![]() |
|
![]() |
|
Site Lokali Edebiyat, Müzik, Spor, Sinema, Bilgisayar.. Site üyelerimizin hukukla ilgisiz konularda sohbetleri için. [Siyaset ve din bu sitede konu dışıdır!] |
Anket Sonucu: Kaç kişi katılmak istiyorsunuz? | |||
1 Kişi |
![]() ![]() ![]() |
8 | 36,36% |
2 Kişi |
![]() ![]() ![]() |
3 | 13,64% |
3 ve yukarı |
![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Çok istiyorum ama katılamayacağım. |
![]() ![]() ![]() |
11 | 50,00% |
Oy Verenler: 22. Bu ankette oy kullanamazsınız. (Anket no : 255) | |||
|
![]() |
![]() |
#451 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Hiç belli olmaz. ![]() Bence siz toplantıya gelin. |
![]() |
#452 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Allah düşürmesin! Kokoreççiye gidilince düşülüyorsa yandık demektir! Hepimiz biraz düşkünüz o zaman. ![]() ![]() |
![]() |
#453 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
evet THS. 4 ncü Ankara buluşması' nın 1. ayağı ekibi size burs ayarlayacaklardır emin olun ![]() |
![]() |
#454 |
|
![]() Uzatmalarda bir gol daha yemişiz. Katılmayanların oranı %47' ye çıkmış.
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sevgili Atahun %47 deme ya. %47'yi hallettik sanıyordum ![]() %38 ın, %47 out (Siyasi mecraya çekmeyin lütfen, toplantı anketini böyle okudum, ruh halim böyle okumaya elveriyor ![]() ![]() |
![]() |
#456 |
|
![]() Burs demişsiniz ama anlamadım :S
|
![]() |
#457 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben de anlamadım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#458 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ya THS toplantı bursu ayarlanabilir dedim ![]() |
![]() |
#459 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
lütfen lafı eviriip çevireyelim ![]() |
![]() |
#460 |
|
![]() Sayın Atahun, Sayın Atahun
![]() Hazırlıklar tamam mı? ![]() |
![]() |
#461 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
toplantıya katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler ufuk abi sanada ![]() akşama görüşürüz artık bak yanımda lütfen balık yeme gider başka yere otururum ![]() |
![]() |
#462 |
|
![]() Ben de iyi eğlenceler diliyorum! İyi ve kalabalık bir gece olsun
![]() |
![]() |
#463 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ankara'da balık yer miyim hiç ![]() Ben balığın memleketinden geliyorum ![]() ![]() Gerçi bakacağız işte, ne tavsiye edilirse ondan deneyeceğiz.. Bu konuda Sayın Karaca'ya ve Sayın Atahun'a güveniyorum ![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
ben de yemeyeceğim hem ben küfte yerim akşam ![]() |
![]() |
#465 |
|
![]() Toplantıya çok az kaldı ama katılacağını belirten üyelerden Av.Gönül Yerebasmaz, cebba ve Sinem Kazar'dan ses çıkmadı.
Sayın Opioid nöbeti bir arkaşına devredip gelebilecek mi, Av.Neslihan Ankara'ya geldi mi, Suat abi kimlerle beraber geliyor, dansözün boyu kaç, Adli Tip'e paket yaptırsak olur mu, sayın Admin'in uçağı kaçta iniyor; bunları da bilmiyoruz. Ama Ufuk abinin geleceği kesin. ![]() |
![]() |
#466 |
|
![]() Toplantıda görüşmek üzere...
|
![]() |
#467 |
|
![]() NASA' dan 3 dk. izin aldım ve uydudan bağlandım. O yüzden fazla soru sormayın.
![]() Hazırlıklar tamam. Havanın biraz serin olması nedeniyle sobayı da yaktık. Yani yakmışlardır. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#468 |
|
![]() Katılacak olan herkese iyi eğlenceler. İyi eğlenemeseniz bile, eğlenmiş gibi davranın. Biz burada çatlayalım.
![]() @av-ufuk, löp löp et olsun, efenim. ![]() |
![]() |
#469 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Olmayacak duaya amin denilmez ![]() ![]() @Sizden beklemezdim ![]() ![]() |
![]() |
#470 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben de sizden beklemezdim. Hiçbir İstanbul toplantısına katılmayıp, Ankara toplantısına katılıyorsunuz. Mesele birkaç km. yol ise Gebze'de toplanabilirdik. ![]() |
![]() |
#471 |
|
![]() Katılan THS'lilere iyi eğlenceler dilerim.
|
![]() |
#472 |
|
![]() Toplantıda şu an itibariyle ben hariç 8 kişi hazır bulunmaktadır. henüz tüm sandıklar sayılmadı ancak bir önceki rekorun kırılamadığı kesinleşti diyebiliriz
![]() |
![]() |
#473 |
|
![]() Ben de katılanlara iyi eğlenceler dilerim.
![]() |
![]() |
#474 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Seninle beraber 9 kişi mi var yoksa, sen ve ben hariç 8 kişi mi var? ![]() |
![]() |
#475 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bence buluşma gerçekleşmedi. Zenger Paşa, müsait değil galiba. Değilse, Cengiz Abi bir şeyler yazardı. ![]() |
![]() |
#476 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Bence sohbete başladılar bile ama internet yoktur orada. Cengiz Abi meraktadır şimdi ne yazılıyor diye. ![]() Hatta Adli Tip de orada bence, telefonundan bağlandı yine diyecektim ki Türkçe karakterleri yerli yerinde kullandığını görüyorum, kafam karıştı. ![]() |
![]() |
#477 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben Cengiz Abiyi tanıyorsam, interneti yaratır. ![]() |
![]() |
#478 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben de aynı fikirdeyim. Hatta zaman zaman kendime şu soruyu sorar oldum: İnternet Türkiye'ye gelmeden önce, Cengiz abi ne yapıyordu acaba? Tahminlerinizi bekliyorum. ![]() |
![]() |
#479 |
|
![]() Suat abinin beklediğim cevabı: İnterneti keşfetmeye çalışıyordu olmalıdır.
![]() |
![]() |
#480 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İnzivaya çekilmiş bir münzevi olma ihtimalini oylamaya sunuyorum ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 4 (0 Site Üyesi ve 4 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Ankara buluşması | ISIL YILMAZ | Site Lokali | 10 | 20-11-2006 20:17 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |