04-11-2007, 07:34 | #1 |
|
kader geldi yine,
ölüm nefesini üflüyor. beni ölmemek değil herşeye rağmen ölememek üzüyor. usulca söyledim ölüme ben gelemiyorum sen git yerine seni bekliyorum dedi yine keşke gelebilsem dedim sarıldım beline. sonra kadere bağırdım. ben niye böyle yaratıldım. sonra hiç durmadan ağladım ve anladım. ben ölümden çok yaşamaya aşığım. Aydın Demirel |
04-11-2007, 16:28 | #2 |
|
kan var ellerimde
sorun bende değil geçmişimde sen ister gel ister gelme ben yokum zaten, beni bekleme yar, çizmişsin gittiğin yolları peşinden götürmüşsün karı ayazı aklımdan çıkalı çok oldun ben gittim, sana bıraktım burayı güllerin boynu bükük olmaz sensiz değil aşksız yaşanmaz istediğin kadar çevir dünyamı benim pusulam aşktan sapmaz Aydın Demirel |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
güler ataş şiirleri | güler ataş | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 49 | 05-11-2010 22:14 |
THS RÖPORTAJI : Aydın Başar - ADALET.ORG | Admin | Site Haberleri | 27 | 02-04-2007 09:38 |
Gözümüz Aydın!!!:) | abinitiolaw | Hukuk Stajı ve Meslek Seçimi | 13 | 30-07-2002 14:32 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |