![]() |
|
![]() |
![]() |
#3421 |
|
![]() saklambaç oynayan çocuklar gibi,
sana görünmeden sevgini kapsam, kalbini derinden bir yoklar gibi, harflerden sevginin resmini yapsam!... gülerken saçına yıldızlar düşse, seni sevmek bende sıcacık düşse, her gece rüyamda seni görmüşse, sakın kızma bana yorumda yoksam!... et yemeyen adam köfte yemiştir, ruhuna gönlüne seni demiştir, adı konulmayan sevgi ne iştir,? düşündüm taşındım çıkaramadım.... çekildim köşeye içten ağladım.... akdevrim.istanbul.firaristan.zeytinburnu.istanbul. |
![]() |
#3422 |
|
![]() adını koymadık biz bu sevginin,
zerresini bilmem kalbindekinin, geçtiğin yollarda güller var senin! gözlerime bakıp uyan meleğim, nabız atışımı duyan meleğim!... kaç tane baharı kış gibi gördük? özgün bir sevgiyi düş gibi gördük, sarsılmaz dostluğu taş gibi gördük, gece yıldızları sayan meleğim, güzel günler önde dayan meleğim... akdevrin.31.05.2010.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3423 |
|
![]() her an hor bakılan benim,
yerlere yıkılan benim, ateşte yakılan benim, hala cezam vardır dersin... düşmanım bir yardır dersin... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3424 |
|
![]() acılar içinde yaşayan benim,
yaralı bir kalbi taşıyan benim, gözüm yaşlı başı kaşıyan benim, zifiri karanlık yer belli değil, darbe vurup giden yar belli değil... geriye baktım ki yaşanmış yıllar... acılar içinde kavrulduğum var, sanki efkarımla savrulduğum var, her gece yıldızım kayarmış benim, derdimi renklere boyarmış benim... birde baktım gelmiş işte sonbahar, savrulur yerlere sarı yapraklar, aptal başa çile çeker ayaklar, günlerim gecenin içinde erir, bedenim yaşarken sanki can verir!... akdevrim.31.05.2010.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3425 |
|
![]() acılar kervanı gönlümde esir,
sensiz bir dakıka bana bin asır, yürümüş ayaklar bağlamış nasır, saza söze sığmaz yaşadıklarım... nerdesin bahtımı güldüren kadın, sevgiyi ayağa kaldıran kadın, haine hattını bildiren kadın, saza söze sığmaz yaşadıklarım... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3426 |
|
![]() sen yoksun yıldızlar benim değildir,
damarda dolaşan kanım değildir, ne gece,ne gündüz anım değildir, sağ yanım,sol yanım benim değildir, yaşayan ben miyim düşünüyorum?... ne yıldızlar vardı tek tek kaydılar, dünyada gülmeyen beni saydılar, ne bir güneştiler,ne de aydılar, sözünü verdiler sonra caydılar, var mıyım,yok muyum düşünüyorum?.... akdevrim.istanbul.02.06.2010.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3427 |
|
![]() güneş batar artar yalnızlıklarım,
dehlizinde kalbin bir şey saklarım... katlanır her gece bu çığlıklarım... yastığı kucaklar,güneş beklerim!... doğar mı doğmaz mı onu bilemem?... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3428 |
|
![]() günü geceye batırdım,
yine totoyu yatırdım, ne öfkeydim,ne hatırdım yıktı yaktı sevdan beni... her gece bir gün bekledim, çocuk gibi emekledim, acıya acı ekledim, yıktı yaktı sevdan beni... yüreğimin dehlizinde, yaşıyorsun hala zinde, bir umudun denizinde, yıktı yaktı sevdan beni... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3429 |
|
![]() boşa hayal kuranım ben,
kırmızıda duranım ben, ne var ne yok soranım, şiirin kulağı vardır!... gökten yağar umut bile, savaşırım kalem ile, acı ile elem ile, şiirin kulağı vardır!... gözüm kördür kulak sağır, istediğin kadar bağır, madem ki bu yüküm ağır, şiirin kulağı vardır!... akdevrim.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3430 |
|
![]() koşarken düşersem,
olursam sersem... kadere ve sana birden küsersem... tut ellerimi vur zincire... hala dönüyor yer küre!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3431 |
|
![]() düşerim kalkarım,
yürüdüğüm yol benim savurduğum kol benim... rüzgar essin yelkenlerim denizde sürüklensin... can derim canan derim, yan derim yanan derim.. kendime gülerim.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3432 |
|
![]() sana olan tüm sevgimi,
dün gece elimle astım. yeni bir yaşıma bastım. kırık gönlümde pencere, vurdum kendimi zinçire, kapı önünde inçire, şöyle baktım selam verdim... dedimki dert benim derdim!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3433 |
|
![]() neden gelme dersin bana?
sevgi sınır tanımıyor... Allah kuvvet versin bana, kalbim içinden yanıyor!... güneşin üstüne gölgen, düşerken ben bayılırım, ayak çıplak yollar diken, yürüyecek sayılırım!... zordur aşık olmak kadın, bir kararda kalmak kadın, çicek gibi solmak kadın, hala bu kalbim kanıyor!... istersen duy,ister duyma. bir ferhat bir kerem sayma, kalbimi isterim oyma, seni bir melek sanıyor!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3434 |
|
![]() yerden yere vursan bile,
binbir kere kırsan bile, hain denen yarsan bile, düşümün adresisin sen, sevgimin nefesisin sen, koyma öksüz yetim gibi... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3435 |
|
![]() can dedi canım dedi,
kaynıyor kanım dedi, onurum şanım dedi, düşündüm saatlerce... gönlümde pencereyi, tıkladı küçük serce... göz boyama değil mi? yokladı küçük serce... sanki göz boyar gibi, bense bir hıyar gibi, essah gibi inandım, her yalnız kaldığımda, ateş alev yanandım.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3436 |
|
![]() beni bu limanda bırakma kaptan,
bir dehlizde saklanırım kasaptan, geceleri düşsek benim hesaptan, neler yaşıyorum anlayamazsın!... duyarsız haine rasladım yine, kalbim isyan etti hep sevdiğine, gün gecer ömrümden hep tane tane, çektiğim acıyı sonlayamazsın!... AKDEVRİM.15.06.2010.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3437 |
|
![]() ne sesimi duyar ne çığlıkları,
gözlerim ıslanır ben kahrolurum... zinçire vuramam yalnızlıkları, unuttuğu yerde hala dururum!... kalkmış gemi çoktan gözden kaybolmuş, acıyla yüklenen tayfalar dolmuş, geldiğim limanda gün akşam olmuş, çocuksu gönlümü hala korurum!... güneş battı yıldızları ararım, sabahcı kahvesi belki kararım, sokak lambasına adres sorarım, in çin uykudadır,çok açil durum!... ne ağlayan ilksin ne son olursun, haine seslensem hala uyursun, gözünü gönlünü Allah doyursun, kendimi acıtıp üzülüyorum!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3438 |
|
![]() düşümü attım kantara,
belli olmaz nedir dara... selam verdim yıldızlara bulutlar önümü kesti... kimseyle yoktur hesabım, kendi kendime kasabım, birden bozuldu asabım, şiddetli bir rüzgar esti... ne sor nede ara beni, öldürür bu yara beni, sürdüler diyara beni, gelen giden bana küstü!... akdevrim.15.06.2010.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3439 |
|
![]() sildim hafızamdan,sildim kalbimden...
hayalim ölüme uyanır gibi... anlayan anlıyor kendi halimden, bir ışık görmüyor kuyunun dibi... bulut yağmurunu gördüm taşımaz, güneş yaktı bağı bostanı sevdam, kimsem yoktur bu başımı kaşımaz, bir okuyan görmem destanı sevdam... geceler geceler haindir böyle, yüreğime zinçir vuramıyorum, insanlar yaşıyor kaderleriyle, dört duvar içinde duramıyorum!... akdevrim.16.06.2010.istanbul.zeytinburnu,firarista n. |
![]() |
#3440 |
|
![]() ......gecerim.....
temelli dünyamdan siler gecerim, faydası yok pişmanlığın bilesin!... üzülür hem ağlar güler gecerim, hayatımda düşen en son kalesin!... sana mutluluklar diler gecerim... tepeden tırnağa büyük hilesin, farkında değilsin eler gecerim!... dünyaya boş gelmiş,yaşayan nesin? gözlerimde yaşlar siler gecerim!... akdevrim sözçüsü olur herkesin, dağları taşları deler gecerim!... akdevrim.istanbul.Atatürk hava limanı |
![]() |
#3441 |
|
![]() hiç kimseyle olmaz ince hesabım,
kendi yüreğimi kesen kasabım, yıllar gelir gecer bozuk asabım, beni bu limanda bırakma kaptan!... bilmezsin kan kustum kırbaçtan jobdan!.. akdevrim.istanbul.zeytinburnu,firaristan.... |
![]() |
#3442 |
|
![]() sen yürürken göremem ki hiç seni,
bana gelen yollar senin değildir!... mahküm etmez işlediğin suç seni, tedavülde pullar senin değildir!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3443 |
|
![]() yaralı serce kuşu,
çıkamadı yokuşu.... gözlerimden kayboldu... düştüm kapaklandım yere anlattım sana bin kere kulakların sağır ımış... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3444 |
|
![]() umrumda değil artık,
yağmur yağarsa yağsın... her zaman hayalime meyva veren bir bağsın... toprak çatlamış derler, başımda saçlarımı, bir şey otlamış derler, sonra döner gülerler... anlaşılamadığım kalemimin uçunda.. elinde avucunda, yokluğun ayak sesi.... yaşanmakta bir hayat, gözler bir çeşme olmuş, aşınmakta bir hayat... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3445 |
|
![]() gözlerden düşen yaş gibi,
yap yalnız arkadaş gibi, yosun tutmamış taş gibi, yuvarlandım yıllar yılı... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3446 |
|
![]() elimi salladım kadın,
merkebi nalladım kadın, mektubu pulladım kadın, bana ayrı yol görünür, kime selam verdim ise, hep yabancı el görünür... var diyemem yok diyemem, anılarımı bir gece artık sana yak diyemem... üstüme döktüm benzini, çakmağını çak diyemem... akdevrim.istanbul.Atatürk hava limanı |
![]() |
#3447 |
|
![]() kül oldu duygular üstüme çöktü,
her gecen gün daha kararır güneş... kalemim satıra göz yaşı döktü, önçekinden daha sararır güneş... sevdadan başımı kurtaramadım, kaç kere kayboldum karanlıklarda, kalbimin sesini durduramadım, kader şekil almış yalnızlıklarda... eski yıllarıma bir dönüp baktım, duvarda resmime yumruğu çaktım, gururum olmasa ağlayacaktım, kaç kere gidip geldim kendimden? akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3448 |
|
![]() bana soru sorma durup dururken,
bu sabah uyandım yatakdan erken, yüzümü yıkayıp günaydın derken, duvarda sararmış resmimi gördüm, ve aynaya baktım hasmimi gördüm... saçlarım dökülmüş,şakaklar beyaz, dişarda havayı görürüm ayaz, bize demişlerdi gelecekdi yaz, takvimden yapraklar düşüyor gördüm, duygularım yalnız üşüyor gördüm... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3449 |
|
![]() düşümü attım kantara,
sevdan hep içimde yara, beyaz umdum çıktı kara, neyleyeyim dünya seni?... yüreğimdeki kor sanki, yanıyor gece ve gündüz, umudumsa çok zor sanki, bitiyor gece ve gündüz... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3450 |
|
![]() umut koyun tabutuma dostlarım
bir ağacın altı mekanım olsun... kuşlar gelsin mezar taşıma konsun, bu dünyada kalsın bütün yaslarım... akdevrim.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |