![]() |
|
![]() |
![]() |
#571 |
|
![]() Levent Yüksel - Aşk Mümkün müdür Hala?
Nev - Mazideki Aşk İkisi de birbirinden güzel... |
![]() |
#572 |
|
![]() TANIMADIĞIM TEN
Adem evvelinden beri bir yanımız noksandır neylersin Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değil misin Geriye kalan yalnızca tanımadığım bu tendir Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşan da kimdir Ya bu benim içimde mekan tutan da kimdir Ahmet Aslan Keyifle önerilir. Nefis. ![]() ![]() |
![]() |
#573 |
|
![]() Sakin - Edepsiz Komedya
Ara ara dinler, neşelenirim. Yine Sakin'den "Denek Hayatım" da güzeldir... |
![]() |
#574 |
|
![]() Şu sıralar durmaksızın Mizan - Geçti Dost Kervanı dinliyorum.
Bence çok başarılı! Klibini ve klibin çekildiği yerleri de görmenizi isterim... |
![]() |
#575 |
|
![]() Benim de önerim;
Marc Anthony - Ahora Quien ![]() |
![]() |
#576 |
|
![]() Dead Can Dance adlı yabancı grubun tüm şarkılarını önerebilirim.
|
![]() |
#577 |
|
![]() "Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan" adlı parçayı dinlemek, sabah sabah büyük bir keyif veriyor..
|
![]() |
#578 | |||||||||||||||||||
|
![]() Her pazar saat 19:00'da Pal FM'de "Ah Mazi!" isminde bir program var:
Mutlaka dinleyin! ![]() |
![]() |
#579 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Hele ki Kudsi Ergüner'den dinliyorsanız daha da muhteşemleşecek, ruhunuzun nefes almasını sağlayacaktır. Bir de sadece ney taksimi halindeki var, o zaten duyulduğu anda soluk kesiliyor. |
![]() |
#580 |
|
![]() Glee izleyin, ama mutlaka izleyin. Bu müzikal komedinin "cover"larını da mutlaka dinlemiş olacaksınız.
![]() |
![]() |
#581 |
|
![]() Amy Winehouse - You Know I'm No Good
|
![]() |
#582 |
|
![]() İnce Saz, Çok Aşığın Var Diyorlar!
|
![]() |
#583 |
|
![]() Funda Arar, Zamanın Eli
Neşet Ertaş, Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm Melihat Gülses,Erken ağardı saçlar yılların günahı ne? Mutlaka dinleyin! |
![]() |
#584 |
|
![]() Marsis Dağı (Marsis)
Nani Nana (Mariam Abdushelishvili) |
![]() |
#585 |
|
![]() Yanni dinleyin..
|
![]() |
#586 |
|
![]() Nelly - Just A Dream.
|
![]() |
#587 |
|
![]() |
![]() |
#588 |
|
![]() Bugünlerde dilime takılanlar Leonard Cohen'in The Partisan ve Hallelujah adlı parçaları.
|
![]() |
#589 |
|
![]() Colbie Caillat what if dinleyin derim
![]() |
![]() |
#590 |
|
![]() Julia Boutros - Aala ma yabdou
Bu şarkıyı keşfettiğim için çok mutluyum. Bence gerçekten muhteşem ve çok keyifli. Özellikle de orkestra ile birlikte söylediği versiyonu bulur ve izlerseniz, Julia'nın şarkıyı hiç oynamadan söylemesine hayret edip, onun yerine oynayabilirsiniz. ![]() |
![]() |
#591 |
|
![]() Jovano Jovanke (Nigel Kennedy & The Kroke Band)
|
![]() |
#592 |
|
![]() Redd'in müzikleri çok güzel. Son olarak "Prensesin Uykusu" adlı filmin müziklerini yaptılar.
|
![]() |
#593 |
|
![]() Sezenler Olmuş
Seni yerlerde göklerde bulamazlarken Bende gizli olduğunu sezenler olmuş Dumlu dumluymuşsun yüreğimde... Kımıl kımılmışsın bileklerimde? Domur domur ter ışıl ışıl fer Ellerimde gözbebeğimde... Aramızda dağlar yollar yıllar var iken Beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş Sargın yaprakmışım dallarına Yangın toprakmışım yağmurlarına … … Ümmüşen- Derya Köroğlu 3 kere üstüste dinleyin...Sonra 33 kere daha dinlemek isteyeceksiniz. ![]() |
![]() |
#594 |
|
![]() Ölü Çiçekler - Teneke Trampet
|
![]() |
#595 |
|
![]() Bahçada Yeşil Çınar (Marsis)
|
![]() |
#596 |
|
![]() Hep aynı şeyleri dinlemekten sıkılanlara tavsiyem;
Damien Rice; Volcano parçası gerçi bütün parçaları güzeldir, Tracy Chapman Andrea Bocelli(Böyle yazılıyordur umarım) hukuk fakultesini bırakıp şarkıcı olmuş, Rahmaninov, Chris Isaac,blue hotel ve wicked game parçaları muhteşemdir, Star sailor...gibi. Ortodoks olmayan tavsiyeleri bekliyorum |
![]() |
#597 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#598 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bence de iyiki hukuk fakültesini bırakmış.Yanlış hatırlamıyorsam Pavorotti'ye dinletmişler sesini o da 'hemen okulu bırak' demiş.Kafasına futbol topu çarptığı için kör olmuş. |
![]() |
#599 |
|
![]() Joe Cocker Unchain my Heart
Siyah beyaz tek kanal döneminde TRT'de klibi çıkan çoğu kişinin bildiği 80' li yılların hit şarkısı |
![]() |
#600 |
|
![]() ben derim ki
![]() Sezen Aksu: SEVGİLİ ve Nazan Öncel: GÜL PANSİYON |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 5 (0 Site Üyesi ve 5 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Cem Andrian ı dinleyin keyif alacaksınız.. | özgür | Kültür ve Sanat | 8 | 30-06-2010 15:54 |
Mutlaka Izleyin : Esaretin Bedeli | Viyola | Sinema ve Televizyon | 19 | 04-10-2009 18:01 |
''mutlaka dinleyin'' youtube linkleri | halit pamuk | Site Hakkında Yazışmalar | 1 | 24-07-2007 11:25 |
Mutlaka okuyun . ÜYELERİMİZE ÇAĞRI !!! | Av.Ceylan Pala Karadağ | Tüketicinin Korunması Hukuku Çalışma Grubu | 0 | 11-01-2007 11:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |