![]() |
|
![]() |
![]() |
#3781 |
|
![]() Katar katar yayla yolunda,
Giden göçlere bak bak ... Dalga dalga sırtını almış, Sarı sarı saçlara bak bak.. "Devamı gelsin mi?" diyor babam ![]() |
![]() |
#3782 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sn.av.Tuğba Y.G. Şiire devamı gelmesin denmez.şiir güzelliklerr bizi motive eden,sözçükle yoğrulmuş sevgi kırıntılarıdır... teşekkkürler... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3783 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nereye ucarsınız, kandan kinden silahdan, bilirim kacarsınız... ihtiyacım var size... sakın gelmeyin göze... parmak tetiğe gider, akdevrim bedel öder... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3784 |
|
![]() |
![]() |
#3785 |
|
![]() şiir güneşi kadın,
güneşin eşi kadın, titreyerek ölürüm, yak şu ateşi kadın. ne yazsamda anlatsam... beklediğim duraktan gelip gecer dolmuşlar, sen yokken hayalimi, sanki içer dolmuşlar... donmuş bu bedenimi, bir köşede bılmuşlar... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3786 |
|
![]() |
![]() |
#3787 |
|
![]() |
![]() |
#3788 |
|
![]() |
![]() |
#3789 |
|
![]() |
![]() |
#3790 |
|
![]() |
![]() |
#3791 |
|
![]() nerede yaşıyorum,
bir yürek taşıyorum... gökteki yıldızları kalemle kaşıyorum... hayalini tuttuğum, sevdiğim kadın nerde? belki nefessiz kalmış bilsem hangi siperde... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3792 |
|
![]() yürüdüğüm sokaklar,
kim bilir yüreğinde, hangi acıyı saklar... kaç tane ayak değmiş çekmiş gitmiş buradan, zorluğa boyun eğmiş... elimi elimden sor, zalimi zalimden sor... herkesin yüreğinde yanan sanki başka kor... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3793 |
|
![]() |
![]() |
#3794 |
|
![]() |
![]() |
#3795 |
|
![]() |
![]() |
#3796 |
|
![]() deşme şu hayatımı
kaç tane anım vardır, acılı yanım vardır... şiir güneşi kadın, sevda ateşi kadın... beni unuttur bana cennet güneşi kadın... sevinç duydum dün gece seni düşündüm diye, gökten yıldız topladım, saçlarına hediye... gül acan çicekleri, aşkı gelecekleri, göz bebeğinde gördüm... yüreğinde güneşin, kelebeğinde gördüm... deşme şu hayatımı, kaç tane anım vardır, acılı yanım vardır... şiir güneşi kadın, yüreği temiz berrak, meleğin eşi kadın!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3797 |
|
![]() |
![]() |
#3798 |
|
![]() |
![]() |
#3799 |
|
![]() ![]() Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı.Uyku sersemi adam telefonu açtı.Tel...efondaki ses annesine aitti. ...Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?... Annesi 'Nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'İyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi misiniz?' dedi.Annesi 'Biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.Oğlu da 'Anne bunun için mi aradın saat sabahın üç buçuğu yarındakonuşabilirdik' diyince annesi de 'Rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.Oğlu 'Evet anne, biraz öyle oldu' diyince annesi' 30 sene önce sen de beni bu saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'diyerek telefonu kapattı. |
![]() |
#3800 |
|
![]() |
![]() |
#3801 |
|
![]() |
![]() |
#3802 |
|
![]() |
![]() |
#3803 |
|
![]() ![]() Ağlama, gözleri kızarmış çocuk!Tek damla yaşın düşmesin yere.Bak, tek güzelliğimiz yokluk,Sana bir öğüt; ağlama boş yere. Ne olursa olsun hiçbir şey değmez,Senin bir damla gözyaşına.Ağlayana kimse boyun eğmez.Kimse bakmaz kimsenin yaşına. Ne kadar kötülük, pislik varsa;Sen herşeyi tertemiz öğren.Eğer yüzüne gözyaşı yağarsa;Seni garip sanır her gören. Ağlama sakın çocuk, ağlama!Korkmayana zarar gelmez, bunu bil.Sevgini hep söyle, sakın saklama. AĞLAMA Ağlama, gözleri kızarmış çocuk!Tek damla yaşın düşmesin yere.Bak, tek güzelliğimiz yokluk,Sana bir öğüt; ağlama boş yere. Ne olursa olsun hiçbir şey değmez,Senin bir damla gözyaşına.Ağlayana kimse boyun eğmez.Kimse bakmaz kimsenin yaşına. Ne kadar kötülük, pislik varsa;Sen herşeyi tertemiz öğren.Eğer yüzüne gözyaşı yağarsa;Seni garip sanır her gören. Ağlama sakın çocuk, ağlama!Korkmayana zarar gelmez, bunu bil.Sevgini hep söyle, sakın saklama.Aklından korkuyu, gözünden yaşı sil. |
![]() |
#3804 |
|
![]() gözümün nuru desem,
sen olduğun her yerde, gözüm kup kuru desem. anlamı olduğunu sözçükler anlatır mı?... kimsin neyin nesisin, bilen biri anlatsın... hangi şeye vasisin? gökteki bulutların, yağmur bıraktığını... gökte uçan kuşların, klavyemin üstünde, dokunduğum tuşların, sensiz ağladığını bir anlatacak olsam... anlar mısın halimden, asılırım dilimden.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3805 |
|
![]() sana istanbul dedim
kendime kazma gelde kızma... akdevrim. |
![]() |
#3806 |
|
![]() sesini soluğunu,
hanı duyar gibiydim, yazmaya elim varmaz kilitlensin saatler zaman yerinde donsun... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3807 |
|
![]() soğuk ve yaşlı duvar,
bir yerde tutar beni... sevdam deyip tuttuğum, an gelir atar beni... bir tabuta girerim... akdevrim. |
![]() |
#3808 |
|
![]() |
![]() |
#3809 |
|
![]() şiir güneşi kadın,
kalbimin eşi kadın, ömrüm bitmek üzere yak şu ateşi kadın... bilmez bayanlar baylar, günler haftalar aylar, uzanıp giden raylar, hasretimi anlatır,.., yazdığım yazacağım, şiirimde her satır... bir duyguyu yaşatır... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3810 |
|
![]() şiir yürekli kadın,
sevgin gerekli kadın... kaç tane bahar geçti, ben kışları yaşadım... duyarsız bir taşıdım... seni görene kadar, bir gül verene kadar... şiir güneşi kadın, meleğin eşi kadın, yüreğim kan ağlıyor, yak şu ateşi kadın... şiir yürekli kadın, sevgin gerekli kadın.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 63 (0 Site Üyesi ve 63 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |