![]() |
|
![]() |
![]() |
#1441 |
|
![]() dikenli çetin yolun,
kesişme noktasında... acımasız yaşamın pişerek potasında... bir gün hıyarın biri çıkacaksa karşına o,ben olabilirim... bir gülümsersen bana... gökten ayı yıldızı... birden alabilirim... mutlak ölene kadar senle kalabilirim... ya bir dudak bükersen birden solabilirim... düşüp ölebilirim... akdevrim.12.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1442 |
|
![]() daha ne kadar daha,
bilinmez bu hallerim... daha ne kadar daha, senden uzak ellerim....? okyanuslar söndürmez içimdeki yangını, kim kime yapabilir sevdanın yaptığını... ateş alev her yanım... yanarım çıra gibi... durursun yüreğimde, sağılmaz yara gibi... her nefes alışımda, tek seni duyuyorum... yazılmayan şiire seninle doyuyorum... adın şanın yeterli, bir selamını gönder ters giden talihime yalvarırım bir yön ver... sesini duyamadım... gece gündüz ağladım... akdevrim.12.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1443 |
|
![]() umudumu göz yaşıyla yıkadım...
sensizliğe kulağımı tıkadım.... gündüzüm yok geceleri ağladım... duyulmadı feryadım... ne yaşadım, ne yaşamadım... akdevrim.12.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1444 |
|
![]() ne geldiğin belli,
ne gelmediğin... yıkıntılar içindeyim... duygularım göçtü çoktan. çok derin bir acı aldım, yayını terkeden oktan.... acının yok terazisi sensin alnımın yazısı... aşkın olmaz hiç gazisi.... neredesin sevdam benim.... kavgam benim , rüyam benim, gercek olsa dünyam benim.... akdevrim.12ç07.2007.istanbul... |
![]() |
#1445 |
|
![]() iyileşmez yara aldım,
yürümekden çok bunaldım... ve ardından baka kaldım... öldürecek bu dert beni... yap yalnızım bu hayatta, gözüm mü var sanki yatta... ellerimden gel bir tutta... vuracaksan gel öyle vur... diken gibi tırnakların, sanki çökmüş yanakların... kalmaz hiç tutanakların kendine bile şaşarsın... akdevrim hep aynı yerde... hem dostluğu çok severde... oysa senin yerin nerde... adresini bilen olmaz... akdevrim.13.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1446 |
|
![]() mektup yazdım,gelen olmaz,
hiç halimi bilen olmaz... devamlı gözünden akan, yaşlarını silen olmaz... yalnız doğdun gideceksin... neyi nasıl bileceksin... nasıl olsa öleceksin... burda bakı kalan olmaz.... can ciğer diyen dostunu yüzer görürsün postunu, gelir her dostluğun sonu... her yazdığım yalan olmaz... |
![]() |
#1447 |
|
![]() her gecenin ardından,
enkazdan çıkar gibi... yaşamdan bıkar gibi... damarında kanları boşuna akar gibi... kurduğu hayalleri kendisi yıkar gibi... zamanın girdabında, zamanla akar gibi... çok farklı kadavrayım... kendisinin düşmanı, iyileşmez yarayım.... ansızın düşmandır bütün eşyalar... bilmediğim bir şey gözümü boyar... hiç bir şey olmuyor zamanla ayar.... var mıyım ,yok muyum ne yaşıyorum...? akdevrim.14.07.2007.istanbul.. |
![]() |
#1448 |
|
![]() bulutlar yağmurunu
bıraksınlar istedim... kimseye duymadığım, ne duygular besledim... bütün hayallerimi, bir seninle süsledim... güneş ışıklarını, senden dolayı salar... her nefes alışımda içime sevgin dolar... bir ışığın özünden... yaratılmış sevdamsın... doğduğum günden beri, aratılmış sevdamsın... şiirin cennetinde buluşalım seninle... bir seni sevdiğimi , haykırırım yeminle... hayalinle donattım , yaşadığım odamı... görünmeyen melek ol gelde gör bu adamı... ne uyuduğum belli, ne de uyumadığım.... akdevrim.15.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1449 |
|
![]() her doğan gün yeniden
tazeletir umudu... yaşama sevinçini damarlarıma koyar... beni renklere boyar... şu gönlümü süsleyen , hayalimi besleyen... olmazsa olmazımsın... belkide son yazımsın... şiir yazayım dedim, harfleri şişlemişler... elbette her harf için çinayet işlemişler... akdevrim.15.07.2007.istanbul.. |
![]() |
#1450 |
|
![]() bir rüzgardı tutuldu,
bir ışığın içinde yıllarca unutuldu... bir gün gözüme değdi.. hislerim boyun eğdi.. gizemli farklı güçtü... birden kalbime göçtü.. titredi el ayağım belki ağlayacağım... tutulacak yıldızlar... darmadağın bulutlar... yerler yağmura hasret kaderim sen devam et... nere taşırsın beni....? akdevrim.15.07.2007.istanbul.. |
![]() |
#1451 |
|
![]() bakışın kurşun gibi,
işlemişken sineme... aklımı ve ruhumu çekemedim kendime.... nasıl bir aşktır ki bu mantığımla örtüşmez... benimle ayrı düşmez... iki farklı akımla sanki derin yıkımla... zamanı geçiririm... çektiğim acıları, sadece ben bilirim... yazdığım ,yazacağım... sözcükler yetersizdir... duman tütmez ocağım... bel ki ağlayacağım... bırak beni sal beni canavarın elinden cabuk davran al beni... akdevrim.15.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1452 |
|
![]() her doğan gün yeniden
tazeler umudumu... bilirmisin nerede ne halde olduğumu...? sana ait bir kalbi , ve kadavra bedeni... taşırım yorulmadan... bilebilsem nedeni... harflerle sözçüklerle... anlatılmaz bir tutku... esirin altındadır... düşüncelerin ufku.... şiirin odağından, gül kokan dudağından... umudumu alırım ,hayalinle kalırım... akdevrim15.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1453 |
|
![]() şimdi nerelerdesin,
ruhumun aynasına, gözümün boyasına gölgesi düşen kadın... sevginin potasında bir benim pişen kadın... ne gördüğün var beni... bırakıp gideceksen tetiği çek vur beni.... benden buraya kadar... akdevrim.16.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1454 |
|
![]() yansız,
yönsüz... kansız, kinsiz... dünyayı özledim... kücüçük bir coçuk ruhuyla.... güverçini yapıştırdım, duvara bir uhuyla... resimdi dün akşam koptu... üzüldüm ağladım yediğim coptu... akdevrim.16.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1455 |
|
![]() bir gölgeye rasladım,
ruhumun aynasında... bana kaşını cattı ansızın kalbim attı.... tiyreyerek uyandım... uyuduğum uykudan... sazda ,sözde yetersiz haberim yok duygudan... gözüm uyku tutmadı... gariban yıkık gönlüm gölgeyi unutmadı... akdevrim.16.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1456 |
|
![]() elim de güç olsada
bakışını harflere dönüştürebilirdim... desende,demesende, sana gelebilirdim... senin okuyacağın şiir yazabilirdim... gökteki yıldızları, teker teker koparır kimsenin bilmediği, bir yerlere aparır... sana haber verirdim... sevgi nehirlerine, köprü kurar insanlar... köprülerin üstünden , gecer gider yamyamlar... koprülerin altından denizlere akarım... bir bilsen senin için dünyaları yakarım... yerim yok bu dünyada.. akdevrim.16.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1457 |
|
![]() bende bilemiyorum
neden böyle güneşler doğar batar arkadaş...? eğilir dik duran baş... her zaman darlık gibi, mekanik varlık gibi koşuşturmaca başlar... ansızın yol alırsın uyuduğun uykudan... rüyayla uyanırsın sanki her yeni günde yeniden boyanırsın... gördüğün,göreceğin, acıya dayanırsın... bazen geceyi secer böyle oyalanırsın bazen gündüzde kalır her şeyi sen sanırsın... akdevrim.17.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1458 |
|
![]() gün gibi ortadadır,
hayatla benim kavgam... köprülerin altından nerde akacak sular... kurumuş hep kuyular... küresel ısınmaymış... doğayı fena baymış... tehlikede gelecek... akdevrim.17.07.2007.istanbul.. |
![]() |
#1459 |
|
![]() bensiz ayaklarının,
değdiği yere sevdam tek tek göz yaşım düşer.. derin acımı deşer... bensiz aşıp gitmişsin, dağları dereleri... birden taşıp gitmişsin.. akdevrim.18.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1460 |
|
![]() anlıyor musun beni..?
yandım kül oldum yeni... el ve ayaklarının, bensiz değdiği yere göz yaşımı bıraktım... karanlık bir gecede kendi kendimi yaktım... aşkı taşıyabilen devamlı bir çiraktım... odam daki külleri ve sararan gülleri nehire bırak şimdi... yaşamaz çırak şimdi... gökteki bulutlarım, yerdeki umutlarım... öksüz bir coçuk gibi devamlı olacaktır... sanıyorum ki sana, bir acı kalacaktır... her nefes alışında bir beni hatırlatan yüreğini kanatan... seninde gözlerinden, yaşlar düşer yerlere... akdevrim.18.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1461 |
|
![]() hani ya sevdam vardı,
düşlerimi süsleyen... en güzel duyguları, benim için besleyen... her rüzgar esmesinde, sacları dağılırdı... her geca hayalimde, sonsuza dek kalırdı... neylersin güzel yardı.. melek bir yüzü vardı... dün ikindi sırası, gördüm onu bir yerde, ve kanadı yarası... yaşamın koşulları, onuda nallamışlar... kendi kendine yanan potaya yollamışlar... yüreği ve bedeni farklı adreste durur gecer dakıka zaman kendisince kudurur.. kimse anlamaz onu içinden içe kaynar... polyanacılık oynar... akdevrim.18.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1462 |
|
![]() seni istemiyorum
sararmış bir gül gibi, geç kalmış ödül gibi... gecip giden yılların, boş olan akılların, anlamayan kulların darbesini yedikce... öğrenirsin her şeyi.. ağlamayı,gülmeyi ıssız köşe başında, sana kalan ölmeyi... neylersin garip gönlüm, aşktan muzdarip gönlüm... akdevrim.18.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1463 |
|
![]() insanlar görüyorum,
sarılıp kucaklaşan... sonsuz bir güven duyup, birbirine yaklaşan... özlemin ayak sesi, sevginin kıyak sesi yüreklerinde çınlar... yerlerinde olanlar her şeyi iyi anlar... sevdanın dumanından bu hava limanından insan manzaraları... gözlerimin önünde her Allahın gününde... akdevrim.19.07.2007.istanbul...Atatürk hava limanı... |
![]() |
#1464 |
|
![]() bir seni ve kendimi..
aradım yıllar yılı ben sensiz tam değilim... yürek sana sevdalı... seni sevdiğim için herkes benle kavgalı... ellerimin içinden kayıp gidiyor zaman... gönlümün dağlarını, çoktan kapladı duman... yaşamanı istedim yazdığım şiirlerde... yaşadığım yerlerde... ne şiirleri gördüm, sözcükleri şişlenmiş, umutları düşlenmiş... yazıldığına pişman.... hayır hayır sen başka... yazılmayan şiirde yelken acarken aşka.. sözcükleri boyarım... sana benim gözümle kim bakarsa oyarım... her sözcüğün sesini uzaklardan duyarım... hayalimin ötesi , şiirimde yaşarsın... akdevrim.19.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1465 |
|
![]() aranan umudundan
bir sevgi bulutundan bir gün yere düşeni... ruhumun örtüşeni... ah bir bile bilseydim, nerede olduğunu...? güneşin ışığından sana şiir yazardım... hain sinsi planı çekinmeden bozardım... yalnızlığımı boğan, karanlığıma doğan olmazsa olmazımsın.. yağmurun yağışını, güneşin doğuşunu senden dolayı bilen bir tek seninle gülen, bir yürek taşıyorum... şimdi senden uzakta sanmaki yaşıyorum... nefes alıp verişim bir yerlere erişim mekanik varlık gibi... akdevrim.19.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1466 |
|
![]() bilmem nerede nasıl,
gececektir kaç fasıl.. seni sona taşıyanlar.. acını hep kaşıyanlar tek tek silinir sahneden... kalır ortada boş neden... değişir devir aniden... öyle bir zaman ki şimdi.. seninle hep rol alanlar... olmuş toprakda kalanlar... hani ya kesip attılar... seni ucuza sattılar... onlarda bir gün yattılar... kim ne yaparsa yapsın... hep kendine yapmaktadır... akdevrim.19.07.2007.istanbul.. |
![]() |
#1467 |
|
![]() sana anlatabilsem,
içimdeki duyguyu.. hararetim sönerdi.... acılarım dinerdi... seni anlayabilmek, çok farklı bir heyecan... varlığın bir yerlerde birden verir güle can... ötelerden öteye, sohbetin taşır beni... gizemli bir varlık ol, buradan aşır beni... uzaklaşıp gideyim burayı terkedeyim... zaten hep günden güne, çekilmez olur hayat... başka yaşamı dayat... biraz mutlu olayım, mutluluk dünyasında bende nefes alayım... akdevrim.19.07.2007.istanbul.... |
![]() |
#1468 |
|
![]() istesen,istemesen....
gece gün yuvarlanır... anıların bulanır... dalar gidersin bir an, ve gözlerin sulanır... ben neydim neyim dersin... kendi kendini yersin... insanı atik şehir, suları bitik şehir... umudum yitik şehir,,, bırak beni gideyim... akdevrim.20.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1469 |
|
![]() dizginlenmeyen tek şey
duygularım kalmıştır... bir kadın cevabını bir bakışla almıştır... yanacak için için, kimseye çaktırmadan... kimseyi bıktırmadan... belkide sevdasını... güverçine yüklemiş... imkansız olan aşkı gelir diye beklemiş... seneler gelmiş gitmiş takvim yapraklarından.. o bir şey kaybetmemiş, ilk bakışın anından... umudun yarınından.... acı olan nedir ki biyolojik değişim...? akdevrim.20.07.2007.istanbul... |
![]() |
#1470 |
|
![]() bir çeşmenin başında
pırıl berrak bır suyun devamlı akışında... arandığını bilsen... gökten yağmur yağarken toprağın özlediği herkesten gizlediği arzunun odağında arandığını bilsen... her renk kelebeklerin her kanat vuruşunda bir seni soruşunda klavyemin tuşunda arandığını bilsen... ateş bir gömlek gibi, boş canak çömlek gibi dört duvarın içinde kahrolası yalnızlık... harfleri seçişimde uğraşımda işimde arandığını bilsen.... nerede olduğunu, bir bilebilsem dostum... akdevrim.21.07.2007.istanbul... |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 51 (0 Site Üyesi ve 51 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |