![]() |
|
![]() |
![]() |
#871 |
|
![]() Bugun kendim icin yaptigimi zannettigim cam silmek boynumu ve sirtimi fena halde agritmaya basladi. Bir dahaki seneye kadar kendim icin cam silmemeye karar verdim.
![]() Bu arada bir arkadasimin babasini Nisan ayinda cam silerken 3. kattan dusmek suretiyle kaybetmistik. Allah rahmet eylesin ![]() |
![]() |
#872 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben de; "bizim erkekler cam silmeyi beceremez, silecem derken tepe takla düşer. Sonra evin kadınına bir de ilave bakım işi çıkar." diyecektim ki... ![]() Evet, Allah rahmet eylesin. Kötü olmuş. ![]() |
![]() |
#873 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ama o onun meslegiydi.Cam silme dedim ama sanirim cam silme degil de, pencere takarken olmustu adamcagiz. |
![]() |
#874 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sizin kadinlar duserse dussun canim, sizinki can, onlarinki patlican. Hatta olseler de olur. Yenisini aliriz fena mi? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#875 |
|
![]() Hergün kendim için de küçük güzel şeyler yapmayı alışkanlık haline getirdim. Sabah erken kalkıp sahilde yürüyorum. Yalnız bu sabah beni köpekler kovaladı çok korktum.
|
![]() |
#876 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
|
![]() Uzun zamandan beri kendim için yaptığım tek şey yüzmekti. Ama dün kendim için harika bir şey yaptım. 22 Ağustos 2009 Ataköy Organik Menemen Şenliği'ne katıldım.
![]() Basit bir menemeni şenlik haline getiren başta Suat Ergin olmak üzere tüm dostlara teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
#878 |
|
![]() Bugün gülyüzlümle birlikte yüzmeye gittik.
|
![]() |
#879 |
|
![]() Bugün-lerde- uzun bir diyetin ardından normal kilomun altına inince, uzun bir zamandır yemediğim börek v.s, tatlandırıcısız içecek çeşitleri.. kısaca her şeyi rahatlıkla yiyip içebiliyorum.
![]() |
![]() |
#880 |
|
![]() Gerçi gündüz yapamadım gece yaptım ama...
![]() Uzun zamandan beri türkü dinlememiştim. Barak ovasından; Sivas' a, Erzincan'a, Arguvan' a... ordan da Ege' ye uzandım. ![]() Ne kadar da özlemişim. ![]() |
![]() |
#881 |
|
![]() Bugün kendim için en sevdiğim şeylerden birini yaptım.
![]() Denizde yıkılana kadar voleybol oynadım. ![]() ![]() |
![]() |
#882 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Siz denize girdiğinizi ve yüzdüğünüzü daha önce yazdığınızda da kendim girmiş gibi mutlu olmuştum, yine oldum. ![]() ![]() |
![]() |
#883 |
|
![]() Yeni Türkü'yü canlı dinledim (hala dinliyorum), "Olmasa Mektubun"da kızımla dans ettim.
![]() |
![]() |
#884 |
|
![]() İş arasında net'e,sitelere girdim.Ara sıra yazı yazdım.İş verimim % 30 .Demek ki kendim için çok şey yapmış,hoşuma giden şeylerle meşgul olmuşum.Sonuç klasik ağustos böceği hikayesi, hala işteyim.
![]() |
![]() |
#885 |
|
![]() Tatile gittim ve döndüm
![]() Merhaba sevgili dostlar, Merhaba THS ![]() |
![]() |
#886 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bizim için döndüğünüz izlenimini kazanmak istedim nedense.. ![]() Lütfen bozmayınız.. ![]() |
![]() |
#887 |
|
![]() tabii ki bütün sevdiklerim için döndüm
![]() son günü küçük bir vukuatla geçirdim, yere düşüp başımı biraz şiddetlice çarpmışım ki günün yarısını hastanede geçirdim. o zaman kendime dedim ki sevdiklerim var ve beni de özleyenler var, sağlam kalmalıyım.! hepinizi özledim ![]() |
![]() |
#888 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Geçmiş olsun, kafa travması diyerek, röntgen eşliğinde gözleme alındınız anlaşılan.. ![]() Aman dikkat edin.. Geçmiş olsun. ![]() |
![]() |
#889 |
|
![]() evet aynen öyle
![]() çok teşekkürler. başka vukuat yok ama değil mi?? |
![]() |
#890 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
iyi yolculuklar juliette. ben de aynisini yaklasik 10 gun once yapmis ve dogum gunumu onun yaninda gecirmistim ![]() |
![]() |
#891 |
|
![]() Bugün kendim için harika bir program yapmıştım. Fakat hesapta olmayan bazı aksilikler yüzünden işe gidip başka birinin yerini doldurmak zorunda kaldım. Sanırım çok şey kaçırdım...
![]() |
![]() |
#892 |
|
![]() Kendim için çok çalıştığımı zannediyordum ama aslında kendim için değil galiba.. yoksa öyle mi..? yoksa değil mi?..öyle mi değil mi? şaşırdım
![]() |
![]() |
#893 |
|
![]() Uzun bir süredir büyüsüne kapılmamakta kararlı olduğum antibiyotikleri ,tamamiyle kendim için, bugün yeniden keşfettim.
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]() bugun kendim icin birini msn'ime ekledim
![]() |
![]() |
#895 |
|
![]() Bugün kendim için zamanım kalırsa sadece yüzebileceğim...
![]() |
![]() |
#896 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Harika... ![]() |
![]() |
#897 |
|
![]() Bu yıl hiç denize giremedim. Deniz beni özledi, ben denizi...
![]() |
![]() |
#898 |
|
![]() Bu yıl tatile gidemedim,denize de girmedim.Büronun penceresinden denize gidenleri seyrettim.Hoş zamanım olsa da, İstanbul'da denize girmem.Zira açıklamalar ne olursa olsun,yaklaşık 30 yıldır İstanbul'da denize girilecek temiz deniz yok.Bari havuza gidebilseydim; o da mümkün olmadı.Eylül bitmeden -havalar soğumadan- bir İstanbul dışına çıkabilsem ve temiz denizlerde yüzebilsem.
![]() Mucize beklemek gibi bir şey galiba.. ![]() |
![]() |
#899 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kızımın 4-5 yaşlarında iken ben bu şarkıyı söylediğimde "anne bunu söyleme boğazım acıyor benim..." dediği şarkı. Yeni Türkü hiç eskimiyor ki.. |
![]() |
#900 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bu gün?! ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 8 (0 Site Üyesi ve 8 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |