![]() |
|
![]() |
![]() |
#1411 |
|
![]() Bugün kendim için birkaç kez "bana ne" dedim.
|
![]() |
#1412 |
|
![]() "Hala vakit var" dedim...
![]() |
![]() |
#1413 |
|
![]() Kafa karışıklığının kolay geçmeyeceğini bildiğim için kendimi rahat bırakmaya karar verdim, bakalım uygulamada ne kadar etkili olacağım???
|
![]() |
#1414 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
bugün yine çok sevdiğim bir dostumu (ve meslekdaşımı) kaybettim..ölüm ne kadar vakit olduğunu önceden bildirmiyor iyi ki.. |
![]() |
#1415 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Başınız sağolsun. ![]() |
![]() |
#1416 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
|
![]() Ümit Aydil bir yıldızdı: Yol gösterici, tutarlı, şiirsel, romantik, insanların içine doğan bir insandı. Her zaman da öyle olacak. Kutup yıldızına her baktığımda onu göreceğim.
Ne var ki, kutup yıldızı onun kadar güzel şiir okuyamıyor. |
![]() |
#1418 |
|
![]() Bugün kendim için "yeniden" demenin ne kadar güzel olduğunun farkına vardım...
|
![]() |
#1419 |
|
![]() Bugün kendim için bir bilet alayım ve gideyim şu Ankara dan
|
![]() |
#1420 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Aaaa aşkolsun ben de kendim için bilet Ankara'ya gelmek için çırpınıyorum burda, kaçılır mı o şehirden ![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
|
![]() HER ŞEY YETERLİ OLSUN
Seni ayakta tutmaya yetecek kadar Güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim. Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana Yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene Yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar Mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş Gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar Kazanç diliyorum. Sahip olduğun her şeyi taktir etmene Yetecek kadar kayıp diliyorum. Son 'Elveda'yı atlatmana yetecek kadar 'Merhaba' diliyorum.. (ABORJİN duası imiş.. çok beğendim) |
![]() |
#1423 |
|
![]() Bugün o kadar yorgunum ki dinlenmeye ihtiyacım var ama hayat kendim için buna bile izin vermiyor
![]() |
![]() |
#1424 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Aman efendim anlaşarak bile ayrılmak zordur o şehirden insanın içini burkar, aaah aahhh ben nasıl da severim Ankara'yı.... |
![]() |
#1425 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Üniversite hayatım Ankara'da geçti 4 yıllık çok eğlenceli bir dönemdi, tüm arkadaşlarım ve güzel anılarım var orada bu nedenle çok seviyorum Ankara'yı; bir şehri sevdiren içindekiler ve yaşadıklarınızmış öyle derdi babaannem haklıymış yaşadıkça görüyorum, Dilerim Ankara size de sevdirir kendini en az benim sevdiğim kadar ![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
|
![]() Can dostumla buluştum. Onu en sevdiği sanatçının "Edip Akbayram"ın konserine götürdüm...
![]() |
![]() |
#1429 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Çok güzel ![]() Birileri veya bir şey için sürekli bir şey yapıyor durumunda olabiliriz... Ki, çoğunlukla böyle geçiyor zaman. Biz yaptıklarımızla sürekli kendimizi ifade ediyoruz. Yaptığımız her etkinlikle kendimizi oluşturuyoruz. Kendimiz için bir şey yapmanın yolunun dışımdaki herşey için bir şeyler yapmaktan geçtiğini düşünüyorum. Ve yukarda, mesajda yazdığı gibi ... Kendimizi ve yaşamı algılayarak, farkederek yaşamak kendimiz için yapabilecğimiz en iyi şey ![]() |
![]() |
#1430 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İşte buna çok mutlu oldum ![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
|
![]() Bugün değildi ama bu hafta içinde kendim için birşey yaptığım tek sabahtı:
İşe giderken yolda gördüğüm dut ağaçlarına saldırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
|
![]() Bugün kendim için "oluruna bırakmayı" öğrenmeye çalışıyorum, başarılı olmam için şans dileyin olur mu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#1434 |
|
![]() Dün Adli Tip için yapılan toplantıya; İzmir'e gitmiştim. Bugün kendim için döndüm.
![]() |
![]() |
#1435 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Teşekkür ederim ![]() |
![]() |
#1436 |
|
![]() Bugün başkası için bir şey yaptım ve içim garip bir huzurla doldu
![]() |
![]() |
#1437 |
|
![]() Bugün kendim için "huzur" treninin yakınlarda bir yerde olduğunu düşünerek rahatlamaya çalıştım...
|
![]() |
#1438 |
|
![]() bugün bir hiçliğin ortasında olup olmadığımı düşünüp durdum adliyeden dönerken...
|
![]() |
#1439 |
|
![]() Bugün kendim için cep telefonuma geri döndüm...
![]() Bu sene yeğenlerimden biri (nasıl olsa kendisinden sakınmayacağım düşüncesiyle) cep telefonuma el koydu... ![]() ![]() Hemen görenlerin buharlı ile çalıştığını düşündükleri eski model olan cep telefonumu çekmecemden çıkardım. Baktım kendileri sık sık kapanıp duruyor, oğlumun kullanmadığı eski model iphone kullanmaya başladım. ![]() Kısaca, bugün kendim için cep telefonu hizmetlerine geri döndüm... ![]() |
![]() |
#1440 |
|
![]() Bugün, kızımın avukatlık mesleğini sevmesi için çaba sarfettim.
![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 9 (0 Site Üyesi ve 9 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |