![]() |
|
![]() |
![]() |
#1021 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Hamsilos koyuna giderken sağda güzel bir piknik alanı var. Az yürüyün ve aşağıda hemen sağda bir restaurant cafe karışımı bir yer var. Sağdaki kapıdan girin, koy ve dağ manzaralı sağdaki masaya oturun ve bir-iki bardak çay için. ![]() Ücret ödemeyin, ben ödemiştim. ![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Oraya gitmiştim ama madem çayların parası ödendi yine giderim ![]() |
![]() |
#1023 |
|
![]() Sadece kendim için...
Elveda THS! |
![]() |
#1024 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ama NEDEN? |
![]() |
#1025 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Neden? |
![]() |
#1026 |
|
![]() Sanırım bugün kendim için bir şey yapmayı unuttum. Oysa ki hergün kendim için bir şey yapmaya karar vermiştim. Gün hala bitmediğine göre bir şeyler düşünmeli
![]() |
![]() |
#1027 |
|
![]() Unutmuşum, bugün kendim için bir şey yapmışım..Bugün üçümüz de aile boyu grip aşımızı olduk. Sırayla oturup kollarımızı açıp beklerken hemşire niye güldü anlamadım
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
.....
Zuhal Olcay şarkısında der ki; "çünkü ayrılık da sevdaya dahil".. |
![]() |
#1029 |
|
![]() dün kendim için saçlarımı boyattım ve bugün kendim için boyattığım saçlarıma bakıp mutlu oluyorum
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
|
![]() Geçen çiçekçiye girip kendim için çiçek aldım.yemek masama koydum.Her oturduğumda gülümsedim.Doğrusu bugünde aynı şeyi yapmayı kendim için düşünüyorum.
|
![]() |
#1031 |
|
![]() Bugün kendim için bir şey yapabileceğimi hiç sanmıyorum.
![]() |
![]() |
#1032 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Aynen. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
|
![]() Bu gün kendim için yapabilecek bir şeyler bulmayı umuyorum.
![]() Önerilere açığım.. ![]() |
![]() |
#1034 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
O zaman ben sizin için bir şey yapayım. ![]() ![]() ![]() Bugün kendim için, birisi de bana bir şey yapar belki. ![]() |
![]() |
#1035 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
O birisini bulursanız haber verir misiniz? ![]() |
![]() |
#1036 |
|
![]() Öneriler de yok..
Ben en iyisi, dünde yaptığım gibi tembel tembel oturayım.. ![]() |
![]() |
#1037 |
|
![]() Her gün kendim için sabah altıda koşuyorum hızlıca.
|
![]() |
#1038 |
|
![]() çalışıyorum ve müvekkil için gibi gözükse de kendim için olduğunu itiraf etmeliyim
![]() |
![]() |
#1039 |
|
![]() Bugün kendim için biraz uyuyacağım. Tüm gece yoldaydım ve şişman insanlar alınmasınlar ama lütfen iki kişilik koltuk alsınlar. Yanımdaki bayan benim koltuğumun yarısında oturdu!Tanımadığım insanlarla bu kadar samimi olmaya da hiç alışık değilim üstelik
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
|
![]() Sabah çok erken kalktığım için, ( 9.20'de Ağır Ceza Mahkemesindeydim. Yarın ve öbür gün de keza
![]() |
![]() |
#1041 |
|
![]() Bugün kendim için; Sultanahmet köftecisinden ekmek arası alıp, (dükkanda oturup yemek yerine) bank'a oturup afiyetle yedim, yedik( kızımla)
![]() |
![]() |
#1042 |
|
![]() Bugün kendim için dizi izleyip arkadaşlarımla sohbet etmeyi planlıyorum.Hadi akşam olsun
![]() |
![]() |
#1043 |
|
![]() Bu gün kendim için çok uyumak istiyordum ama erkenden uyanmak zorunda kaldım..
![]() Hala ne duruyorsun git yat diyenler için ise;Uyku benim için gitti mi gelmez bir şey... |
![]() |
#1044 |
|
![]() Bugün o kadar çoook yoruldum ki kendim için sakin sakin dinlenmeye karar verdim
![]() |
![]() |
#1045 |
|
![]() Bugün kendim için çokkk çalıştım
![]() Davalarla dosyalarla geçti günüm ama be çok mutluyum yinede ![]() ![]() Off bu bendeki hukuk aşkı ![]() |
![]() |
#1046 |
|
![]() artık görüşemediğim sevdiğimle geçirdiğim güzel anları düşündüm....
|
![]() |
#1047 |
|
![]() Bugün değil ama dün kaybettiğim ve unuttuğum güneş gözlüklerimin yerine güneş gözlüğü aldım kendime..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
|
![]() Bugün kendim için şimdi kahve yaptım, arkama yaslanıp yudumlarken yine kendim için buraya geldim
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İlk dersten sıkı tutmak ve en baştan kuralları koymak lazım. Bir sene derste o kadar karmaşa olmuştu ki, katı bir tutum sergilemek zorunda kalmıştım. Talebeler iki hafta boyunca beni gördükleri yerde hazır ola geçmişlerdi. ![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Haklısınız Gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 8 (0 Site Üyesi ve 8 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |