![]() |
|
![]() |
![]() |
#91 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Deneyimli olmasamda amatörce bu konuda yardımcı olmayı çok isterim eğer hala bu kampanyanız devam ediyorsa ![]() |
![]() |
#92 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Onur duyarız... ![]() 89. mesajdaki değerlendirmeleri dikkate almanızı ve okuma yaparken kanun maddesini aynen yani birebir okumaya özen göstermenizi rica ederiz. |
![]() |
#93 |
|
![]() Desteğiniz sayesinde kanunlar ruh kazandı, şiir gibi oldu..
![]() rica ederim efendim ... faydalanan birileri varsa ne mutlu bize. ah bir de şiir seslendirmeyi (seslendirirken şiiri yaşamayı) becerebilsem ![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() Merhaba,
Türk Medeni Kanununun okunmamış 342 maddesi kalmış olup kanunun %67'si seslendirilmiştir. Bir paylaşım yapıp el birliği ile söz konusu yasanın seslendirilmesinin tamamlanmasını öneriyorum. Kabul edenler??? |
![]() |
#95 |
|
![]() Kalan maddeleri bölümlere ayıralım ben en az 100 maddesini okuyabilirim. Bu akşamdan itibaren başlarım. En geç 3-4 güne biter.
Nur Hayatcığım, paylaştırmayı sen yapar mısın, birden fazla kişi aynı bölümleri okumasın. Sevgiler, |
![]() |
#96 |
|
![]() Duygucuğum 800m.-900m. arasını okursan sevinirim.
Sayın Av. Duygu Işık'a 100 madde yok mu arttıran? |
![]() |
#97 |
|
![]() Tamamdır. En kısa sürede okuyacağım.
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]() selamlar
12 haziran seçimlerine kadar gece eve çok geç saatlerde geleceğim için, sözkonusu tarihten sonra yardıma hazırım. |
![]() |
#99 |
|
![]() Aramıza Av. Gülgün katılmıştır. Hoşgelmiştir.
![]() Kendisi de Medeni Kanunu seslendirmede yardımcı olmak istemektedir. Bu sebeple 900m.-972m. arasını okuyarak seslendirmeye destek olacaktır. ![]() Bilgilerinize... ![]() |
![]() |
#100 |
|
![]() Uzun süredir "ağır" misafirlerim olması nedeni ile mevzuat seslendirmesi yapamadım. Kusuruma bakmayın, en kısa zamanda sahalara döneceğim.
![]() |
![]() |
#101 |
|
![]() Ben de biraz kayıt yaptım, en kısa zamanda küçültüp ekleyeceğim
![]() |
![]() |
#102 |
|
![]() merhabalar,bu uygulamanız hala devam ediyor mu acaba?
|
![]() |
#103 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
|
![]() sn. Av. Ufuk Bozoğlu size mesaj attım ama görmediniz galiba nasıl yapabilirim,hangi bölümü okumam faydalı olur acaba?
|
![]() |
#105 |
|
![]() Merhaba,
![]() Görme engelliler için başlattığımız uygulamanın değişen mevzuatlar, maddelere eklenenler ve çıkarılan sözcük ve hükümlerle birlikte değerlendirildiğinde yarar sağlayıp sağlayamadığını da tartışmamız gerekiyor. Çünkü seslendirme dosyaları eski halleriyle kalmakta. Güncelliğini de takip etmek ve yeniden seslendirme eklemek gerek. Bu konuda üyelerimizin düşüncelerini merak ediyorum. Uygulamaya devam edelim mi yoksa kaldıralım mı? Saygılarımla, |
![]() |
#106 |
|
![]() Merhabalar
Boğaziçi Üniversitesinin başlattığı bir seslendirme projesi var "getem" adında. Kadıköy engelliler merkezinde ve de Marmara Üniversitesi'nde de kayıt alıyor şu an. Bu tarz yerlerle görüşüp diksiyonu iyi kişiler kanun-mevzuat okuyabilirler. Belki de çoktan okunmuştur. Ben daha önce kitap okumayı denedim ama ses tonumumu beğendiremedim. Yapabilenler bence hukuk kitaplarını okuyabilirler. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukukçular için ingilizcenin yanında hangi dili öğrenmek daha avantajlı olur? | sofi | Hukuk Lisans Eğitimi | 7 | 23-01-2018 12:25 |
Taha AKYOL'un sunduğu,"Herkes için adalet": Hukukçular bu programı izlemeli | hakkaniyet_ | Konumuz : Hukukçular | 0 | 29-12-2009 19:01 |
Mevzuatın ücretli öğrenilebilmesine eleştiri | Sinan Kanpolat | Hukuk Sohbetleri | 0 | 10-02-2002 14:27 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |