Ana Sayfa
Kavram Arama : THS Google   |   Forum İçi Arama  

Üye İsmi
Şifre

Hasta Hakları Hukuki Destek Merkezi (HASDEM) Hasta Hakları Hukuki Destek Merkezi (HASDEM), THS Hasta Hakları Çalışma Grubu projesidir. Bu foruma siteye üye olmadan soru gönderilebilir ancak forum sadece hasta haklarına ilişkin konulara açık olup, diğer hukuki soru ve sorunlar alanda yayınlanmaz. [HASDEM Portalı]

hastane yönetimi kamera kayıtları ile oynama yapabilirmi

Yanıt
Konuyu Değerlendirin Konu İçinde Arama Konu Araçları  
Old 07-06-2025, 08:00   #1
Konuk

Varsayılan hastane yönetimi kamera kayıtları ile oynama yapabilirmi

iyi günler sayın hukuk çalışanı arkadaşlar öncelikle başımdan geçen ve yaşamış oldugum ve haklı iken suçlu duruma düştüğüm bir olayı sizlere anlatmak istiyorum
06/06/2024 tarhinde ben sabah 08:18 de eşimi iç kulak kanaması neticesinde .......devlet hastanesini acil polikinliğime götürdüm burada dotor personel yerinde yoktu ve dışarıdan geldi koridorda bizimle diyolag kurup muayine odasına davet etti içiri girdiğimizde kendisinde bilgisi olmayan ve hasta giriş kaydı yapılmayan .....hasta bebek vardı bize siz dışarıda bekleyin hastaya bakalım biz sizi çagıracagız dedi ve dışarı çıkarttı bebeğin durumu agırmış biz saygı duyduk bekledik neysi müdehale yaklaşık 20 30 dakika arasında sürdü ve üstelik hastayı ambulansla sevk ettikten 5 10 dakika sonra ben muayine odasının önüne gittiğimde ..... bir hemşire bize kamera görüntülerinde her şey belli oluyor yüksek sesle bagırışıp arbede çıkmasına sebeb oldu ve ben neticede son haddeye kadar sessizliğimi korudum lakin doktor hemşire hepsi bir olup güvenlik zoru ile bizi hastaneden attılar ben sadece bunun üzerine ben bunun hepsinin size hesabını soracagım diye bir söylemde bulundum ama lakin bunu ben tehtid ve santaj anlamında söylemedim yasal yollardan hakkımı aramak mayeti ile söylemiştim ve o an akabinde 112 yi arayarak olay yerine polis kolluk güclerini çagırdım kendilerinden yardım almak için 112 görüşmemi bitirir bitirmez 184 sağlık bakanlıgı şikayet hattını aradım ve bunların henpsi hastane acil polikinlik önünde ve tamamen kamera gadrajında olan gelişmer neticede olay ister istemez adli vakaya dönüp hastanede beyaz kod girmiş ve savcılık ve mahkemelik olduk şikayetçi olmuşlar benden beyaz kod oldugu için olayda ben sanık olarak duruşmasız bir mahkemede yargılandım ve suçlu çıktım ve sonrasında ben nasıl suçlu çıkarım diye olayı araştırmaya başlayınca kamera görüntülerini izlediğimde olayda hastane personelinin bana ve eşime yapmış oldugu hakaretlerin hiç biri yoktu lakin yinede hemşirenin avazı çıktıgınca bagırdıgı alenen ortadaydı ve ben ilk önce e nabızdan hastane giriş bilgime ulaşıp kamera saati ile yerel saat uyuşmazlıgı varmı diye baktıgımda ben e nabız kayıt yapılırken kamera saati güncel ve ikiside aynı dakikayı gösteriyordu bunun neticesinden ben gsm şirketinde o günün telefon görüşme kayıtlarını ulaşıp 184 sağlık bakanlıgını aradıgım saate ve ne kadar konuştuguma bakınca olayın farkına vardımki ben savcılıktaki güvenlik görüntülerinde 08:54 de hastanenin önünden haraket ediyorum ama normal şartlarda ben gsm kayıtlarına göre 08:46 da 184 sağlık bakanlıgını arıyorum ve 869 sn telefon görüşmesi yapıyorum buda 14 dakika 54 saniye yapıyor yani yerel saat ile 09:01 e denk geliyor görüşmem bittikten sonra yaklaşık 3 dakika kadarda emniyet kolluk güçleri ile bir görüşme yapıp arabamla ve kendi imkanlarımla tedavi etmediklerimi eşimi eskişehir şehir hastanesi kulak burun bogaz doktoruna götürüyorum yani benim 09:04 geçe gibi hasteneden ayrılmam gerekirken 08:54 te gözüyor yani hastane güvenlik kamera görüntülerinle oynayıp gerek montoj gerekte kendi bütün suçlu yerleri kesip emniyete ve sağlık bakanlıgına teslim etmişler şimdi bunların adil bir ortama ve yargı ve karar verme organlarına delilleri karartarak yanlış karar vermelerine binaen suçları nedir bu görüntülerin oynandıgı nasıl tespit edilir benim elimde her türlü delil bulunmaktadır bana nasıl bir yol gösterirsiniz nasıl yardımcı olursunuz sayın hukuk danışanı abilerim kardeşlerim

not: ayrıca elinizi vicdanıza koyarak kulak kanaması 1 numaralı beyin kanaması belirtilerinden biridir ve benim eşim 4 kız annesidir ve eşimi tedavi etmeyip üstelik hayatınıda riske atmışlardır ve birde haklılarmış gibi şebeke örgüt olup üste çıkıyorlar görüntülerde sonradan olay sonrası hakaretleri umursamaz tavırları ve alaycı haraketleride hepsi ortadadır
Yanıt

Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk)

Forum Listesi