![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Dolaşırken elleri sürekli arka ceplerinde miydi? ![]() |
![]() |
#32 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sanırım sen mezun olduktan sonra ellerini cebinden çıkarmıştı. ![]() ![]() |
![]() |
#33 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Şiirin özellikle bu dizeleri insanın yüreğinde girdaplar yaratıyor. ![]() Bence diğer şiirlerinizi de bizimle paylaşın.Yaşamın paslı dişlileri arasında sıkışan yüreklere sımsıcak hüzünler yağdıran böylesi güzel dizeler saklı kalmamalı diyorum. ![]() |
![]() |
#34 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bugüne kadar kaç şiir okudun abi, üç mü? ![]() |
![]() |
#35 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Diğer ikisi sana aitmiş. ![]() |
![]() |
#36 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kıskanma Cengiz abi. Senin "Kırmızı Domates" isimli şiirini unutmadım. ![]() |
![]() |
#37 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Uzun aramalarım sonucu şiirleri yazdığım defteri buldum. (Birazı yırtılmış ve eksik olsa da) Bazılarını buraya yazmaya cesaret edeceğim. ![]() Övgüler için ise, çokkkk teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
#38 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Mahalleden gelen "öğrenciler kızlara asılıyor" şikayeti üzerine şöyle demişti. "Ben neden böyle geziyorum, sanıyorsunuz". ![]() |
![]() |
#39 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Fazla değil, 2 aile mağdur oldu. ![]() ![]() |
![]() |
#41 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Birşey değil abi. Sen yaz, biz yine överiz. ![]() |
![]() |
#43 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Abi, yergiye de açığım. ![]() |
![]() |
#44 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Eleştirecek bir şey bulamadık ki abi. Okuyunca, donduk kaldık. ![]() |
![]() |
#45 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Herkes donup kalıyor zaten. Bu kalıptan, bu sert adamdan duygusal dizeler nasıl çıkmış, diye düşünüyorlar. Yukarıdaki ilk şiirimi dergide okuyan bir arkadaşım "bunu sen yazmış olamazsın, nerden aşırdın" demişti. ![]() Bu arada o şiiri 1986 yılında yazmışım, eski sevgililerimin bazılarından özür dilerim. ![]() |
![]() |
#46 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
E, tabii, o anlamda donup kalan da vardır elbet. ![]() ![]() |
![]() |
#47 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sen hangi anlamda donup kaldın, Abi. ![]() |
![]() |
#48 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Abi, "kem" bitmiş, iki tane "küm" desem? ![]() |
![]() |
#49 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Abi, karnında tutma ağrı yapabilir. ![]() |
![]() |
#50 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Beyaz bir ilacı var. ![]() |
![]() |
#51 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Suyla mı içmen gerekiyor. ![]() |
![]() |
#52 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Buz varsa herşeyle gidiyor. ![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Çok ayıp etmiş! ![]() |
![]() |
#54 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İlk şiiri Google amcaya sormakla ben de mi ayıp ettim? ![]() ![]() |
![]() |
#55 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Siz kesinlikle ayıp etmişsiniz! ![]() |
![]() |
#56 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Abi, şiirimden bu kadar etkilenmen gurur verici. ![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() Sana Özgü Şiir
Sevgi istedik senden Nefret kustun önümüze... Nefret kusacaktın madem Sevdirmen mi gerek kendini; Delicesine... Sevmeye zaman istedin benden Sonsuzluğu sundum önüne... Sevmeye zamanın var dediysem; Beklemen mi gerek, Ölüme dek... Vuracaktın ya, madem Niye beklersin aylarca... Vuracaksan; Vursaydın ya, ümitsizken ben. 17.01.1982-A.Ö.S. |
![]() |
#58 |
|
![]() BİTMEYEN AŞK
Artık... Seni görmek bile istemiyorum. Aramızdaki herşey bitti Acı ama gerçek Artık seni sevmiyorum. ![]() Her gün seni görmeye alışmışken Ve sensiz yapamazken Neydi o günkü davranışın Az daha dişlerimi kırıyordun Ne yaptım ki sana... ![]() O gün anlamıştım herşeyi. İçinden taş çıktığı gün Herşeyin bittiğini anladım. Acı ama gerçek Hey fasulye! Aşkımız bitti. Ben artık nohutu seviyorum. ![]() (İki gün sonrası ve aynı lokanta yani A.Ö.S.) Acı bana, hatasız kul olmaz. Bilemedim, kadrini kıymetini, Bak işte yalvarıyorum sana. ![]() (Nereden bilebilirdim ki, Hey Tanrım! Kurtçuğun da nohuta aşık olduğunu... Böğğğğ...) ![]() Fasulyeciğim! Bir tanem Ben sana mecburum. ![]() 17.12.1982-A.Ö.S. |
![]() |
#59 |
|
![]() Gıdasal şiir diye buna denmezse başka hiç bir şeye denmez.
![]() |
![]() |
#60 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kime neden ve nasıl yazılmışsa yazılsın! İyi ki yazmışınız! Bu şiire birinin çok ihtiyacı var izin verirseniz tabii ki altında imzanızla paylaşmak isterim! Benim şiirler denemelerim onu kesmiyor da ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Şiir Keyfi:)) | Av.Habibe YILMAZ KAYAR | Site Lokali | 884 | 07-02-2017 14:30 |
Büyücü / şiir | Av. Nilgün Aras | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 1 | 28-10-2012 12:44 |
Sen Geldinya (şiir) | Durdu GÜNEŞ | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 0 | 24-01-2008 16:57 |
Bir şiir denemesi.... | hakal35 | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 0 | 22-02-2007 22:14 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |