![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() Ah Bir Güneş Olsaydım... Ah bir güneş olsaydım Tüm sıcaklığımı verirdim sana, Eritirdim saçlarındaki karları Gençlik hep senin olacaktı anlasana. Ah bir güneş olsaydım Kuruturdum göz yaşlarını, Gülmek senin için olacaktı Ne olur bir kez gülsene. Ah bir güneş olsaydım Geceleri de doğardım senin için, Aydınlıklar hep senin olacaktı Yanı başındayım beni görsene. Ah bir güneş olsaydım Sana verecektim tüm ışıklarımı, Gözlerin olacaktı ışıl ışıl Saçlarınsa sarı mı sarı... Aşkının beni yakan ateşi Yetseydi güneş olmam için, Senin ateşinle seni ısıtırdım Ah bir güneş olsaydım. Ah bir güneş olsaydım Ben bu güneş gibi duramazdım yerimde Dertleşmeğe giderdim yıldızlara. Bu güneşin bir amacı yok Benim amacım sen olurdun Ve etrafında senin Garip garip dolanır dururdum. Ah bir güneş olsaydım Şimdi canlı için hayat kaynağı olan güneş O zaman senin uğruna feda edecekti her şeyi Ölü soğukluğu ortasında. Bak korkma güneş filan değilim Ne olur bir an olsun bana aç kollarını Seni sevmekten başka elimden ne gelir? Ne de bir farkım var âşıklar arasında. Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. ![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() Kelebek Ömrü Hâyâl Saltanatı... Ufkumda zaman zaman yanıp yanıp da sönen Aklıma düştüğün an hâyâlimde görünen... Bir hâyâl sevgilisin hâyâllerle kurulu Saçından tırnağına kadar sevgiyle dolu. İçimi seyredersin o süzgün bakışlarla Gönlüme aşk işlersin sevgiden nakışlarla. Sevgi Samanyolumun kuyruklu yıldızısın Hâyâl denizlerimin güzel deniz kızısın. Kurduğum hâyâllerle yoktan seni yarattım Gönlümde sevgilerle büyüterek yaşattım. Sen rüyama girdikçe uykularım şenlenir Çevremde gezindikçe gönlüm hep neşelenir. Hâyâl kelebeğimin hâyâl yüklü kanatı Kelebek ömrü kadar bir günlük saltanatı... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. ![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() Ezelden Gelen Esirlik Kopardı ipini gönül uçurtmam Kimbilir o şimdi nerelerdedir? Beni unutsa da onu unutmam Belki kendi gibi özgürlerledir... Bir uçurtma için esaret iptir Gönül esareti saç telindedir, Zincirleri kırar da ne gariptir Tele esareti ezelindedir... Alper Kürük
![]() |
#34 |
|
![]() Güzellik Mimarları Sanatçıyı bir başka hamur ile yaratan Mayasına bir zerre yaratıcılık katan Tanrı bu sıfatından sanatçıya verirken Demiştir sanatçıya: yaratma iznin benden... Sesler notalar ile oturtulur makama Ya neşeyi çoğaltır ya vesiledir gama. Şiirde dizelerde oynaşan kelimeler Ya âşıklar yaratır ya aşk terennüm eder. Ressamın tek isteği duyduğunu duyurmak Kaynaşan renkler ile başka dünyalar kurmak. Sanatçılar dünyada Tanrı asistanları Sanatla güzelleşir hayatın zamanları... Alper Kürük
![]() |
#35 |
|
![]() Yangın Külünde Aşkı Aramak... Kovanımdaki ece arı sensen ben varım Bilmediğin çiçekten sana bir bal yaparım... Burcu burcu aşk kokar balın özelliği bu Zerre yesen iç yakar söndüremez hiçbir su. Derde deva sanarak kimileri yediler Zevkli şeymiş dediler,yedikçe zevklendiler. Yangın ateşi vardı görünmüyordu duman Ateş söndü gönüller şimdi mahzun ve viran... Zaman zaman külleri eşeliyorum niye? Küllerin arasından bir kor bulurum diye... Alper Kürük
![]() |
#36 |
|
![]() Her Yaşta Bahar Var Gün aynı gün olsa da birbirinden var farkı İşte bundan güzeldir baharlardaki şarkı. Bahar geldi içimde bir kıpırtı belirdi Baharlar şimdi değil eskiden de gelirdi. Eski baharlarımda aşk denen bir şey vardı O aşk bir ömür boyu baharlarımı sardı. Gönlümdeki kıpırtı anladım şimdi neymiş Eski aşk ayak sesi baharla yine gelmiş... Alper Kürük
![]() |
#37 |
|
![]() Diken Ve Gül Dikenler gül gözükür oldu şimdi gözüme Dikenler yine diken,görüşüm mü değişti? Kimsecikler kızmıyor artık benim sözüme Benden öncekilerin başına da gelmişti... Dikenler can yakıcı, hem de canan ağlatır Dikenine katlanır elbette gül koklayan, Diken bu,ayrım yapmaz,saymaz hiç gönül-hatır Gülü bu güzellikte bil ki odur saklayan... Alper Kürük
![]() |
#38 |
|
![]() Ceza Ve Tazminat Yüce ALLAH'ın bile affının zamanı var Sen bağışlayacaksın beni söyle ne zaman? Cezanın büyüklüğü her suçun cirmi kadar Benim suçumsa sevmek merakım nedir cezan? Tazminse ceza değil eski hâle getirmek Tamamen olmasa da giderilir bir zarar, Sevilmemeği tazmin için gerekir sevmek Benim de zararım bu sen gider benim kadar... Alper Kürük
![]() |
#39 |
|
![]() Deve Dikeni (Çakır Dikeni) Dünyası iyiydi adamcağızın Bıraktılar artık onu yalnız Dostları,ahbapları, Dünyasını Cennet yapan Soktuğu her kapıyı açan paraları... Ölünce kalmadı hiçbir seveni. Gül ekiverdiler toprağına, Dünyada ettiklerinden soldu gül Yerine fışkırdı çakır dikeni... Alper Kürük
![]() |
#40 |
|
![]() Bir Aşk Yitik Güzeli güzel sevenin Cümle günahı boynuma, Perde insin gözlerine Aşıkı deli görenin. Uzasın geceler upuzun Aşkın yüzü suyu hürmetine, Ay sularla öpüşe doysun Sohbet katsın sohbetine. Yağmur yağmur delinsin gök Ağlamak şöyle dursun, Kudursun aşk kudursun İstersen dişini sök. Güzeli güzel sevenin Cümle günahı boynuma, Bir aşkımı yitirdim ben Bulana helâl olsun. Alper Kürük
![]() |
#41 |
|
![]() İnsanca Yaşamak Karanlığın karnını deşe deşe Parladı geldi bir ışık Düştü dünyanın üstüne. Günlük-güneşlik oldu her yan Gün doğdu âşıklara Gün doğdu dertlilere. Sevinç sevinç paralandı hayat Her parçası bir kalbe girdi Ve her kafada birden Yeniden,yepyeniden Yaşamak belirdi. Türküler dolandı dillere Gönüller garkoldu türlü sevgilere. Günler doğdu yeniden Yeniden kuruldu hayat Geçmişin üzerine. Sert başı,dik başı,çıplak başı gelecekte... Unutmak da getirdi gün Tatlı anılara dokunmaksızın, Dün ölgün olsa da anılar Tatlı anılara doğmaz umut Hayatı insanca yaşamaksızın. Alper Kürük
![]() |
#42 |
|
![]() İhale Şartnâmesi Bir yapı istiyorum Bol aşk çimento olsun, Sevgi ile yıkanmış Kulanılsın bol bol kum. Demiriyse nervürlü Olsun çelik ve kalın, Hayatta türlü türlü Sarsıntıya dayansın. Moloz değil temele Saadet doldurulsun, Dokuz şiddet depreme Bile dayanır olsun. Mutluluktan takılsın Penceresindeki cam, Dışarıya bakılsın Hiç görünmesin odam. Yapım hiç soğumasın Sevgiyle ılık ılık, Klimadan yayılsın Sevgi sevgi ferahlık. İstiyorum işte ben Güzel gönül yapısı, Elemi engeleyen Olsun çelik kapısı. Böyle yapıya tâlip Bir müteahhit varsa, Gir kazan ihalemi Gönlüm güzel bir arsa... Alper Kürük
![]() |
#43 |
|
![]() Herşey Çağında Güzel Ağaç,dağında güzel Üzüm,bağında güzel Balık,ağında güzel Herşey çağında güzel. Ben,yanağında güzel Aşk,dudağında güzel Meşk,kucağında güzel Herşey çağında güzel. Aş,çanağında güzel Od,ocağında güzel Köşk,konağında güzel Herşey çağında güzel. Sana çirkin diyemem Deyip de küçülemem, Güzelsin derim lâkin Herşey çağında güzel... Alper Kürük
![]() |
#44 |
|
![]() Sevgide Denge Varsa var yoksa yoktur sevgide yalan olmaz Kimi var çok sever de onu anlayan olmaz... Başından dert eksilmez böylesi sevenlerin Hakkını teslim gerek ârif sevilenlerin. Sevginin mâliyeti yok diye etme israf Sevgini göster ama azar azar eyle sarf. Karşılık sevgi gelsin sevgini verdiğinden Değerde az olmasın senin ödediğinden. Her şey dengeyle olur,kâinatta denge var Dengeler bir bozulsun ne kıyametler kopar... Alper Kürük
![]() |
#45 |
|
![]() Adem'le Havva'nın Aşkı Adem'le Havva'yı gördüm rüyamda Ne güzel de sevişiyorlardı, İlk aşkı gördüm rüyamda. Sâdeydi,çıplaktı aşkları Kendi çıplaklıklarınca, Işık ışıktı gönülleri Baktım da çıplak gözümle gördüm. Sıcak sıcak sevişirlerken Buğday ya da elma ağacının altında Bir rüzgâr esti hafiften. Titreyen yapraklarla Titredi içi Havva'nın Bu,aşkta ilk korkuydu beliren. Şeytan rüyamda da buldu onları Benim rüyalarım zanetmem hiç Olmaya ki şeytansız olsun. Ayrılık girdi araya Hasretin sillesini yedi Adem ve Havva Böyle oldu ilk aşkta ilk ayrılık Bir şeytan yıktı,rüyada ilk aşkı Başladı yine benim rüyalarım Başladı şeytanlı rüya... Alper Kürük
![]() |
#46 |
|
![]() Anılar Atılmaz Satılmaz Ki... Eskileri karıştırma diyorsun Eski giysi değil ki çıkarıp atasın, Evet bunlar da oldukça eski ama Bunlar eski hâtıralarım Bir zamanlar bunları yaşadık anlayasın... Anılar kabuğum,derim Onlardan soyunmak imkânsız, Çıplaklığımı nasıl giysilerle örtersem Ruhumu da anılarımla örterim. Yılan kav değiştirir her yıl Ben kav üstüne kav eklerim, Anılar kapımı çalacak diye Her gün ümitle beklerim... Alper Kürük
![]() |
#47 |
|
![]() Diye Geldim Beni saldın ezelden sen gurbete Gönlüm doydu bunca zaman hasrete, Birlikte biz veda edip zulmete Peşimsıra benimle gez diye geldim. Ezilmiş âşıkın âhı var bende Sendin,o aşk ilahı,şu gönlümde, Aşıkım,yalnızım bugün de dün de Bir daha kalbimi ez diye geldim. Seni çok istettim ana-babandan Ayrlık acını çektim bir yandan, Öyle bağlandım ki ben sana candan Sen benim olasın tez diye geldim. Kışın bile burcu burcu gülümsün Hem hayatsın bana hem de ölümsün, O gül benzin her mevsimde görünsün Kış olmuş mevsimin,yaz diye geldim. Düğün dernek edip baş-göz olmuşsun Sevgi değil,sade koca bulmuşsun, Dul adınla tekrar eve dönmüşsün Bana kız dediler,kız diye geldim... Alper Kürük
![]() |
#48 |
|
![]() İlk Aşkım Garipliği çitiledim sularda Acısını hiç arıtamıyorum, Gönlüme ne sevgiler katıyorum Tanrı'ca aşklar yaratamıyorum. Gündüz geceye ulanırcasına Günah günah uzasa da hayatım, Ömrümde olacaktır tek sevabım Unutamadığım ah o ilk aşkım... Alper Kürük
![]() |
#49 |
|
![]() Açılır Belki... Bana gönlün kapalı kale olmuş geçilmez... Burçlarından alaylı seyrediyorsun beni... Ne yaptımsa çâre yok sevgiden vazgeçilmez Açılır umuduyla gözetliyorum seni... Ne kaleler yıkıldı sevginin toplarıyla... Burçlarda dalgalandı utkular sancak sancak... Ne kâlpler var delindi sevdanın oklarıyla Bu cenkten seven kâlpler de yaralı çıkacak... Alper Kürük
![]() |
#50 |
|
![]() Akıl Kadere Pusula Kader,emek vermemek Kader,aklı engellemek Olaylar olduğunda aczini söylemek Kurtuluşsa: 'Kaderim buymuş...' demek. Kader yok değil kader var İnsan seçeneğiyle kaderini yapar... Bir yere gelir ki yol ikilem İster kötüye isterse iyi yola sapar. Nasıl bilebilsin diyeceksin İyinin,kötünün hangisi olduğunu, Zorda hayır,kolayda şer bulduğunu Yaşayanlardan öğreneceksin, Yaşadıklarından öğreneceksin... Allah sana boş yere vermemiş ki aklı Senin en büyük hizmetkârın Onu kuş tüyü yatağında uyutursan Sen de uyursun hem bu gün hem de yarın... Sonuçta ne olacak kârın Yaşarsın işte öylesine yaşarsın, Kaderine ağlar,kaderine yanarsın... Alper Kürük
![]() |
#51 |
|
![]() Anılar Sofrası Eski hâtıralarım Ne olur gelin birlikte Bir anı sofrası kurup Etrafında çepeçevre Oturalım,konuşalım. Siz,evet çocukluk anılarım Siz gelin önce yanıma İlk lokmayı siz alın bu sofrada Çünkü en eskiler En yaşlılar sizlersiniz. Sizlerleyim şimdilik Artık başlayalım: İşte değnek atlar, İşte kendileriyle birlikte Büyük Adam olduğumuz arkadaşlar... Ve okumaya başladığım okul Dört duvarı arasında beş senem, İçlerinde aşk olmayan Küçük kızlar... Siz susun artık Kafamda belirli,belirsiz Çocukluk hâtıralarım susun. Gençlik anılarım, Tatlı anılarım siz konuşun: Büyüdüğüm,büyüdüğümüz yıllar... Boyum öylesine uzamıştı ki Anamın,babamın ki kadar. Kız arkadaşlarım Boyları boyuma denk, İlk terleyen bıyıklarım Ve onların körpe memeleri... Sarmaş-dolaş oynardık eskiden İçimiz boştu, Şimdi kaçıyorlar benden Birşey mi var bende acaba? Çocukken olduğu gibi Oyunlarını da bozmuyorum ki? Neden kaçıyorlar neden? İlk randevum... Saat delisi sanmışlardı beni Gözlerimi ayıramadığım saatler, Saat bir yerde saya dursun O gün ben de içimden Saniyeleri sayıyordum. Bâliğ olduğum seneler... Küçüklüğümde korktuğum şeytanı Ara vermeksizin rüyalarımda Gördüğüm geceler... Şeytan,korktuğum kadar Hiç de korkulacak değilmiş Değil mi ki alt tarafı kadın... Uyuyamadığım zaman gözümde Kadını çıplaklaştırdığım anlar... Yarın için aldığım randevu Ve onun düşüncesiyle kavrulan kafam Kuru tahtada yatarcasına Bir o yana,bir bu yana kıvranışlarım Oysaki yattığım pamuk yatak. Mehtaplı gecelerin birinde Tadına hiç doyamadığım İlk öptüğüm dudak... Yıllarca değişen sevgililer... Nişan gecem,nikâhım Düğünüm ve telli duvaklı Kollarımın arasındaki karım... Balayına çıktığımız günler... Ona elini sıcak sudan soğuk suya Sokturmayan sevgim... Hayatın tadına doyulmaz İlk meyvası ilk çocuğum, Oğlan mı? kız mı? diye Heyecana düştüğüm dakikalar Ve eşe-dosta verdiğim ilk müjde Oldu güzeller güzeli bir kızım... Siz de aldınız sayılır az çok Nasibinizi bu sofradan Gençlik anılarım. En taze,en yakın anılarımı Saklı tutmak istiyorum herkesten Dumanı üstünde onların daha Onları anmam küllenmeden... Artık ağardı saçlarım Ey sofra arkadaşlarım Sizler ve ben Zamanla birlikte aktık. Zaman,biliyorum birgün Bizi bir yerde ekecek... . Saçlardaki aklık Çeşit çeşit adlandırılır bir bilseniz Kâh diyorlar ihtiyarlık Kimi diyor bunaklık. Gelin birlikte bir ad seçelim Saçlarımdaki aklıklara, Sizleri hâtırlayabildiğime göre Bunak olmasam gerek Benimkine ihtiyarlık diyelim... Alper Kürük
![]() |
#52 |
|
![]() Anladım Artık Seyreyledim ben senin aşkının aynasında Bütün güzelliğini,kusursuz endamını, Meğer şeytan gizliymiş aynanın arkasında Yanılıp da zannettim düşlerimin kadını... Nice gözler kamaşıp kararmış ışıltından, Gerçek arkada kalır, akseden hep hayâlmiş, Yalancı görüntüye,sevgiye gönlü kayan Yalnız ben değilmişim niceler gelmiş geçmiş... İş işten geçse bile artık ben de anladım Hayatta yanılıyor tek duyguya kapılan, Yanılmam,beş duyumla ben seni algıladım! Tatlı bir burukluktur şimdi içimde kalan... Alper Kürük
![]() |
#53 |
|
![]() Ana Kadını yaratırken rahimle yaratmıştır Bir durup bin düşünmek var bunun hikmetini, Ananın ayağına Cenneti uzatmıştır Yaşarken bilmek gerek ananın kıymetini... Rahîm sıfatı ile onu techiz ederken Yaratıklar arası kutsamıştır anayı, Bir yavru ferahtayken,dardayken anam derken Onunla öğrenmiştir ALLAH'A yalvarmayı. Doğarken kopsa bile ona bağlayan tek bağ Anadır bedenlerde dolaşan ilk temiz kan, Karşılıksız sevgidir ananın ördüğü ağ Gözle görünmese de anlar onu anlayan... Anamdır kursağıma dolan temiz,helâl süt Kötülükler çevremi sarsa kötü olamam, Anamdır kulağımda çınlayan hep şu öğüt: Bana bir şey olmasın...ağlarsa ağlar anam... Dünyaya gelişimde ilk beşiğim,ilk uğrak Onda tükenmez sevgi,onda koruganlık var, Dünyadan dönüşümde TOPRAK ANAM son durak Beni bağrına basan yosunlanmış bir mezar... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: MERHUME ANNECİĞİMİN ŞAHSINDA YAŞAYAN YAŞAMAYAN TÜM ANNELERE SAYGILARIMLA İTHAF... ![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() Arayan Bulur... Elimle koymuş gibi bulurum Ya sevgi ekiyorsun tarlalara, Ya sevgiyi topluyorsun dallarından Uzanıp uzanıp ağaçlara. Ekinlere yağıyorsun bereket, Susun denizdeki balıklara, Yine sende durur Sende başlayan ilk hareket. Sevdasın başlara Bulaşan tutulur, Nazlısın,saklanamazsın Arayan seni bulur... Alper Kürük
![]() |
#55 |
|
![]() Aşk Gemisi Sevgilerle yüklendi gemilerim Sevgiyle dolup şişti yelkenlerim Aşk denizinde bu ilk seferim Fenerlerim bile aşk diye çaktı. Öyle birgün geldi rüzgârım durdu Sandım gemiler karaya oturdu, Yıldırımlar düştü,yer-gök kudurdu Deniz engin,sahil ise uzaktı. Yükü,safra gibi denize attım Aklımsıra böyle kurtulacaktım, Bir iskele bir sancak yana yattım Sevgide boğuldum,gemiler battı... Alper Kürük
![]() |
#56 |
|
![]() Zaman Akreple yelkovan arasına Sıkışan dakikalar Çoğaldıkça uzanır saatlar. Saatler günleri, Günler ayları,yılları takibeder. Kısa,uzun her an Çığ gibi karda yuvarlanan Büyüdükçe büyür. Yer yer toplu anıları Eski anıların,günlerin Beyaz-siyah,acı-tatlı Yaşanan rüyası içinde Ezer,birleştirir kendinde. Heyecanla beklenen saniyeler Olurken yıl kadar uzun, Boş geçen nice seneler Geçer bir saniye hızıyla Hâfızalara bir hâtıra oymadan. Nankördür bütün saatler Su gibi içerler zamanı Usanmadan,doymadan, Geride birşey koymadan... Alper Kürük
![]() |
#57 |
|
![]() Yaşlan Da Gör... Gönlün istediğini beden yapmaz yaştayım İşte kır saçlarımla böyle bir uğraştayım. Eskiden beden ister gönülse yan çizerdi Gönül bir yanda gezer,ten bir yanda gezerdi... Gençlik güzelmiş meğer,acılarsa tatlıymış Yaşlı hayıflanırken meğer pek çok haklıymış... Şimdi gönül duruyor bedenin zirvesinde Beden ayakta durmak,o uçmak hevesinde... Alper Kürük
![]() |
#58 |
|
![]() Yapay Güzellere... Estetik Cerrahîyi saptırdı amacından TANRI 'nın takdirini kıyısından, ucundan Kestirip,biçtirerek güzel olma peşinde... Oysa güzel belirir 'ikindi güneşi 'nde... ALLAH 'ın verdiğini kabullenmeme niye? Yaratan takdir etmiş münasip böyle diye... Nice güzellik vermiş anlayana, bilene... Çirkin bile yaptıysa hikmeti var...kime ne? Kadının çirkini yok,gizli güzelliği var Bir erkek mutlu olmak dilerse onu arar... Alper Kürük
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir. Bu şiirin hikayesi: TELEVİZYON KANALLARINDA İŞLENEN BU KONUNUN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ... ![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() Yaşa Bakma Sen... Anti-aging denilen şimdi bir moda esen İhtiyarlığa karşı açılan savaş neden? Gününü gün yaşayan ve gününü gün eden Bilincinde hayatın olsa da hangi yaşta... Yalan mı söylediler bunca geçmiş bilgeler? Göründüğün yaş değil gönlün genç ise eğer Yaşadığın yaşınmış hakikî yaşın meğer, Aklın var ise başta yaşam güzel her yaşta... Alper Kürük
![]() |
#60 |
|
![]() Yaşamın Lezzeti Altın tabak içinde zehirli bir yemekse Hayat,bundan başkası değil,budur demekse Yiyince bedelini can ile ödemekse Tadılmadan târifi mümkün olmaz hayatın. Kimi panzehirini bulmuş,tabak tabak yer Kimisi bir lokmada bedeli öder,gider... Merak edip tadına bakmak istersen eğer Gemle,eyerle de bin,zevki yok çıplak atın... Alper Kürük
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
akdevrim / şiirler | akdevrim | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6983 | Dün 14:48 |
Kırık kolun tıbbi hata sonucu eğri kaynaması ve tazminat | Avukat Osman | Meslektaşların Soruları | 7 | 10-03-2007 18:02 |
Kırık kalpler.... | yağmurdamlası | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 1 | 12-11-2006 17:28 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |