
![]() |
#601 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Tori Amos - A sorta fairytale, soft güzel bir parça tavsiye ederim. Sezen Aksu- Sonbahar , nasıl sözlerdir onlar..... Sevgiden saygıdan bir altın kafes ördüm, İnançlarım kilit kilit oldu üstüme Aşıp bedenimi bendeki beni gördüm Hani nerde uğrunda azaldığım değerler.... |
![]() |
#602 |
|
![]() Çiğdem Kırömeroğlu Yarkın'ın sesinden, şahane bir TSM eseri olan Hüzün Zaman Zaman isimli eseri mutlaka dinleyin!
|
![]() |
#603 |
|
![]() Ankara Çağdaş Sanat Radyosu'nu bir dinleyin derim. Zevkinize uyuyorsa vazgeçemeyebilirsiniz. (Ankara'da değilim ama internet üzerinden dinliyorum.)
|
![]() |
#604 |
|
![]() AÇS Radyo'yu beğenen meslektaşlarıma Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu Radyo İLEF'i öneriyorum.
![]() http://ilef.ankara.edu.tr/radyoilef/ ![]() |
![]() |
#605 |
|
![]() Keman sesini sevenler!
Farid Farjad ve Vanessa Mae 'i dinlemenizi öneririm. http://tr.wikipedia.org/wiki/Vanessa-Mae http://tr.wikipedia.org/wiki/Farid_Farjad |
![]() |
#606 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Madem keman seviyorsunuz o halde ben de Niccolò Paganini 'yi tavsiye edeyim. Keman sesine ruhunu katan büyük ustalardandır. (ki ben kemanı diğer klasik enstrümanlar kadar çok sevmememe rağmen Paganini'ye büyük hayranlık duyarım.) http://en.wikipedia.org/wiki/Niccol%C3%B2_Paganini |
![]() |
#607 |
|
![]() Çoğunuz dinlemiştir ama bir muhteşem ses dinlemenizi önereceğim: ADELE...
|
![]() |
#608 |
|
![]() Bon iver - Skinny love
|
![]() |
#609 |
|
![]() Müzik çalma listemde an itibariyle şu ezgiler bulunuyor:
Ali Haydar Timisi - Ahu Gözlü Bir Güzelin Ali Riza Kiliç - Düs Bana Neyler Binali Ilgun - Pervaneyiz Cemodoğan - Dokunma Keyfine Ender Balkır - Ben Feleği Gördüm Erdinç & Kasım & Ferzan - Ele Cevirdin Feryal Öney - Kozanoglu Neredesin Firuze'den - Gaip Arabesk Hüseyin Karakoc - Gülün Senden Haberi Yok Ilkay Akkaya - Gitmezdim Bu Sehirden Işıl Öztürk - Seni Hep Seveceğim Işığın Yansıması - Kara Tren Melek Seyhan - Kevengin Yollari Mustafa & Selda - Yeni Aşka Düşen Gönlüm Nurdan İpek - Sızı Nursah Acun - Ela Gozlerini Sevdigim Dilber Rıdvan Günseli - Ak Sakallı Bir Koca Sıla Gülhan - Karlı Dağlar Sıla Gülhan - Kul Diye (Kim Bilir) Ulaş Hazar - Sultani Yegah Sirto Yaşar Demir - Gel Efendim Yeninur Ada - Derya Kenari Yıldız Çam - Ya Hızır Semahı Ümit Yılmaz - Özgürlük Şevin - Ne Fayda ![]() |
![]() |
#610 |
|
![]() Ya bir şarkı bu kadar içten söylenir, mutlaka dinleyin:
Alicia Keys; Streets Of New York |
![]() |
#611 |
|
![]() Gotye - 'Coming Back' ve 'Hearts a Mess'
Şu sıralar en sık dinlediklerimden. Bu grup ve özellikle de bu iki şarkıları ile karşılaştığım günden bu yana defalarca dinledim. Bende öyle bir etkisi oldu ki özellikle Coming Back' i her dinlediğimde kafamda film çekiyorum. Mümkünse önce klipsiz olarak sadece şarkıyı dinlemenizi, ardından klibini izlemenizi öneririm. |
![]() |
#612 |
|
![]() Efkan Şeşen'in son albümünden:
Bu kenti bırakıp gidebilirsin Yolun da belirsiz yüzün de derin Bir çocuk defterinde umut çizgiler Dağlarda sırasını bekliyor derin Bırak koynunda açsın küskün güller Dağlarda sırasını bekliyor derin Düştüğü yerden kalksın mahsun güller Bu kenti bırakıp gidebilirsin Yerine bir sevda koyabilirsin Bak zaman geçiyor çalımlarıyla Yarına bir gülüş atabilirsin (yeni bir sevdaya tutunabilirsin) Yüreği nefrete eritme dostum Kurşun gibi günler sağduyu sağır İçinde biriken zehri acıyı Güzele doğmak için dök ağır ağır Bu kenti bırakıp gidebilirsin Yerine bir sevda koyabilirsin Bak zaman geçiyor çalımlarıyla Yarına bir gülüş atabilirsin (yeni bir sevdaya tutunabilirsin) Efkan Şeşen |
![]() |
#613 |
|
![]() EMEĞİMSİN
Ne zaman yağmur yağsa bu şehire Sevdanın kokusu işler içime Seni ben canımın içine saklarım O yasak adını yüreğe saplarım Gözümün bebeğisin Bedenim yüreğimsin Sevmeler emek ister Sen benim emeğimsin Ne zaman göz yaşın yağsa yüzüne Güneşin nefesi değse sesine Seni ben canımın içine saklarım O yasak adını yüreğe saplarım Gözümün bebeğisin Bedenim yüreğimsin Sevmeler emek ister Sen benim emeğimsin Söz/Müzik: Ali Haydar TİMİSİ *** GÖNÜL Hayalimden hiç gitmiyor Şu dağların başı gülüm Yıllar yılı yaz olmuyor Şu gönlümün kışı gülüm Öyle bir dert aldı beni Ummanlara saldı beni Bir hayırsız yare düştüm Taştan taşa çaldı beni Yar yüreğe derman olmaz Şu gönlüme ferman olmaz Gelip bana mihman olmaz Hep hayınlık işi gülüm Söz/Müzik: Ali Haydar TİMİSİ *** BEN SANA YANDIM gece sağır düş uykusuz kör kuyularda denizlerin mavisinde ben sana aktım Türkülerimle avuttum kan uykularda Gökler bana ağladılar ben sana yandım Ben sana yandım ey usul boylum Ben sana yandım ey güzel huylum Ben sana yandım ey peri soylum Ben sana yandım Gece yanar düş uyutmaz can gecelerde Uykuların boynu bükük sensiz evlerde Gözlerine yelken açtım boş sahillerde Bir bulutun mavisinde sana boyandım *** Çok Yorgunum Çok yorgunum Beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın Söz: Nazım Hikmet Ran Müzik: Cem Karaca *** Silemedi yağmur Silemedi yağmur Bir gecede kana bulandı beyaz gömleğin Kanadı kırık yaralı bir kuş gibi Sere serpe düştün yerlere Tutuldu gözlerin denizlerde Silemedi silemedi yağmur Utandı utandı gökyüzü Yandı tutuştu yerler Silemedi seller seni seni Sensiz günler penceremde kör karanlık Limansız denizler bekliyor artık Sere serpe düştüm yerlere Tutuldu gözlerim denizlerde Silemedi silemedi yağmur Utandı utandı gökyüzü Yandı tutuştu yerler Silemedi seller seni seni Şiir : ıslak kaldırımlarda yürürken Haykırışlarım göklere karıştı Bütün ışıklar donmuştu Çıkmaz sokaklardaydım Ve sen; Yüreğimde büyüttüğüm mavi düşleri andıran Ey sevdam Silemedi seller silemedi seni. Söz ve Müzik : Cihan Yıldız Şiir okuyan : Müjdat Gezen *** Herşeyi Yakıyorum Bu gece içimde ki her şeyi yakıyorum Sabaha çıkmaz bir ömrü tozlayıp geçiyorum Koşuyorum yağmura Yüzümdeki damlalar temiz olsun, temiz... Ayni dem hecelerden Adem badem anlıklardan Beklentiden saplantıdan Bıktım artık kaçıyorum Bir ağaçta kuş olmaya Bir denizde taş olmaya Gönüllerde dolanmaya Karar verdim uçuyorum.. Bu gece içimdeki kiri pası öfkeyi Yakıyorum herşeyi yansın Arınmaktır maksadım Koşuyorum yağmura Yüzümdeki damlalar temiz olsun, temiz... Ayni dem hecelerden Adem badem anlıklardan Beklentiden saplantıdan Bıktım artık kaçıyorum Bir ağaçta kuş olmaya Bir denizde taş olmaya Gönüllerde dolanmaya Karar verdim uçuyorum.. Efkan Şeşen *** Diller Olaydım Seheri açılmış yerde vay senin olaydım Gövermiş yaprak altında bir uzanaydım Dalaydım uykulara dalaydım kaygısız vay Saraydım yar kollarında uyanaydım Gevheri yağmalanmışlar diller olaydım Sararmış yapraklar içinde güller olaydım Güleydim her daim güleydim mest olaydım vay Göreydim çoluk çocuk gün yüzü göreydim Dalaydım uykulara dalaydım kaygısız vay Saraydım yar kollarında uyanaydım *** Belki Sen Ağlarsın bu gece sadece gözlerime bak bu gece sözcükler boyun büksün sessizce bu gece sadece gözlerin konuşsun gölgeler silinsin bu gece ellerini ellerime bırak gözlerini gözlerime belki sen ağlarsın, belki ben ağlarım kalmışsa bir şeyler içimde (hüzünler içinde) yılların bir yanı gülümsüyor, bir yanı acıyor yaralı geçen ömrüm kaç zaman yorgunum, kaç zamandır hasretim o güzel günlere gülüm bu gece izin ver kendine ve bana ne yalan ne de dünya belki sen ağlarsın, belki ben ağlarım kalmışsa bir şeyler içimde (hüzünler içinde) Söz ve Müzik: Efkan Şeşen *** gözleri hala çocuk adressiz yolculuklar matarasında sırt çantasında yalnızlığı naftalin kokuyor türküleri unutulmuş zamanlardan gözleri hala çocuk geleceği anılarında arayan dağ gibi yaralı nehirler gibi suskun düşbaz türküler taşıyor gün bitimi şafaklarda gözleri hala çocuk kimliksiz kentlerin sürgünü tuzdan geçiyor yüreği üstünden şehirler uyanıyor ardından gözleri hala çocuk... Efkan Şeşen |
![]() |
#614 |
|
![]() Zaz - Je Veux
Kolay uyanmak, güne neşeli ve enerjik bir başlangıç yapmak için alarm sesi olarak ayarlayabilirsiniz siz de. ![]() |
![]() |
#615 |
|
![]() Kırılır bütün bilmeceler
Bir cevap kalır avucumda Kırılır bütün bilmeceler Bir cevap kalır avucumda Susar bütün kelimeler Adın kalır aklımda Susar bütün kelimeler Adın kalır saklımda Küser aşık sevdasına Susuz kalır gizlenmeler Küser aşık sevdasına Susuz kalır gizlenmeler Denize bakamaz gözlerin Adını susar deryalar Denize bakamaz gözlerin Adını susar deryalar Söz & Müzik: Erkan Aydar Sanatçının kendi web sitesinden dinleyebilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde otomatik olarak şarkı başlıyor. Video klip bölümündeyse ilk klip olan Dönme Bana Yarim'i tavsiye ederim. |
![]() |
#616 |
|
![]() Yağmur yağıyor ve Zeki Müren söylüyor:
bu yağmur ah bu yağmur seni bana getirsin ... |
![]() |
#617 |
|
![]() Şebnem Ferah (taptaze şarkısı) - Özgürce Yaşa
Şiddetle tavsiye olunur ![]() |
![]() |
#618 |
|
![]() Madonna-Frozen
|
![]() |
#619 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#620 |
|
![]() İddia ediyorum, bu kadar "tatlı" bir ses dinlememişinizdir:
![]() ZAZ- LES PASANT |
![]() |
#621 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kesinlikle evet. ![]() Hele Je Veux adlı parçasını sokakta söylediği videoya bayılıyorum. |
![]() |
#622 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
bende çok beğendim ![]() |
![]() |
#623 |
|
![]() Kardeş Türküler / herkes kendi gördüğüne doğru der. Mutlaka olmasa da uygun olduğunuzda dinleyin bunu da.
![]() |
![]() |
#624 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#625 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sözleri de çok güzel: İstiyorum Ritz'de bir süt oda versen bana, istemem Chanel'den mücevher, istemem Bir limuzin versen bana, ne yaparım onunla ki? Uşaklar teklif etsen bana, ne yaparım onlarla? Neufchatel'de bir malikane, bana göre değil Eiffel kulesini teklif etsen, ne yaparım onunla? Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birleşelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut Buyur benim gerçekliğime İyi görgünden sıkıldım, bana çok fazla Ben ellerimle yerim, ben böyleyim Yüksek sesle konuşurum, dolaysızım İkiyüzlülüğe son verelim, ben kurtuldum Çifte konuşmalardan yoruldum Bana bir bak, sana kızgın bile değilim, sadece ben böyleyim Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birleşelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut Buyur benim gerçekliğime |
![]() |
#626 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Şarkının sözleri güzel de yukarıda ki çeviri çok kötü olmuş ![]() alt yazılı klibi izledim, hakikaten güzelmiş... Böyle sözleride ya şarkılarda ya filmlerde duyuyoruz zaten ![]() Ben de "Kardeş Türkülerin" son albümünü mutlaka dinleyin derim.. |
![]() |
#627 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() Kardeş Türküleri ilk kurulduğu günden beri dinliyorum, onların yeri ayrı tabi.. |
![]() |
#628 |
|
![]() Helena Segara-Elle, tu l'aimes..."
|
![]() |
#629 |
|
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]() Ben tam bir Yunan müziği hayranıyım..O nedenle tavsiyelerim o yönde olacak
![]() GİANNİS KOTSİRAS : TA MAVRA MATİA SOU( Nilüfer-Taa uzak yollardan'ın yunancası) -Nükhet Duru ile olan düeti değil; kendi tek başına söylediği yorumu- LİZETA KALİMERİ- SALOMİ PASKALİS TERZİS- EPİSTROFES KATASTROFES NOTİS SFAKİANAKİS: EROTAS EİNAİ ve AKOU BRE FİLE |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 7 (0 Site Üyesi ve 7 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Cem Andrian ı dinleyin keyif alacaksınız.. | özgür | Kültür ve Sanat | 8 | 30-06-2010 15:54 |
Mutlaka Izleyin : Esaretin Bedeli | Viyola | Sinema ve Televizyon | 19 | 04-10-2009 18:01 |
''mutlaka dinleyin'' youtube linkleri | halit pamuk | Site Hakkında Yazışmalar | 1 | 24-07-2007 11:25 |
Mutlaka okuyun . ÜYELERİMİZE ÇAĞRI !!! | Av.Ceylan Pala Karadağ | Tüketicinin Korunması Hukuku Çalışma Grubu | 0 | 11-01-2007 11:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |