|  | |
|  | 
|  09-04-2007, 14:03 | #1 | 
|  |  Nöbetçi Avukat alanındaki iş arama duyuruları İstanbul ili ve çevresinde haciz talimatlarınız çalışma koşullarınızı belirtir kapsamlı bir açıklama neticesinde infaz edilir.(Ücretli) | 
|  09-04-2007, 15:07 | #2 | 
|  |   Bu sitenin en çok takdir ettiğim kısmı, site üyelerinin birbirine olan yardımı ve dayanışması iken, işi tamamen ticarete döken böyle bir mesaj görmek beni açıkcası üzdü. Ben işinin olması için yardım isteyen bir meslektaşımın zaten karşı tarafı mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Ama sarı sayfalara verilen ilanlar gibi buraya "ücretli iş takibi yapılır" tarzı bir mesaj yazmak bu site üyelerine yakışmıyor sanki... | 
|  09-04-2007, 15:18 | #3 | 
|  |   Sayın Çetin, avukat yaptığı işin emeğinin karşılığını işin başında istemesi kadar kötü ne var, zaten para isteme ve para alabilme konusunda sıkıntımızı atlatamadığımız için bazan ıkıntı çekmiyor muyuz? Sizi rahatsız adiyorsa iş vermeyin olsun bitsin! | 
|  09-04-2007, 15:22 | #4 | 
|  |   Avukatlık Meslek Kuralları Madde 8- Avukat kendine iş sağlama niteliğindeki her davranıştan çekinir. | 
|  09-04-2007, 15:28 | #5 | 
|  |   Sayın Balku, siz ki bu sitede yardımlaşmaya en çok önem veren kişilerdensiniz, daha ortada bir istek bile olmadan yazılan bu ilan niteliğindeki iletiye nasıl destek çıkarsınız anlayamıyorum. Ayrıca bir önceki iletimi dikkatli okursanız ben zaten meslektaşlar arasında emeğin harcanmayacağına dair olan inancımı belirtmiştim. Çirkin olan özellikle parantez içinde yazılan (ücretli) ibaresidir. | 
|  09-04-2007, 15:44 | #6 | |||||||||||||||||||
|  |   
 Sayın Av. Çetin Hanımefendi, ben öyle yardımsever, dayanışma sever bir adam değilim ama dayanışma olacaksa birazda başkalarının hatalarını, sorunlarını görmezden gelerek de olabiliriz. Söz gelimi bir arkadaşımız böyle bir bilgi vermiş, doğru yanlış önemli olan verdiği mesajdaki mesajdır, siz katılmıyorsanız iş vermeyin yeter ama her size göre hata yapanı dile getirecekseniz, yandık yani... Biraz anlayış, biraz sabır, temenni ediyorum... | 
|  09-04-2007, 16:33 | #7 | |||||||||||||||||||
|  |   Merhaba, Bu konuyu nöbetçi avukat forumumuzun kurallarına aykırı olduğundan forumdan kaldırdım. İlgili kuralımız: 
 Ayrıca mesajı gönderen üyemizin ismini de teşhir olmaması için kapattım. Bir meslektaşımızın yukarıda alıntıladığı üzere Avukatlık Meslek Kurallarına göre "Avukat kendine iş sağlama niteliğindeki her davranıştan çekinmek" zorundadır, bu nedenle avukat meslektaşların ücretli iş takibi ilanlarının (meslektaşlar arası dahi olsa) THS içinde (veya herhangi bir platformda) yayınlanmasını mümkün görmüyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. | 
|  20-05-2010, 11:52 | #8 | 
|  |   Bürolarını yeni açmış, çalışma hayatına henüz başlamış yahut ekonomik sıkıntısı bulunup işe ihtiyaç duyan meslektaşların ''ekmek'' arayışına saygı duyulmalı, destek olunmalıdır. Bu uğurda Avukatlık Yasası ihlal oluyorsa bizbize değilmiyiz bırakınız olsun... | 
|  20-05-2010, 11:59 | #9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  |   

Ayrıca "bizbize"den kastınızın ne olduğunu da bilemiyorum ancak takdir edersiniz ki THS bir avukatlar sitesi veya baro platformu olmayıp, geniş katılımlı, veritabanı (ve bu bağlamda tüm forum mesajları da) herkese açık bir hukuk sitesidir. | 
|  | 
| Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
| 
 | 
|  Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj | 
| 'Şehirlerarası Nöbetçi Avukat' Forumu | Admin | Site Haberleri | 13 | 11-02-2015 12:52 | 
| Nöbetçi Haciz Avukatı | Av.Selim Balku | Hukuk Sohbetleri | 19 | 09-11-2007 09:47 | 
| 'Şehirlerarası Nöbetçi Avukat' Forumu Hakkında Bilgiler Ve Bu Foruma Özgü Kurallar | Admin | Şehirlerarası Nöbetçi Avukat | 0 | 06-09-2006 23:36 | 
| Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |