![]() |
|
![]() |
![]() |
#2341 |
|
![]() acım başkasına hikaye gelir,
her hareket için bir gaye gelir, ne yaparsam ölüm tek paye gelir, hayattan ve senden usandım gayrı.. ateş düştü özüm yandı kavruldu, ve küllerim gök yüzüne savruldu, baktım acı ile tekrar yoğruldu, hayattan ve senden usandım gayrı... ne kadar istedim hiç yüz vermedin, yalandan da olsa bir poz vermedin, elime en kücük bir koz vermedin, hayattan ve senden usandım gayrı... akdevrim.14.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2342 |
|
![]() sana yanlış yapaacak,
gözlerim bile olsa, çekinmeden oyarım, cehennem ateşine, bedenimi koyarım... akdevrim.15.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2343 |
|
![]() sevgim değil senin deneme tahtan,
geriye göz yaşı kalır bir ahtan, ac susuz kalmışım sanki sabahtan, acıyı bal edip,sanma unuttum... akdevrim.17.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2344 |
|
![]() düşündüm ki seni atamamışım,
ta iliklerime kadar işledin.... başka bir eli tutamamışım, sıcacık sevgimi nasıl düşledin?... akdevrim.17.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2345 |
|
![]() bir sevgi denenmez başka biriyle,
ya yıkarsa seni bütün kiriyle, bal dolu peteksin gönül eriyle!... düşündüm taşındım sabaha kadar... insan insanı oynatır gördün, son defa suyunu kaynatır gördün, sevgiyi oyuncak anlatır gördün!... bekliyorum seni günaha kadar... arkadaşın senin kirin olamaz, asla akıl hocan pirin olamaz, kantara binerse darin olamaz.. şikayet edecek ta şaha kadar... bir oyuncak gibi oynadım onla, her şey netleşti işte zamanla, sana beslediğim sevgimi anla... sakın kücük görme denencek kadar.. sevgiyi bir sen bir ben bilirdim, denenmeye verdin sanki delirdim, işte cehenneme ilk önce girdim... gizle herkesten sen bilecek kadar... gönlümün peteği bal üretensin, öfkeyi yana at acılar dinsin.. kalbimimin sahibi sadece sensin... yandım burada yanacak kadar... akdevrim.18.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2346 |
|
![]() teste tabi tuttu aşkı,
bir hap gibi yuttu aşkı, çok ucuza sattı aşkı, kime şikayet edeyim..? değilim bir derebeyi, dost dosta vurur darbeyi, neyine diyeyim iyi, darbeyi vurduktan sonra... takılı gel bir dalda kal, acılaşır petekde bal, sevabını başına cal, beni ağlattıkdan sonra... umut verdim bir kadına, takdı beni kanadına, bir dostunun inadına, yerden yere vurdu beni sevgim olamaz maskaran, depreşmesin daha yaran, bak benim sözünde duran, saat gibi kurma beni.. akdevrim.18.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2347 |
|
![]() kan akıttın gözlerimden,
geri kaldım bak verimden, esame yok eserimden, yerden yere vurdun beni... bir haine sordun beni... şiirime tek girensin, ilhamım kaynağı sensin, bir gülümse acım dinsin... çok felaket yordun beni... bir haine sordun beni... ve haini sildim birden, sanki temizlendim kirden, kacayım ben bu şehirden, birden bire sardın beni, bir haine sordun beni... akdevrim.18.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2348 |
|
![]() sanki senin yokluğun ölümün diğer adı,
bilirmisin yüreğim sen gideli kanadı... bir hainin yaptığı sanki kime yaradı?... ayağımın altında sandım toprak yarıldı, sevgime yürek veren inanamam darıldı... sevgi denen oluşum,kin tutamaz içinde, kafayı takıp durma nedeninde niçinde, güler acsın isterim heryerinde sacında.. umudum hayalerim sandım ki yarım kaldı, bir hainin ettiği birden yerini aldı... akdevrim.19.03.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2349 |
|
![]() sessizliğe büründün,
ara sıra göründün!... sensiz nefes alırken kan boşanır içimden.. güneş doğmasın dedim, yağmur yağmasın dedim asla dinletemedim... yediğim bir kötekdi, sops vuran petekdi, bir yolun kavşağında sadece beni ekti... ac kaldım susuz kaldım her gece uykusuz kaldım... akdevrim.20.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2350 |
|
![]() istersin sen katlar,yatlar,
biter kül olur hayatlar, mezarın üstünde otlar, sarardı sen hala yoksun... bir kimliğim maşattaşım, güvercinler arkadaşım, bakımsızdır mezar taşım, karardı sen hala yoksun... bir gün sağdı ölü ozan, sözcüklerin gülü ozan, sevginin bülbülü ozan, unutuldu hala yoksun... akdevrim.20.03.2008.istanbul.zeytinburnu. __________________ ...paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır... |
![]() |
#2351 |
|
![]() istersin sen katlar,yatlar,
biter kül olur hayatlar, mezarın üstünde otlar, sarardı sen hala yoksun... bir kimliğim maşattaşım, güvercinler arkadaşım, bakımsızdır mezar taşım, karardı sen hala yoksun... bir gün sağdı ölü ozan, sözcüklerin gülü ozan, sevginin bülbülü ozan, unutuldu hala yoksun... akdevrim.20.03.2008.istanbul.zeytinburnu. __________________ ...paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır... |
![]() |
#2352 |
|
![]() duyarsızım biriysem,
cehennem ateşinde cayır cayır yanayım... istediğin renklere izninle boyanayım... sesimi duymuyorsun, beni hiç saymıyorsun... yaşadım yaşamadım hepsi şimdi boş adım.. akdevrim/istanbul. |
![]() |
#2353 |
|
![]() ne acım nede kinim,
azalır bundan sonra sorma bana ben kimim.... akar suları cevir güneşi batmaz devir yüreği atmaz devir, geride bundan sonra... kim unutulmadiki, sende boş ver ve unut, bilinmeyen bir umut, olurum bundan sonra... kıyıp sana diyemem kör olsun iki gözün yansın yıkılsın özün... akdevrim.21.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2354 |
|
![]() gönül verme bir kadına,
takar seni kanadına, vurur yere inadına, öleceğini beklersin!... yitirirsin umudunu, olmazsın bir şeye konu, gelmiş bir hayatın sonu, kendi kendine gülersin!.. yıldızlara inanırsın, dileklerle donanırsın, kahredersin usanırsın, bu gün dünden beter dersin!... acı dersin artık aşım, hiç bir şeye değmez başım, görmez gözüm çatık kaşım, kendi kendini elersin... akdevrim.21.03.2009.istanbul. Atatürk hava limanı. __________________ ...paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır... |
![]() |
#2355 |
|
![]() gün kayar hayallerimin uzağından,
yıkar beni çakar yere, göz yaşları akar dere... bıktım usandım, gelmez baharı beklemekten, zamanı harcarız peşin yanmayacak bir ateşin, ısrarındamı bu kalbim bilen varsa anlatsın, kara bahtım yere batsın!... akdevrim.23.03.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2356 |
|
![]() yakacağın ışıkla
karanlığı aydınlat... depreşen acılara bir ilacını damlat... dört duvarın içinde hiç değilim ki zinde... düne kahrettim dostum, sıyrıldı sanki postum.. başların birer ayak, ayakların birer baş, yalnız kendine kıyak, egosuna arkadaş yaşadığı ortamda, ezildi şair ruhum, bir kuşun kanadına yazıldı şair ruhum, herkesin inadına... isyan etti kaç kere, vurulduğu kadına... anlayacak yüreğin, bilinecek gereğin kıskacındayken yandı... kırmızıya boyandı... akdevrim.24.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2357 |
|
![]() zifiri karanlık eli tetikde,
aceleci olma sanki der bekle, dağ köyünden geldim bunca emekle, çok geç olabilir belkide yarın... akan sular durur sevgi deyince, kulak duymaz olur,insan sevince, sevginin eline bir an değince, katlanır acısı gecen yılların... akdevrim.24.03.2008.istanbul.Atatürkhava limanı. |
![]() |
#2358 |
|
![]() Zifiri karanlıkta yüzünü göremez miyim sanıyorsun ya da seni ayak parmakların ucunda yürüsen bile hissetmeyeceğimi mi bir sen var senden de öte içimde ama kırıp zincirleri almadın onu benden benliğimden...Anlatmak istediklerim günden güne çoğalsa da bitmiyorsun be sen bitmiyorsun...(haykırmak mı gerek bazı şeyleri acaba abi ne dersin)...haykırışlar var şiirlerinde ve akmayan damlalar..
|
![]() |
#2359 |
|
![]() yönüm bir kere daha
mezarlığa cevrilsin... boyum postum devrilsin, seni arayan kalbim ateşinde kavrulsun, gölgesiz bir yaz günü külüm göğe savrulsun... hiç unutursam seni... yıldızlara eşsin sen, sevgime güneşsin sen... akdevrim.24.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2360 |
|
![]() saat gibi kurulmuş,
zinçirlere vurulmuş, en güzel duygularım... sınır tanımaz sevgim kendimi sorgularım... zifiri karanlığa bir ışık gibi doğan, bir yağmur gibi yağan susuzluktan catlamış, topraklarda yeşeren, beyaz bir güvercinle sevgileri aşıran... sevgi denizlerini, karalara taşıran bir kadına seslendim, daha çok nefeslendim!... yüreğimde kal diye, acımı kederimi bir an önce al diye... tanınıyor akdevrim, en büyük hamal diye... akdevrim.25.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2361 |
|
![]() icimi acıtıyor insanlığın gündemi,
akıl oynatacağım,bütün suçlar bendemi?.. elindeki satırla anasını doğramış, evladın bedenine cani bir ruh uğramış... ayağımın altından sanki topraklar kactı, tarifesi çok ağır duygusal yara actı... nasıl bir toplumuz biz gidiyoruz nereye? caniyle bir meleği koyarsan bir kareye... maneviyatı sıfır bir neslin ayak sesi, hiç mutlu etemeyecek gelecekte herkesi.. akdevrim.27.03.2008.istanbul. |
![]() |
#2362 |
|
![]() ağlayarak tek isteğim gül dedim,
gitme nolur şu kalbimde kal dedim, acıları yüreğimden al dedim, vurdun gittin acımadın insafsız!.. anlamadın hiç bir sazın telinden, koptun gittin vatanından dilinden, çıplak tenim kamcı yedi elinden, vurdun gittin acımadın insafsız!.. şimdi nasıl sana birden yar diyem? eski güven bunun için zor diyem... oysa sevdan yüreğimde kor diyem... vurdun gittin acımadın isafsız... hain dedim nefret ettim inledim, mantığımın nefesini dinledim, bu dünyada gülmek yokmuş anladım, vurdun gittin acımadın insafsız... akdevrim.27.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2363 |
|
![]() iki gündüzün arası,
yüreğin büyük yarası, yanar insanın çırası, sabah olmayı beklersin... yatak yorgan anlar seni, hayallerin kanlar seni, sanarsın ki sonlar seni, direnecek güç dilersin... akdevrim.28.03.2008,istanbul. |
![]() |
#2364 |
|
![]() bu el ayak benim değil...
ağzımda dil,giden akıl... sanki enkaza dönmüşüm... nerde isen yere çakıl!... yıkılsın bağın bostanın dermanı yok bu hastanın hissesi nerde pastanın? düşünmezsin benim gibi!... ne sevgiyi gördüğün var, ne davayı sürdüğün var, her gün çorap ördüğün var anlamazsın benim gibi!... gönül verdim el uzattım, türlü acıları tattım, bir gün bir kuyuya attım duyamazsın benim gibi... akdevrim/istanbul. |
![]() |
#2365 |
|
![]() işim olmaz daha senle,
ister inle,ister dinle, hesabım yok hiç bir kinle, benim vicdanım çok rahat... ayrı düştü yollarımız, kup kurumuş dallarımız, yorgun kalmış kollarımız tutmadın asla nasihat... akdevrim.28.03.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2366 |
|
![]() ateşin içinde kor mu?
anlatmak aşkı çok zor mu? biri seni soruyor mu? neyine geldin dünyanın, nedir en güzel bir anın... benimle bir kez örtüşsen, ve sevgiden yorgun düşsen, yüreğimi bir gün deşsen, belki o zaman anlarsın, şimdiyese boşa yanlarsın... akdevrim.30.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2367 |
|
![]() sevgimi çaldım yerlere,
darmadağın oldu kare, kan göz yaşı aktı dere, ve kendimi tutukladım... gökte bir yıldız bekledim, her gece umut yükledim, her anı ana ekledim, temiz hayaller sakladım... anlamaz ki, dinlemez ki, acı bilmez inlemez ki, yolumdan hiç yanlamaz ki, kendi aklımı yokladım.... akdevrim.30.03.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2368 |
|
![]() hep ekmeğin peşindeyiz,
sevgilerin düşündeyiz, klavyenin tuşundayız, duyan iyi duysun bizi... can mı derim sana artık, gömleğinde yaka yırtık, diyemem kimseye sürtük, acıklayamam bu gizi... akdevrim.31.03.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2369 |
|
![]() bitene dek en son derman,
yitene dek en son ferman, yazacağımı bilsinler, safıma öyle gelsinler... sanki ateşe dokundum, birden ezbere okundum... vurulup düşmüşüm yere.. kan göz yaşı akmış dere... yaşadım sanki nafile, bana artık güle güle... akdevrim/istanbul. |
![]() |
#2370 |
|
![]() bir sevgiyi tutukladım dün gece,
karanlığa isyan ettim ağladım. bitesiye insan birde sevince, bir mil çektim gözlerimi dağladım. birde baktım dokunduğum tuş senin, kafesinde kanat vuran kuş senin, ne göreyim inançların boş senin, kırıldı tamamen kolum kanadım!... hayallerim umutlarım kanlanmış, göreceğim,geleceğim sonlanmış, haberim yok en son çayım demlenmiş, dört duvarda beklemekten bunadım... git istersen cehenneme yolun var, düşünmeki piyon olan kulun var, bilinmezsin ne sağın var solun var, iç yüzünü anlatmaktır maksadım... ve kendi kendime tutsak olmuşum, ne yi aramışım ne yi bulmuşum, ne kadersiz aptalmışım ,kulmuşum, hayat boşmuş bunu çok geç anladım... akdevrim.01.04.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. __________________ ...paranın öldürdüğü ruhlar,silahların öldürdüğü bedenlerden fazladır... |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 24 (0 Site Üyesi ve 24 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |