![]() |
|
![]() |
![]() |
#841 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Cok guzel bir tespit. Ozellikle hukukcular asla kamuoyu onunde aglamamalidir ![]() |
![]() |
#842 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İyi anımsattınız; evde unuttuğum bir şişe Carignan-Alicante var, akşam eşimle içeriz. ![]() |
![]() |
#843 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Evet hocam, sizde ekstradan varsa hani hediye kabul edilir hehe . Farkina varmadan bir siseyi bitirdim. ![]() Pardon siteye cakir keyif girmek yasak miydi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#844 |
|
![]() Kuaföre gittim.
![]() |
![]() |
#845 |
|
![]() Bugün kendim için bir şey yapmayı unuttum.
![]() |
![]() |
#846 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#847 |
|
![]() kendim için şarkı dinledim bugün.. bu şarkıya kadar da hiç bir şey yapmamıştım kendim için
![]() ............. bir yaz gecesi otururken bahçede ateş böceklerini seyre daldım dolunay gökte yakamoz vurmuş dibe ateş böceklerini seyre daldım bu gece kendime benzettim yanıslarını yönsüz yolsuz kanat çırpışlarını eğilmeden güneşe özgür kalışlarını bir mevsimlik hayat buluşlarını dolunay gökte yakamoz vurmuş dibe ateş böceklerini seyre daldım hanım eli kokusu karışmış yasemine ateş böceklerini seyre daldım bu gece sertap söylüyordu.. |
![]() |
#848 |
|
![]() Eski şehrimi gördüm. Çok heyecanlıydım. Eski ve devam edegelen dostlarımı gördüm/göreceğim. Daha ne olsun?
![]() Ha bir de sabah kahvaltıda, boyoz ve yumurta yedim. Kendim için... ![]() |
![]() |
#849 |
|
![]() afiyet olsun
![]() boyoz burdayken pek de yediğimiz birşey değil ama İstanbul'a gidince boyoz ve gevrek hiç İzmir deki gibi değil diyorum bende. |
![]() |
#850 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Boyozun ve gevreğin ve dahi İzmir in kıymeti, onlardan uzakta yaşamaya başlayınca anlaşılıyor. ![]() |
![]() |
#851 |
|
![]() Bugün tam da kendim için bir şey yapacaktım, vazgectim. Belki yarın...
|
![]() |
#852 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Vazgeçmek, ertelemek, üşenmek insanın kendisi için yaptıklarıdır. ![]() |
![]() |
#853 |
|
![]() Bu gün, dünden farklı bir şey yaptım.
Dün, evvelki günden renkliydi. ![]() |
![]() |
#854 |
|
![]() tatile 2 gün kaldı
![]() |
![]() |
#855 |
|
![]() Bugun kendim icin yarina yetistirmem gereken Formations of Contract uzerine bir makalem varken kalktim oturma odasinin camlarini sildim. Artik cam silen kizlardan da oldum vesselam
![]() ![]() Herkese tavsiye ederim. Ozellikle evli erkeklere. Sizi temin ederim esinizin cok hosuna gidecegi bir sey cam silmek. Hatta oyle ki size futbol maclarini rahat rahat izleyin diye evinizin bahcesine devasa bir projector bile kurabilir. ![]() ![]() |
![]() |
#856 |
|
![]() Carignan-Alicante'yi açtım sonunda.
![]() |
![]() |
#857 |
|
![]() Bu gün kendim için , bir angarya kabul etmedim ve başkasına hayır diyerek sorunuyla başbaşa bıraktım.
![]() Oh iyi yaptım.. ![]() |
![]() |
#858 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
kendim için haftasonu sizi ev temizlemeye davet ediyorum ![]() |
![]() |
#859 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Süperkardeşim ev işinden bir tek ütü yapmayı çok severim.. ![]() Biriktir 2 aylık geliyorum ben. ![]() |
![]() |
#860 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
sen iste abla senelik hazırlarım sana ![]() |
![]() |
#861 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#862 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
niye öyle olsun ![]() ![]() |
![]() |
#863 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#864 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
heçte bilem ![]() |
![]() |
#866 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Aman Abi, hastane filan deme, bu gün çıkarken, çok acil bir şey olursa gelirim demiştim. ![]() Lütfen ama.. ![]() Zaten yarın yine nöbetçiyim. |
![]() |
#867 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ütüyü de yaparım, temizlikte yaparım, çalışırımda.. ![]() Teşekkürler süperkardeşim, başın üzerine çıkarak seni rahatsız etmem ben, yanında olsam yeter.. ![]() |
![]() |
#868 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Evet , keşke alsaymışsınız, bizim içinde iyi olurdu. ![]() |
![]() |
#869 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#870 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kendimi kalıcı bir tehdit olarak hissediyorum. ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 8 (0 Site Üyesi ve 8 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |