![]() |
|
![]() |
![]() |
#2161 |
|
![]() Tanrım neler mi yaratır...?
gelen gideni aratır, yazamazsın hiç bir satır birazcık dert olmayınca.... Tanrım bir derdi verdimi, her kalem yazmaz derdimi... dertler bırakmaz ardımı... başka biri bulmayınca... susadım sevgiye sanki... öyle kötü bir zaman ki göz gözü görmez duman ki hiç bir dostun kalmayınca... akdevrim neylesin burda, kuzuyu kaptırmış kurda, bedeninde kalbi hurda... bir selamı almayınca... akdevrim.14.01.2008.istanbul... |
![]() |
#2162 |
|
![]() vardır her derdin önemi,
yakar kül eder sinemi... yaşadığım bir dönemi... Tanrı ile ben bilirim... nedir aşk acısı çekmek... acı olur tatlı ekmek... haine göz yaşı dökmek ne demektir ben bilirim... sanırsın gök kubbe çökmüş... yaşanacak bir gün yokmuş... çiğerimi benden sökmüş... acı hayat ben bilirim... akdevrim yazıyor bunu... gelmiyorki derdin sonu... kapansın diyorum konu... yalnızlığı ben bilirim... akdevrim.14.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2163 |
|
![]() .......bilirim.....
dikenli çok çetin yolda, bir tuzak kuran bilirim.. kar tipi boran bilirim... hal hatırımı yalandan ansızın soran bilirim... şu bedenimde kalbimi çoğu var kıran bilirim... dostlarım viran bilirim... aşksız sevgisiz dünyayı çok büyük yalan bilirim... yapılmış talan bilirim... haketmeden bir sevgiyi, ansızın bulan bilirim... döner bin bir türlü dolap, yalan ve dolan bilirim... bunalır hep bu akdevrim... beynimin içini yerim... akdevrim.14.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2164 |
|
![]() hayat ve sen bir mengene,
gider gelirim ben yine.... boşa gecer bunca sene... ömür biter yollar bitmez... hain olan kullar bitmez... ayak izimde göz yaşım... ıslak dizimde göz yaşım... iki gözümde göz yaşım.... ağlamaya ömür yetmez... hain olan kullar bitmez... bakarken görmez olursun... iyiliğin şöyle dursun... Tanrı hesabını sorsun... iyilik,kötülük yitmez, hain olan kullar bitmez... akdevrim.14.01.2008.istanbul.zeytinburnu.... |
![]() |
#2165 |
|
![]() petekde bal acı tutmuş...
giden geleni uyutmuş... bu kalan en son umutmuş... dökülür gözümden yaşlar... göz yaşlarım yerde donar... su vermiyor artık pınar... kelebekler boşa konar... çok çetin bir hayat başlar... hayat kayıp gitmektedir... günü sayıp gitmektedir.... sanki isyan etmektedir, elimin altında tuşlar... sevgi olup damlasalar, tüm kederler ve tasalar... bir halimden anlasalar, gök yüzünde ucan kuşlar... akdevrim.14.01.2008.istanbul.zeytinburnu... |
![]() |
#2166 |
|
![]() kışım yazım belli değil...
hiç avazım belli değil... var mı nazım belli değil... kacar gidersin uzağa... tek sevgiye ac insanım... bir sana muhtaç insanım... ateş alev dört bir yanım... düşürdün beni tuzağa... akdevrim.14.01.2008.istanbul.zeytinburnu... |
![]() |
#2167 |
|
![]() gel diyorum,kal diyorum..
başimdaki hal diyorum... al başına cal diyorum... ölümden öte köy var mı..? kaderin bu kıyağımı... bağladılar ayağımı, söndürdüler ocağımı... gün akşam oldu ay var mı..? ağladım gezdim yıllarca, bayrağım dikilmez burca... kaderimden yerim fırca... destek veren bir oy var mı... akdevrim.15.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı.. |
![]() |
#2168 |
|
![]() iz bıraktı,giz bıraktı...
geriye bir söz bıraktı.. göz yaşım yıllarca aktı... bekliyorum döner diye... acılarım diner diye... akdevrim.15.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı.. |
![]() |
#2169 |
|
![]() aşıma acı karıştı,
zalim bir benle yarıştı. cennet cehennem barıştı. bir toz kadar göremedin... hayat yaşıyorum çetin, nasıl dersin hala yetin, zincirlenen hürriyetin, hiç hakkını veremedin... beni kelebekler anlar, en iyi dilekler anlar. cennette melekler anlar. bir dünyama giremedin... ateş yakar ellerimi, solmuş bütün güllerimi, ve gariban hallerimi, bu dünyamdan süremedin... akdevrim.15.01.2008.istanbul...Atatürk hava limanı... |
![]() |
#2170 |
|
![]() gül diyorum,kal diyorum.
bu kalbimi al diyorum. bir tek sana bal diyorum. senden başka kimim var ki..? çok sert rüzgarların eser, gönül dağım bana küser. al sevgimi yerlere ser. sen siz hayat öyle zor ki... dokunduğum bütün elin, tırnağı dikendi bilin. çek miş gitmişse sevgilin. yaşamak insana kor ki... akdevrim.15.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2171 |
|
![]() yürürken hayale dalıp,
kaçtı tren sona kalıp başımı elime alıp. daldım gittim bir yerlere hep göz yaşı aktı dere... akdevrim.15.01.2008.istanbul... |
![]() |
#2172 |
|
![]() yıkıldım göz göre göre.
ölüme var az bir süre. gözümün aktığı dere. seni insaf ettirmez mi? olanlar cana yetmez mi? akdevrim.15.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2173 |
|
![]() ne yazayım aşka dair,
kalbimdeki köşke dair. her dediğim teşke dair pişmanlığımı anlatır... ve yazdığım her bir satır yüreklerimi kanatır... anlayana selam olsun... akdevrim.15.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2174 |
|
![]() günü tutmuyor ayarım.
gündüzü gece boyarım. ağlayan bir ses duyarım. akar gözlerimin yaşı... kendi kendime kıyarım, gündüzü gece sayarım, hep acılara doyarım. gelen giden vurur taşı... hani inandığım melek, tek dostum sandığım melek, aşkına yandığım melek. nasıl tutsam dim dik başı... akdevrim tek seni arar, elbet çoktan vermiş karar sensiz dünya neye yarar? sakın bana catma kaşı... akdevrim.15.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2175 |
|
![]() hayalimi geri verin,
günahı yok bu ellerin. yüreğimde acı derin. geldim dostlar gidiyorum... akşam olmuş sabah olmuş, kader sanki beni bulmuş, dert tam kalbime sokulmuş, günden güne bitiyorum... el verirsem kolum gider, günden güne her şey beter, düşman başına bir kader, her nefeste batıyorum... akdevrim16.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2176 |
|
![]() çoktan gitti en son tren,
geriye istasyon kaldı... ciçek alan ciçek veren göremezsin bir son kaldı... sanırım gelmez bir daha akşamdan kaldım sabaha gözünün gördüğü vaha yürümeye derman var mı..? el pence durdum karşında hedefi vurdum karşında hayaller kurdum karşında yaşamak bu kadar zor mu...? akdevrim.16.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2177 |
|
![]() gözlerinden gözlerinden öptüğüm,
son umudum sensin,anlıyor musun..? bilsen yarınlarım şimdi kör düğüm. düşünsene kimsin anlıyor musun.? yıldızlar kayıyor sen seyredersin. ölüm gün sayıyor sen seyredersin. ve kan kusturursun yaşamak dersin. bir beni yok ettin anlıyor musun..? akdevrim.16.01.2008 |
![]() |
#2178 |
|
![]() gördüm sözcükler isteksiz,
anlatamam meramımı... duymazım sanki yüreksiz, kanattılar her yanımı.... geçtiğim yolara baksan göz yaşım ayak izlerim, inadı kini bıraksan, yarını farklı gözlerim... hayaller donar gün biter, gece karanlıklar olur... daha acı daha beter, beni bir yerlerde bulur... akdevrim.17.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2179 |
|
![]() kırbaç yiyen at gibi,
kırılan kanat gibi... sarılmak var hayata.. kurulu saat gibi, darılmak var hayata... görülmeyen zincirle, bağlanmış duygularım... geceler işkencedir uyunmaz uykularım... güneşin doğmasıyla, yeni bir koşu başlar... yüreğimi yeniden, kanatır durur taşlar... çıplak tenime iner acı acı kırbaçlar... nerede bulunursam sanki benimdir suçlar.. gözümden düşen damla, kalbimi deşen damla, bir kurşundur zamanla... yürüdüğüm yerlerde, ayak izim tazedir.. sevgi bir yelpazedir. ayağımın altından, kayıyor demir raylar, sevgi treni yolda, geçmekte yıllar,aylar. umrumda değil artık, evler,köşkler,saraylar... yaşıyorsam burada sevgiye susar gibi her gün kan kusar gibi... akdevrim.17.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2180 |
|
![]() kıyım yaptın parca parca.
seni bekledim yıllarca... göz yaşlarım sele döndü... acınacak hale döndü... son gidenler bile döndü... ağladım gezdim yıllarca bir mezarın toprağını sandım ki ezdim yıllarca... acımasız hala yerim, lanet kaderimden fırca... akdevrim.17.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2181 |
|
![]() kıyım yaptın parca parca.
seni bekledim yıllarca... göz yaşlarım sele döndü... acınacak hale döndü... son gidenler bile döndü... ağladım gezdim yıllarca bir mezarın toprağını sandım ki ezdim yıllarca... acımasız hala yerim, lanet kaderimden fırca... akdevrim.17.01.2008.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2182 |
|
![]() an bilirim kan bilirim,
gözüme bakan bilirim, özümü yakan bilirim. hiç sevginden korkan var mı.? ellerim bulaştı önce, ansızın seni görünce, insan bu kadar sevince, her söyleneni duyar mı.? akdevrim.18.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2183 |
|
![]() sorgusuz sualsız geldim
çok bitkin ve halsız geldim peteksiz ve balsız geldim. bir tabutla gidiyorum.... neden çıkmış hep haşadın, sorarsalar ne yaşadın. yere batsın derler adın, son umutla gidiyorum... asla para geçmez orda, hiç bir kapı acmaz orda.. ak güvercin ucmaz orda. bir kanıtla gidiyorum... yalan dünya sevgin batsın, her kötüye kol kanatsın. kalp nasıl atarsa atsın. sanma yatla gidiyorum... akdevrim.17.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2184 |
|
![]() gel diyemem kal diyemem,
bir zehire bal diyemem. siyahlara al diyemem... kim olduğun umrumdamı deli edersin adamı. acı göz yaşı gıdamı Tanrı tek bana yaratmış. akdevrim.17.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2185 |
|
![]() yalnız kaldım bu kulvarda,
gündüzüm ve gecem darda, resmim sararmış duvarda... yaşam sana lanet olsun... sağım solum insan dolu, bulamam anlayan kulu, şaşırmışım sağı solu... yaşam sana lanet olsun... ne yıldızım kaldı gökte, ne beklentim acık cekte, bekliyorum hep yedekte, yaşam sana lanet olsun... göz yaşartır anılarım, bilinmeyen konularım, kimin elinde yularım. yaşam sana lanet olsun... akdevrim.19.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2186 |
|
![]() bir çok diyeceğim varda,
resmim çıkarmış duvarda, sanırlar beni hovarda, bu dünyaya şaşıyorum. kabuk bağlamış yaramı tekrarından kaşıyorum... elde değil dilde değil, bir ciçekde gülde değil anlaşılır halde değil... yüreğimde duygularım, sabah olur,akşam olur, sessiz sedasız ağlarım... akdevrim.20.01.2008.istanbul.sultanahmet turizm enformasyon. |
![]() |
#2187 |
|
![]() bülbül kuru dala kondu,
gözümden düşen yaş dondu, hani dertler artık sondu... al diyorsun kal diyorsun işte petek bal diyorsun... hani çevremde dostlarım.? kışa dönmüş baharlarım, ne kadar bahtsız bir yardım... acınacak kul diyorsun, bir gün beni bul diyorsun... arayacak derman mı var, büyük yerden ferman mı var..? akdevrim.21.01.2008.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2188 |
|
![]() her gün özlettin kendini,
ağlattın bir yerde beni, temiz sayfa actım yeni, inanmanı istiyorum... can iste bir can vereyim ellerimle gül dereyim... kan kırmızı güller acmış.. anladım sana muhtacmış... cok acılar çekmişim ben.. artık bitmiş çökmüşüm ben... kan kırmızı güllere sor... akdevrim.21.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2189 |
|
![]() yıldızlara sorun beni,
hainsem ben onun gibi işte silah vurun beni... sevgiye susadım burda engeller var kanun gibi sorma niye kaldım zorda... gözümde göz yaşım donar, anlamak istemez beni, kurumuş ansızın pınar... akdevrim.21.01.2008.istanbul. |
![]() |
#2190 |
|
![]() bilirmisin can dostum,
yaşadığım an senin... sevgi durağındayım ayrılan kervan senin.. lime lime kestiler, rüzgar gibi estiler herkes bir bir küstüler kaybolan zaman senin... sevgi bulunur değil, dostluk yolunur değil. sen yoksan hedefimde, mutlu olunur değil... can vermektir ayrılık hava bu gün çok ılık.. akdevrim.21.01.2008.istanbul.. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 17 (0 Site Üyesi ve 17 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |