![]() |
|
![]() |
|
Site Lokali Edebiyat, Müzik, Spor, Sinema, Bilgisayar.. Site üyelerimizin hukukla ilgisiz konularda sohbetleri için. [Siyaset ve din bu sitede konu dışıdır!] |
Anket Sonucu: İzmir Toplantısında | |||
Her tarih benim için uygun |
![]() ![]() ![]() |
4 | 21,05% |
Tarihe göre katılmayı düşünebilirim |
![]() ![]() ![]() |
11 | 57,89% |
Katılmam mümkün değil |
![]() ![]() ![]() |
4 | 21,05% |
Oy Verenler: 19. Bu ankette oy kullanamazsınız. (Anket no : 290) | |||
|
![]() |
![]() |
#91 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Dün gece yazacaktım vazgeçtim. ![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İzmir'de proğram yapmaya gerek yok ki ![]() -Sabah kordon'da İzmir gevrek ve boyozu ile kahvaltı, -Ardından kemeraltı gezisi, -öğle saatlerinde 1 mayıs şenlikleri -daha sonra vapurla karşıyaka(veya bostanlı) -tercih edilen duruma göre Bostanlı veya Alsancakta yemek (Bunun için rezervasyon gerekir sadece) -Pazar sabahı araç durumuna göre özel araçlarla Alaçatı, (bende bir araba var ve 4 kişi alabilir, bir araba daha buluruz sanırım) Yemek için önerilerim (önemli olan birlikte olmak"tan yola çıkarak; 1) Alsancak'ta balık restoranları 2) İlk toplantının yapıldığı tarihi Asansör(Konak'tan sonra karataş tarafında) 3) Karşıyaka da evlendirme daiesinin üstü, (burası deniz içinde oturuyor hissi veriyor insana) 4) Bostanlı'da Denizkent (Mavişehir)(açık havada izmir ışıklarını seyrederek) İlk aklıma gelenler. ben dönünceye kadar,ortaya bir fikir çıkmış olur bende gider rezervasyon yaptırırım. Konaklamak için, fiyat aralığı ve tercih edilen bölge olarak arştırma yaparım. Türkiye ile aramızda 8 saat var şimd, sizde akşam olmadan yazayım çabuk dedim ![]() İzmir'e bekliyoruz ![]() |
![]() |
#93 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben bilmem Ablam bilir. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#94 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Üstadım, Yaklaşık 5-6 gündür şehir dışında olduğumdan mesajınıza yeni yanıt verebiliyorum. Kusura bakmayın. Hafta sonu İzmir'de olmak iyi gelecek... Herkesi bekleriz. ![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() 22 Nisan-Perşembe sabahı mutad toplantı yeri olan Kordon-Pasaport Kahvesinde sabah 07.30 -08.30 arasında bulundum.
![]() 3 boyoz 1 yumurta yedim. Adli Tip'in 5 boyozluk rekoruna yaklaşamadım bile. ![]() Daha sonra Kordon'u turladım. Denizin doldurulmuş yeni halini çok beğendim. Koşu parkuru, bisiklet yolu, yürüyüş yolu çok güzel fikir. Sevgililer unutulmamış; deniz kenarına banklar konulmuş. Her şey çok güzel de, martılara ne oldu? ![]() ![]() Neyse toplantım çok güzel geçti. Gelemeyenler bir daha ki sefere inşallah. ![]() |
![]() |
#96 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Galiba tüm THS dostları bu sene leyleyi havada gördü... ![]() Haftaya İzmir'de sevgili dostlarımla buluşmayı umut ediyorum. ![]() |
![]() |
#97 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Hoşgeldiniz. ![]() ![]() |
![]() |
#98 |
|
![]() Risk almayı sever, işimi riske atmaktan hiç hoşlanmam.
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() Tarih belli olduğuna göre, yeni bir anket açılsa mı?
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]() 1 mayıs İzmir çıkartması olarak mı
![]() Döndüm, ülkemdeyim, yarından sonra memleketim izmir deyim. Başlığı Sn. admin 1 Mayıs İzmir buluşması olarak değiştirebilir tabi ![]() |
![]() |
#101 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben memurum, bu başlık altında yazamam ki.. ![]() ![]() Hoş geldiniz. ![]() |
![]() |
#102 |
|
![]() Hades Üstad ve Engin Bey'le, Sevgili Engin'in mekânı Özler'de, hafta sonu buluşması'nın ilk provasını yaptık. Akşam da, yoldaşım Atahun'un tayin edeceği mekânda Sevgili Özge YÜCEL'in de katılımı ile beşli bir prova daha (THS'ye ilişkin zararsız dedikodu) yapacağız.
![]() Arz olunur. ![]() |
![]() |
#103 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Abi aklıma gelmişken söyliyimde, sonra demedin deme. ![]() Benim yükseklik fobim var. THY.' nın hostesleri, yolculuk öncesi benim psikolojimi düzeltmezlerse ilk molada inerim. ![]() ![]() Sonra bir yerde yine buluşuruz. ![]() ![]() |
![]() |
#104 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Eee... İzmir'e hesabı nasıl vereceğim ![]() |
![]() |
#105 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#106 |
|
![]() Ama sayın Adli Tıp Kardeşim,
Türkçe'nin oyununa gelmeyelim ![]() proğramlıyarak İzmir'de toplanmak ile toplanılan İzmir'de proğram yapmak aynı şey değil ki. (bunu ingilizceye çevirip bir amerikalıya anlatmak çok eğlenceli olurdu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
bu kısma ait yorumları, İzmir'de yapalım bari ![]() molayı dönüşte verirsiniz ![]() |
![]() |
#108 |
|
![]() Biletimi sabah alıyorum.
![]() Benimde yolculuk korkum var ama yenmeye çalışacağım. Otobüslerde host yok değil mi? ![]() |
![]() |
#109 |
|
![]() Biletimi aldım.
![]() ![]() ![]() Yarın gece (cumayı cumartesiye bağlayan) 01:30 da buradan yola çıkıyorum. Sabah 08:30 da İzmir de olacağım. ![]() Not: Sn Ege, az önce yanıtlamadığınız çağrı benimdi. ![]() ![]() |
![]() |
#110 |
|
![]() iyi eğlenceler diliyorum
|
![]() |
#111 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Nurlu abla nerde ineceğini biliyorsun demi ![]() ![]() ![]() Eğer Manisa'dan gelecek ve karşılanacaklar varsa lütfen bornova kavşağında ininiz ve aloooooooo diyiniz ![]() eğer Aydın istikametinden otobandan geliyorsanız sizde Nur abla gibi Nilüferde ininiz ![]() |
![]() |
#112 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Çanakkale istikametinden gelenler yolunu kaybetsin yani. ![]() |
![]() |
#113 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Efenim İstanbul tarafından gelecekler Manisa yolunu kullanacaklarından dolayı Ayrıca İstanbul-Çanakkale-Manisa yazmadım ![]() |
![]() |
#114 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Dikkat edin örgüt suçlaması ile karşı karşıya kalmayın. ![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben niye tek başıma gidiyorum sanıyorsunuz? ![]() |
![]() |
#116 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İyi yolculuklar. ![]() |
![]() |
#117 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Hepimize. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
"Nasıl bir toplantı oldu" diye soran olmadığı için ayrıntı veremiyoruz. ![]() Sevgili Özge'nin objektifi yansıtır herhalde. ![]() Saygı ve selam. ![]() Sayın Adnan Koray; Hadi siz de gelin İzmir'e desem... ![]() |
![]() |
#119 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İzmir in objektifi kim olacak acaba? Şimdiden çok merak ediyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#120 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben geçen hafta İzmir'den dönüşte Çanakkale yolunu kullanmıştım. ![]() ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Ve İzmir grubundan bir ilk daha Cengiz Beysiz ama Nurlu ablalı ilk İzmir toplantısı | supernatural | Site Lokali | 77 | 26-09-2009 23:48 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |