![]() |
|
![]() |
![]() |
#391 |
|
![]() Sevgililer Gününün Gerçek Sevenlerine... Sevmek yakar sevilmek ferahlatır İnsan oğlu her zorluğu atlatır. Sevgide sadakat,sevgide hatır Aşkın hassaslığını hatırlatır. Sevgiler büyük hedef zor varılır Ancak yola çıkmakla yol alınır... Seviyorum demekle sevgi olmaz Sevgi arayan bu yolda yorulmaz. Sevmeden seviyorum diyen dil yanar Sevmek inanç dil zikr eder,kâlp anar... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: 14.ŞUBAT.2007 SEVGİLİLER GÜNÜ ANISINA... ![]() |
![]() |
#392 |
|
![]() Sensiz Yarım Yaşadım Hayatı... (Bir 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE Sevgili eşime...) Aradım, hep aradım Seni buluncaya dek Hayatı yarım yaşadım... Yarım içtim sigaralarımı Bırakamadım... Yarım insandı, yarım şeytan... Sevabım yarım...günahım yarım... Hayatı yarım yaşadım... Şimdi seninle tamamlandım, Seninle varım... Yalnız sana - bana değil Yarımlardan bütünleşenleredir Dualarım... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. ![]() |
![]() |
#393 |
|
![]() Tarih Yeni Destan İstiyor... Tarih destan istiyor bir daha yazmalıyız... Toplayıp, çıkarmalı, çarparak, bölmeliyiz... Eceli gelenler var... kabrini kazmalıyız... Korkak yaşamaktansa cesurca ölmeliyiz... Ne bâdireler gördük...bunu atlatmalıyız... 'Son gülen iyi güler...' biz artık gülmeliyiz... 'KURTULUŞ SAVAŞINI ' tekrar anlatmalıyız.. Korkak yaşamaktansa cesurca ölmeliyiz... TÜRK'ÜN ne olduğunu unutan, bilmeyen var... TÜRK olmakla övündük...yine övünmeliyiz... Tarihim destan dolu...destanı olan yaşar Korkak yaşamaktansa cesurca ölmeliyiz... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. |
![]() |
#394 |
|
![]() Yaşamak doğal hakkın...ALLAH ' ın verdiği can
Tek sınırla kayıtlı o sınır kutsal VATAN... Bu gün sen şehit isen yarın da olurum ben Yiğidim yaşamalı yaşamak güzel derken... Tek yiğidim ölürken tüm ULUS da ölmeli Acılar yiğidimle her gönle gömülmeli... Böyle idi ecdadın göğsündeki yürekler Görseler bu günleri yeniden ölecekler... Benim yaşamam için yiğitlerim ölmesin Yiğitleri yaşatmak sırası bana gelsin... Diyebiliyor isek sen, ben ve bütün Millet İşte o zaman yaşar gençliğini de elbet... Dualarla gönderdik seni er ocağına Şehidim uçuverdin MUHAMMED kucağına... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. TÜM ŞEHİTLER anısına SAYGILAR... |
![]() |
#395 |
|
![]() Rehberim Şehit Bayrağı eliyle üstünden alıp Şehidim önümde oluyor rehber, Yakışır mı bize geride kalıp Olmamak olur mu onla beraber? Yürü şehidim gittiğin yol belli Menzile ulaşmak bizlere yeter... CENNET, Vatanın oluyor temelli Oraya NEBİ şehitlerle girer... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. |
![]() |
#396 |
|
![]() Şehitlik Rütbesi Askerlikte mertebe var ki zor erişilir Öylesine bir rütbe can ile değişilir... Rütbeyi dağıtmaya tek yetkili YARATAN Rütbeyi kazanmaya var binlerce can atan... Onu kazanmak için canını verir asker Verdiği canı alır yine de ölmedi der... Bu ilâhî rütbeye erişmek için yiğit Bin canı olsa hattâ olur bin defa şehit... Mertebe verdiğini şefaatçi de eder, Cennete ilk girenler Ş e h i t l e r l e PEYGAMBER... Alper Kürük
![]() |
#397 |
|
![]() Cemreler Kasımın yüz beşinde art ardına cemreler Hava, su ve toprağa düşmekte birer birer. Önce semaya düşüp ısındırır havayı Sırasıyla suları ve de en son karayı. Isındıkça canlanır kuş, balık, bitki, böcek Canlansın ki bahar, yaz mevsimleri gelecek. Bir de cemre düşseydi şu buz tutmuş aşklara Isınan gönüllerde şifa bulurdu yara... Aşkın koru kanlara düşünce kaynar kanlar Kanatsız kuşa benzer sevilince insanlar... Ta doğuştan gönlüne cemre düşenlerdenim TANRI yaratığına bitmez sevgim var benim... Alper Kürük
![]() |
#398 |
|
![]() Hz.Mevlâna - 4 - Gönüller kıblesine dâvettir bu çağırış KABE ' ye gidişte var böyle huzurlu yarış... [G e l...]sözü emir değil ruha merhamet veriş, Koşuş Mevlâna ' yadır, hedef MEVLA ' ya varış... YARADAN 'dır kuluna afla cesaret veren Sanki bak sesleniyor Mevlâna ' nın dilinden: *Bin kere tövbe bozan, bin kere tövbe eden * Bile paya dâvetli tükenmez hoşgörüden... Neden yaratılanda hemcinsini hor görüş? YARADAN yaratmışken sınırsızca hoşgörüş... Sevgiyle kucaklaşmak varken neden bu döğüş? Dönüş [ s e m a ]da değil dönüş aslına dönüş... Alper Kürük
![]() |
#399 |
|
![]() D i namit Çatısından temele laik CUMHURİYETİN Dinsel diye d i namit konup yerleştirildi... Faturası ağıra çıkacak bu diyetin Ödenmesinde sözde halkım birleştirildi... Düğmeye basar basmaz yükselecek toz - duman Yılların yaptığını saniyeler yıkacak... O enkazın altında o da kaldığı zaman Hesap yanlışlığını çok acı anlayacak... Bu şeytanî rüyada görülen korkunç kâbus... Kurtuluş uyanmaktır, hep uyanık kalmaktır. Güneşin ışığıyla dağılacak sis ve pus Çaresi ATATÜRK ' ÜN NUTKUNU yaşamaktır... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. ![]() |
![]() |
#400 |
|
![]() H u k u k Gözün gibi baktığın şeyler için misali H u ku k a gösterecek olsun ölçün ve özen, Bir gün herkese lâzım...budur ya dünya hâli Seni koruyan h u k u k olur seni tek üzen... H u k u k ile özgürsün h u k u k ile yaşarsan TANRI bile affetmez dikkat et kul hakkına! .. H u k uk a saygın kadar sayılırsın anlarsan... Burda hesap H a l k ı na...orda hesap H A K ' KINA... Alper Kürük
![]() |
#401 |
|
![]() Tanrı'nın En Güzel Eserine Sen Tanrı'nın yarattığı Belki en güzel esersin, Küsüp dünyaya attığı Andan perişan gezersin. Kanıp bekasını satan Sanki akılsız bir sersin, Yasak elmayla aldatan Şeytanına bir nefersin. Gel sahiplen toprağına Toprak değildir o vatan, Düşme düşmanın ağına Düşman mayasında şeytan... Ağaç dik çıplak dağına İçin ve dışın yeşersin, Eser kalsın ocağına Gün gelir sen de gidersin... Tükenecek diye korkma Cömert ol ki Tanrı versin, Çekinme,sevmekten ürkme Sev sev ki Tanrı da sevsin... Alper Kürük
![]() |
#402 |
|
![]() Sağduyu İnsanın en yanılmaz ve en şaşmaz tek huyu Eskiler ' akl -ı selim ' der yeniler sağduyu... Gerçeği algılarken kısır kalır beş duyu İmdadına yetişir, koşar gelir sağduyu. Kim balık avlamaya bulandırırsa suyu Berrak ve saflaştırıp temizleyen sağduyu... Ortada taş atılmış duruyorsa bir kuyu Kırk akıllı yetersiz kalsa yeter sağduyu... Aklını kullananlar yener cümle korkuyu Onun gerçek silahı ve kalkanı sağduyu. Derdi ne artala ne ertele ömür boyu Ey insan! vazgeçilmez vasfın senin sağduyu... Alper Kürük
![]() |
#403 |
|
![]() BU ÜLKE HEPİMİZİN
![]() Hem sağcı hem solcusu Aynı yolun yolcusu ... Yok kimsenin kuşkusu Bu ülke hepimizin ... Neyi paylaşacağız ?... Kaosu aşacağız , Birlik yaşayacağız Bu ülke hepimizin ... Ne hikmettir bilinmez ... Bire kolay gelinmez ... Bir ikiye bölünmez Bu ülke hepimizin ... Kardeşiz , yok düşmanlık , Gafletteyiz bir anlık ... Yaramaz son pişmanlık Bu ülke hepimizin ... Silkelen kendine gel ! Sevmek , sevmek ...en güzel ... VATAN her şeye bedel Bu ülke hepimizin ... İzleyecek tek izin Belli ...o izde gezin ... Laik TÜRKİYE 'MİZİN ATA 'SI h e p i m i z i n ... ALPER KÜRÜK ***Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve /veya temsilcilerine aittir. |
![]() |
#404 |
|
![]() GÖNÜL HASTASI
Kalbimde derin bir yara var Doktor,boş yere vurma neşter! Bayıltmak istersen eğer Kullanma eter Al gel yâri bir göz atsın Bayıltmaya yeter. Yoksa delecek bir şeyin Baksın süzgün bir bakışla Derhal yaramı deler. Durdurma fazla karşımda Konuşur dilim olmasa kalbim... Geçmez senin ilacınla asla Kalbimdeki bu derdim. Yâr onu hafifletir ancak Tatlı sesini duyurarak. O anda kuş olur uçarım Şair ve bestekârların İlham perileri diyarına... Sen,iyileştirmek için kestiğin bu yarayı İplıkle dikme tutmaz! Dik yârin bir tel saçıyla Bir daha onu bırakmaz. Sürme üstüne merhem Öpsün bir kere yaramdan Aniden durur sızan kan. Ayıltırken yine koklatma eter Onun sıcak ellerini alnıma koyup Derinden derine öpüvermesi yeter... Alper Kürük
KALP H A F T A S I MÜNASEBETİYLE ... (c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. |
![]() |
#405 |
|
![]() SUÇLUYUZ AMA ONA BORÇLUYUZ ...
ATATÜRK' Ü öğretemediğin için suçlusun ... ATATÜRK' Ü öğrenemediğim için suçluyum ... Öyle bir açlık ki bu doyumsuzum , Ezelden ebede iftarsız oruçluyum ... ALLAH' IN lütfuydu TÜRK ULUSU' NA Lâf olsun diye hâlkedip göndermedi ... Nice halk önder ararken kurtulyşuna Takdir O ' NUN ...böylesi bir ATATÜRK vermedi ... Suçluyuz ...suçluyuz ...hepimiz suçluyuz ... Haklıyız hazmedemediğimiz bir öndere borçluyuz : Özgür yaşadığın , yaşadığım şu günleri ... Ve de lâyıkımız laik gelecekleri ... ALPER KÜRÜK *** Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aitttir. |
![]() |
#406 |
|
![]() IŞIK
Gönlünden çıkan ışık bana zor ulaşıyor Sanki binlerce ışık yılı uzağındayım ... Umutlarım ışığa varmaya yarışıyor İstersen bir öpücük al bak yakınındayım ... Kısalır mesafeler ne kadar uzak olsa Sevgilere susayıp doymayan gönüllerde ... Üstüne düşen ışık karı ısıtıyorsa Sevgiler de ısıtır ışık vuran yerlerde ... ALPER KÜRÜK *** Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. |
![]() |
#407 |
|
![]() Halım Ve Hâlim İlmik ilmik attığım harflerden Motif motif oluştu kelimeler... Gönül tezgâhımda yumak yumak çözülen Rengârenk sevgilerden Dokuduğum halılarım şiirler... Hep yoluna serildiler... İşte ayak basmadığın bunca halım... Bâri gör ne olmuş hâlim... Alper Kürük
![]() |
#408 |
|
![]() Kelepçe Eylemlerine mâni olabilirim belki Atamazsın bir adım ne geri, ne ileri... Engellemem imkânsız beynin sana özel ki Aklının ürettiği türlü düşünceleri... O başını taşıyan bedenini hapseder Düşünce tutukladım sanarak avunurum... Düşünceye kelepçe vurulmaz, zindan deler Bense âcizliğimi böylesi savunurum... Alper Kürük
![]() |
#409 |
|
![]() Hz.Mevlâna - 5
Umudun kapısından geçip girdim MEVLANA Doğrusu şaşıp kaldım beni karşılayana: Yavruya kucak açıp sanki bekliyor ana... Afla sevgi döküldü yaprak yaprak gül bana... Gel sözüne uyarak bak işte geldim sana. Gel sözün ki kendime gelmem için uyarış, Özüme dönmem için yakarış ve yalvarış, Takdir -i İlâhiyle sonuçlanacak yarış... Gel emrindeki hikmet canı tenden ayırış Tende toprağa varış...tende ALLAH ' A varış... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: MEVLANA ' NIN KONYA' YA GELİŞİNİN 780.YILI ANISINA... MAYIS.2008 |
![]() |
#410 |
|
![]() Yaz Sevinci Hıdırellez... Tut ki gül ağacıyım dallarıma sevenler Niyet edip ipleri bağlasın güzel elller... Altıma kimi evsiz maket evcikler yapsın, Kimi isteklerini umuduyla bıraksın... Bir yıl boyu ümitle HIZIR gelecek diye Sabır ile beklesin böylece bîteviye... Yaprağım,güllerim ve umut açar, yeşerir Umutlar ki insana yaşam sevinci verir... Her yılda altı mayıs ' HIDIRELLEZ ' anılır Gerçekle varılmayana umutla varılır... HIZIR ile İLYAS 'ın o gün kavuşma günü TANRI 'm arkada koma kullarının gözünü... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: Uzun zamana yayılan gözlemler sonucu edinilen deneyimlere göre geçmişte yaşayanlar kendinden sonrakilere edindikleri bilgileri aktarmışlardır.Buna göre:366 gün olarak kabul ettikleri yıllık takvimi ikiye bölmüşler; 180 gün KASIM GÜNLERİ (KIŞ) 186 gün HIZIR GÜNLERİ (YAZ) olarak... 6 Mayısa kadar süren Kasım günlerini de 90 + 90 =180 gün olarak ikiye bölmüşler, İlk 90 gün ağır kış günleri,ikinci 90 gün daha hafif kış günleri... İlk 90 günü de 40 (ERBAİN=KIRK) gün (Karakış= Zemheri) ve 50 (HAMSİN=ELLİ) gün olarak adlandırmışlar... Kasım günlerinden bazı kilometre taşı günler ise tekerleme deyişlerle süregelmiştir.Örneğin:Kasım 100,sürgüyü düz.(çiftçiye sürüm için alet edavatını hazırlama ihtarı) veya Kasım 150 yaz belli...gibi... Hikâye bu ya...Peygamber olup olmadıkları kesin bilinmeyen,ancak birer ermiş kişiler olduklarına tevatüren inanılan kişilerden biri karalarda (HIZIR) , diğeri denizlerde (İLYAS) isimli, ALLAH'ın sıkıntıdaki kullarına yardım için görevlendirilen bu iki Veliyullah, her yılın 5/6 Mayıs günü sabaha doğru kara ile denizin birleştiği çizgide buluştuklarından o güne, bu buluşmaya ve kavuşmaya izafeten 'HIDIRELLEZ' denilmiştir.Nice güzel yazlara... ![]() |
![]() |
#411 |
|
![]() Ben Atatürk... Ben ATATÜRK... Sen ATATÜRK... O ATATÜRK... Biz, Siz, Onlar ATATÜRK... Olmak zorunluluğumuz var... Değil maskeleriyle Beynimizin içiyle.. Dâhi fikirleriyle, Şaşmaz ve yol gösteren Ereklere yönelten Sağlam ilkeleriyle... Olmak zorunluluğumuz var... Onunlaydık ilk kurtuluşta Onsuz tam kurtuluşa kadar... Alper Kürük
![]() |
#412 |
|
![]() Annemize... Nice 'Anne Günü'ne zaman seni taşısın Sahip olan bizlerin sen en büyük şansısın. Bekaya verdiğimiz tüm annelerimizsin Onları temsil eden tek varlığımız sensin. Gönlümüzün tahtında hep böyle kurul,otur Evlerimiz seninle şenlenir,huzur bulur... Kulağımızdan sesin yıllarca eksilmesin Ellerini saygıyla öperiz annemizin... Alper Kürük
![]() |
#413 |
|
![]() Ana Kadını yaratırken rahimle yaratmıştır Bir durup bin düşünmek var bunun hikmetini, Ananın ayağına Cenneti uzatmıştır Yaşarken bilmek gerek ananın kıymetini... Rahîm sıfatı ile onu techiz ederken Yaratıklar arası kutsamıştır anayı, Bir yavru ferahtayken,dardayken anam derken Onunla öğrenmiştir ALLAH'A yalvarmayı. Doğarken kopsa bile ona bağlayan tek bağ Anadır bedenlerde dolaşan ilk temiz kan, Karşılıksız sevgidir ananın ördüğü ağ Gözle görünmese de anlar onu anlayan... Anamdır kursağıma dolan temiz,helâl süt Kötülükler çevremi sarsa kötü olamam, Anamdır kulağımda çınlayan hep şu öğüt: Bana bir şey olmasın...ağlarsa ağlar anam... Dünyaya gelişimde ilk beşiğim,ilk uğrak Onda tükenmez sevgi,onda koruganlık var, Dünyadan dönüşümde TOPRAK ANAM son durak Beni bağrına basan yosunlanmış bir mezar... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: MERHUME ANNECİĞİMİN ŞAHSINDA YAŞAYAN YAŞAMAYAN TÜM ANNELERE SAYGILARIMLA İTHAF... ![]() |
![]() |
#414 |
|
![]() Metastas Kanser girdi ayaktan Önce ele geçirdi iskeleti Kafatasına kadar... Sonra sıçradı ete, sinirlere Ve de eline düştü kan Adı l ö s e m i... Azıya aldı gemi... Dediler ki m e t a s t a s... Bedeni yok etmek niyeti... Bunca birikimler, kazanımlar Karşı karşıya kayba... Yorum getirmek olanaklsız gayba... Tedavilere cevapsız sanki... Başa gelmesin korkulan, Boşa gidiyor bunca yapılan Olmaya ki eski hamam eski tas... Hastanın her yeri kanserli Zor olacak inâyeti... İnancım bu saklamam ona has: Kanser olsun kanserin ödeyecek diyeti... Alper Kürük
![]() |
#415 |
|
![]() Gücümüze Gidiyor... ATATÜRK 'LE O AZİZ VATAN EVLATLARININ TANRI 'DAN, ruhlarına bir izin verilirse Hesaplarını sormak hakları kanlarının... Gün olur karşımıza gelip de dikilirse Dudakları bizlere aynı sözleri diyor: Sizleri böyle görmek gücümüze gidiyor... Gücümüze gidiyor Vatanı parçalamak... Gücümüze gidiyor laikliği kınamak... Gücümüze gidiyor çağ dışı bocalamak... Gücümüze gidiyor düşmanına inanmak... Gücümüze gidiyor bizlere dil uzatmak... Gücümüze gidiyor tufeyli olup yatmak... Gücümüze gidiyor ilimden uzaklaşmak... Gücümüze gidiyor hurafelere kanmak... Gücümüze gidiyor hukuku hiçe saymak... Gücümüze gidiyor halk için halkı soymak... Kurduğumuz VATANI ve de CUMHURİYETİ Gücümüze gidiyor böyle hafife almak... TÜRKİYE toprağında TÜRKÜM diye yaşamak Ebediyyen var iken başka kimlik aramak... Kanımız, canımazla kurduk, verdik Vatanı Sizler de sahip çıkın! sulandırmayın kanı... ... Bütün yaptıklarınız gücümüze gidiyor... Ruhlarımız azapla sizleri seyrediyor... Alper Kürük
![]() |
#416 |
|
![]() Antalya ' da Nisan... AKDENİZ 'in kabaran köpükleri Rüzgârla denizin sevişmesidir... Sevgi taşar koyları ve bükleri, Yakamozlar denizin işvesidir... Hani bir duygu vardır ki insanda Gerçekten yaşadığını anlar ya... Yaşanırken aylardan Nisanda Başka Cennet oluverir ANTALYA... Alper Kürük
![]() |
#417 |
|
![]() Antalya ' da Aşk... Ruhun benimle olsun...deniz ile bedenin... Güneşimde sen varsın, kumsalımda yine sen... Hâyâlin gözlerinde kalır ilk kez görenin, Umut veren gülüşün,ömre bedel bir bûsen... Serinletirken yakan, yakarken de mut veren Gözlerin AKDENİZ 'İN mavi, berrak suları... ANTALYA Temmuzunda bir sam yelisin esen, Rüya rüya doldurdun deliksiz uykuları Alper Kürük
![]() |
#418 |
|
![]() Cenaze Namazında Çiçekler... Dizilsin sıra sıra gelsin cümle çiçekler Kılsın kokularıyla kutsal son namazımı... Birleşerek onlardan oluşsun tüm çelenkler Kapanıp toprağıma süslesin mezarımı... Helâlliğimi duymak çiçeklerin dilinden Zannım beni ALLAH ' A günahsız ulaştırır... Kuruyan çiçeklerin belki en güzelinden ALLAH ' IM her gün yeni sarı çiçek açtırır... Alper Kürük
![]() |
#419 |
|
![]() Heykel Zaman içinde görmüş bakan insan gözleri Mermerden daha beyaz ve şeffaf güzelleri... Güzelliği mermere taşımış da elleri Bir canı veremeden yaratmış heykelleri... Mermerin soğukluğu sıcaklığa dönüşmüş Sanatkârın elinde taş ağlamış, taş gülmüş... O günlerse san'atın doruktaki günüymüş Hakkı bunca övünüş...değer bunca övülüş... Alper Kürük
![]() |
#420 |
|
![]() İtiraf Gerek... Balığın lezzetini anlatamam Çam kokusuyla yaşayan sevgilime... Oğlak etinin tadına varamam Düşünmeden âşık olmak neyime? O hep yüksekte yaşamış tepeden bakar... Ben düzlüklerdenim burnum havalarda... Göz ise görür, gönülse sevdiğine akar Sevgidedir kerâmet... insan boş yere arar da... Aşkta zaman olsa idi haklıydın, Aşkta mekân olsa idi haklıydın, Aşkta imkân olsa idi haklıydın Söz geçirebilirdin gönlün seçimine... Alper Kürük
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
akdevrim / şiirler | akdevrim | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6983 | Dün 14:48 |
Kırık kolun tıbbi hata sonucu eğri kaynaması ve tazminat | Avukat Osman | Meslektaşların Soruları | 7 | 10-03-2007 18:02 |
Kırık kalpler.... | yağmurdamlası | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 1 | 12-11-2006 17:28 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |