22-12-2006, 09:21 | #1 |
|
Bir erkek neyi bekler?...
Bir erkek neyi bekler?
Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen, Evini temiz,pak ve sicak tutan, Dir dir nedir bilmeyen, Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen, Bütün gün calisip, Bütün gece dans edebilien, Ve asla HAYIR! demeyen, Asla basi agrimayan; Ve her zaman tedbirli, Yalniz kendisini sevecek, Ve şımartacak bir kadın BEKLER............................................ ... ÇOK BEKLER............. |
22-12-2006, 09:24 | #2 |
|
Bu dün bir bayan arkadaş tarafından mail adresime yollanmış,sizlerle paylaşmak istedim.Sanırım Necip Fazıl'ın Beklenen şiiri benim verebilecek tek cevabım
Saygılarımla. |
23-12-2006, 12:21 | #3 |
|
gercekten doğru....COK BEKLERLER..MERAK EDIYORUM;bu özelliklerin hepsinin tek bir bayanda toplanabilecegini düşünen bir erkek var mı acaba?yoksa bile ne olursa olsun çoğunun kendileri için en iyi köleyi bulma çabasında oldukları bir gerçek...çok yazık üzülüyorum onlar için)))
|
25-12-2006, 16:27 | #4 |
|
çokkkkkkkk
Bence de dört dörtlük bekliyorlar ama çok beklerler...
|
26-12-2006, 18:08 | #5 |
|
Bi arkadaşımın eş tarifi vardı;
Hem çalışan hemde evine çok vakit ayıran Hem çok sosyal hemde çok evcil bir eş arıyormuş Bende aynı şeyi söyledim: Baya bi beklersin .... |
26-12-2006, 19:23 | #6 |
|
Ancak gülünecek bi tasvirmiş!
Çok beklerler diycem ama yazık ömürleri geçip gidecek... |
26-12-2006, 21:23 | #7 |
|
beklemeye gerek yok bulunca (eğer bulabilirse) bulur
|
11-08-2007, 17:53 | #8 |
|
erkekler bu kadar mükemmelini bulurlarsa -ki çok zor- kıymetini mi bilecekeler:
TABİKİ HAYIRRRRR |
14-08-2007, 15:48 | #9 |
|
Ne beklediğini bilsin yeter
|
14-08-2007, 18:01 | #10 |
|
bir erkek bu kadar şeyi bir arada beklemez. en azından ben beklemem. sevsin ve sevilsin vede bunu haketsin yeter...
|
14-08-2007, 18:08 | #11 |
|
Bu denli beklenen şey varsa belki kendinde de bir hanımın beklediği değerli şeyler vardır.
Ancak beklemek ve kalıplara sokmak yerine keşke, önce tanımayı ve gerçek yüzlerimizi göstermeyi ve sonrasında sevgi ve saygı adına hayatı paylaşmayı denesek. Bunu yapabilen ve bulabilenlere ne mutlu. Yoksa denebilecek tek şey kalıyor, "Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git" (Atilla İlhan) |
14-08-2007, 18:15 | #12 |
|
:)
Hala beklemedeler...Ama bulunca da kaybetmekteler...
|
15-08-2007, 14:58 | #13 |
|
Bunları beklemekte haklı olacak kadar nitelikli bir erkek beklediğini bulmak için hiç zorluk çekmez. Ayrıca her kadın erkeğinin hakettiğine inanırsa böyle olur...
|
15-08-2007, 15:09 | #14 |
|
:)
Herkes hakettiğini er ya da geç buluyor ve zaten hakedenen hakettiğini de alıyor...
|
11-09-2007, 22:05 | #15 |
|
Kalem gibi yaprak sarmasını bekler.siz zaten onu bulunca ne derler dişi kuş yuvasını yapar gerisi tefarruattır.
|
15-09-2007, 10:58 | #16 |
|
Bir erkek neyi bekler?
Bir erkek demeyelim de bazı -zeki ! ve ça pkın!- erkekler tüm bu özelliklerin aynı kadında toplanamayacağını bildikleri için kimi zaman yukarıda sayılan tüm özellikleri tek kadın yerine değişik bir kaç kadında bulabilir! Evde iyi,çalışkan, evine bağlı eş, dışarıda güzel,bakımlı,hiç bir zaman hayır demeyen bir hatun...Böylece beklemek zorunda kalmazlar...
|
15-09-2007, 20:36 | #17 |
|
Erkek, böyle bir mükemmelliği hak ediyorsa ben eminim kadın bu şekilde olabilir;ama maalesef bu kadar mükemmelliği hak edecek erkek yok...
|
20-08-2008, 23:10 | #18 |
|
Eh erkeklerin beklentisi ile kadınların beklentisi kesişmeyince ortaya büyük yanlızlıklar ya da mutsuz evlilikler çıkıyor...
|
21-08-2008, 16:36 | #19 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Peki böyle bir kadın bekleyen erkeğin özellikleri neymiş çok merak ettim
Tahminim şöyle bir erkek ;
Yapmayın bayanlar bu özelliklere sahip bir bey hiç bekletilir mi? |
21-08-2008, 17:39 | #20 |
|
Ben mutlu edilmeği ve ruhumun oksanmasını beklerim...
|
21-08-2008, 20:59 | #21 |
|
kesinlikle çok doğru fakat yaşadığım tecrübeye dayanarak şunu dile getirmek istiyorum ancak aşık olan kadın bunları yapar...
|
22-08-2008, 00:13 | #22 |
|
Kadın erkek konuları ile ilgili genellemeleri hiç sevmiyorum ve çok yersiz buluyorum.
Ne zaman böyle bir tartışma konusu görsem çok rahatsız oluyorum. Kadın ne bekler , erkek ne bekler vs şeklindeki konularda korelasyon yanlış kuruluyor ve yanlış sonuçlar ortaya çıkıyor. Bir kere her insan birbirinden farklı, bazı erkeklerin hoşuna giden bir davranış başka bir erkeğin ilgisini dahi çekmeyebilir. Sonra her erkeğin annesinin yetiştirme tarzı, gittiği okul, yaşadığı çevre, mesleği, rahatsızlıkları vs herşey ama herşey belki bir yaprağın kıpırdaması bile kişiyi bir diğerinden farklı kılabilirken kadın ve erkekleri bu kadar karşı karşıya getirecek konularda bir eksiklik hissediyorum. Mesela benim bir tanıdığım "erkek" karısına ev işi yaptırmıyor, karısının çalışmasına karşı çıkmıyor, makyaj malzemelerinin masrafını karşılamak için elinden gelen çabayı sarfediyor, tatile yalnız çıkmasına müsaade edebiliyor, karısının istediği vakit arkadaşları ile eğlenmesine "izin" verebiliyor, gerçi izin isteyen de olmuyor ama mesela bu toplumda karşımıza çıkabilecek bir "erkek" tipi ya da tiplemesi, öte yandan bir başka tanıdığım "erkek" eşine biraz sert davranıyor, 'başıboş' diye tabir edilebilcek hareketlerine müsammaha göstermiyor zaten kadıncağız da böyle şeylere yeltenmiyor, ehemmiyetle ev işi ve çocuk bakımı vesair işlerle ve kadınca hobilerle gününü geçiriyor. şimdi bu iki adamın kadından beklediklerini genel olarak tüm erkeklere mal edebilir miyiz? bence hayır! |
22-08-2008, 00:27 | #23 |
|
Cinsiyetime bakmayın, beklenilen bu türde bir kadın her eve lazım .şahsen bende isterim ama nerdee?? Önemli olan uyumdur, sevgi ve saygının yanında tabiki
|
04-09-2008, 22:06 | #24 |
|
Bir erkek kesinlikle annesi gibi bir kadın bekler. Annesinin yemeklerindeki tadı bulan azdır, annesinden gördüğü gibi ilgi gören azdır. ve en önemlisi asla sizi hiçbirşeye değişmez.......... Ana gibi yar olur mu?
|
04-09-2008, 22:52 | #25 | |||||||||||||||||||||||
|
Eskiler, annesinin yemeklerine düşkün erkekler için bir hikaye anlatırlar bilmem bilirmisiniz? Adam harika yemek yapan bir kadınla evlenmiş, ama kadıncağız ne kadar özerise özensin kocası yemeklerini beğenmezmiş... Bir gün kadıncağız dalgınlık sonucunda yemeğin dibini tutturmuş.. Kocası "şu ana kadar yaptığın en lezzetli yemek bu... Tıpkı annemin yemeklerine benziyor" demiş... |
05-09-2008, 05:19 | #26 |
|
BAŞINA GELECEKLERİ BEKLER.....!!!!
|
07-09-2008, 04:16 | #27 | |||||||||||||||||||||||
|
Kesinlikle. Vermeyi bırakıpta beklemeye başlamışsa, bence de artık başına gelecekleri beklesin. Maddi anlam da değil duygusal anlamda söylediğimi beyan ederim. |
07-09-2008, 04:20 | #28 |
|
Elebette bulduklarını değil; bulamadıklarını beklerler.
Bundan daha doğal ne olabilir ki? |
07-09-2008, 04:21 | #29 | |||||||||||||||||||||||
|
Arayanın eksiği neyse bulacağından eminim. |
07-09-2008, 04:34 | #30 | |||||||||||||||||||||||
|
%50 de da hatasından sonra yukarıdaki kelime sanırım elbette olacaktı. Mübarek insan olduğumu iddia edeceğim . |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|