16-01-2007, 22:42 | #1 |
|
5 Yıl sonra yazılan ilk şiir..
Bir gözlerine kandım
Sıcacık sevgi dolu bakışlarına. Yıldızımsın sen benim; Gözlerindeki ışıltılarla, Uzaktan sevdim ben seni.. Ömrümde ilk defa bir yıldızı sevdim Canımdan yakın Benden çok uzakta olsanda.. Sevdim hemde öyle sevdim ki; Dünyayı tersinden görecek Hayata yeniden gülecek Dünümü bugünümü Yarınlarımı umutlarımı Baharımı güneşimi Boğazıma düğümlenen sözlerimi İnsanlara yeşeren sevgimi Beni ben yapan tüm değerleri, Herşeyimi ama herşeyimi Sende bulacak kadar sevdim Çünkü sen benim Yaza yaza bitmeyecek romanım, Anlata anlata sonu gelmeyecek destanımsın Bu sevdanın Ne başını biliyorum Nede sonunu göryorum Ne acıdır Yıldızlar kadar uzaksın Aramızda yıllar olsada yollar olsa da Uçurumlar, aşılmaz denizler olsada O minicik yüreğimdeki tahdından İndirmedim, İndiremedim, Ama ne olur sende O kocaman yüreğinden Beni silme, sileme Ne olur sende gitme, Vakitsiz düşen kar taneleri gibi Eriyip bitme.. Kanatsız kuş Yapraksız çiçek Baharsız kış Işıksız güneş Ne kadar güzelse Sen olmadan alınan nefeste Benim için o kadar anlamlıdır Çünkü Ben seni çok sevdim Sen Benim ALINYAZIMMISIN? 06.01.2005 |
18-01-2007, 17:36 | #2 |
|
Duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz.şimdi klasik edebiyatçılar gibi kafiye,ölçü arayışına girip de bu güzel duyguları anlatan kelimeleri değersiz gibi göstermek vicdansızlık olur.Çünkü sanat sanat için değildir insan içindir ve insanın yüreğinden yükselen tüm nağmeler,dilinden dökülen sözler değerlidir.....
konusu ayrılık olmayan şiirler yazmanız temennisyile.. |
26-01-2007, 14:05 | #3 |
|
Ben De Sevdİmmmm...
Birgün geleceğini bile bile içim titreyerek bekledim,
Ömrümün son sayfasını süslese de ben yine onu istedim, Halimin perişanlığımın sebebi sensizlik dedim, Gülüşümün tadı onsuz yoktur bunu bilerek gülümsedim, Akışına bıraktım desem de ben ona aktım, Yalanlarını ya da doğrularını bir kalemden yazılmış diyerek inandım, Gecelerde onu anarak yaşadım, Sevdiğimi anladığımda korkarak ağladım, Ama sevdim, Ama hataymış bunu da öğrendimmmm... Yağmurdamlası..... |
26-01-2007, 22:13 | #4 | |||||||||||||||||||||||
|
Bu kadar kolay küsme bence
|
27-01-2007, 16:31 | #5 |
|
Vallaha sevmek çok güzel sevilmemek acı evet.Ya sevilmeyi bilmiyorlar ya da sevmekten korkuyorlar insanlar bunu genel bir tabir olarak yazıyorum altını çizmek isterim.Yürek isteyen durumlar var.....Bunu da herkes yapamaz ama doğru hissetmek ve doğru hareket etmek lazımmm...Ne varsa kalbimizde onu yalşamak için savşmalı gerisi boş..
|
28-01-2007, 02:41 | #6 |
|
bir şiir daha
Akşam olunca bir çizgi düşer ufuklara..
O çizgide bütün küsler barışır; Geceyle gündüz, Işıkla karanlık Güneşle ay.. Şayet birgün yanız kalırda bir dost ararsan Arasan ki göz yaşlarını silecek birini, Ben o çizgideyim bütün kırgınların birleştiği O çizgide.. Başkasının kollarında olmanın, Başka gözlere bakmamın Kırgınlığını halen yüreğimden silemesemde… 20.06.2005 |
28-01-2007, 13:39 | #7 |
|
:)
Karanlıklara gömdüm o vazgeçemeyeceğim sevdamı,
İçimdeki kalıntıları bir sandığa tıktım, Gözyaşlarımı sildiğim mendil olmadı, Ellerim gözyaşlarıma arkadaş oldu, Sen dalganı iyi geçtin sevdamın gölgesini gördüğün an, Halbuki göremediklerimiz varmış ikimizin de, Ben buruk sen mutlu, Neyse olanları sevdalı olan unuttu, Şimdi içimdekini öldürme zamanı, Onu da acılar kuruttu... Yağmurdamlası... |
09-02-2007, 01:35 | #8 |
|
Eskiden olsa insanlara hayata doğaya belki herşeye ama herşeye çok güzel duygular besleyebiliyorDUM.. ama ne yazıkki şimdi o kadar duygusal olmayı becerebilen biri değilim ne hikmetse.. Yamurdamlası sen pirimsim Allah senden İlhamı eksik etmeye..
|
09-02-2007, 18:18 | #9 |
|
:)
Sayın derebey,
İnsan hissediklerini değil çevresinde gördüklerini de yazabilir.İltfatlarınız için teşekkür ederim ama piriniz olmak çok büyük iltifat olmuş bence.Teşekkürler.. |
02-03-2007, 00:39 | #10 |
|
----Gönderilen bir Cep Telefonu mesajı---
Ağlıyorum sevgili Ağlıyorum.. Elimde Bıçak ağlıyorum.. Sanmaki senin için ağlıyorum. Mutfak da soğan doğruyorum... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|