![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba arkadaşlar,
Sizlerde aynı sıkıntıları yaşıyor musunuz bilmiyorum ama ben bilgisayarı parçalamak üzereyim. Uyap e-takip programında sürekli sorun çıkıyor. Uyap' a uyumlu bir icra programı almak sorunu çözer mi? Bu tip programlarla çalışan arkadaşlar var ise önerebilecekleri bir program varsa yardımlarını bekliyorum. ![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Ben Adalet Bakanlığının sitesinden ücretsiz indirdiğim e-takip programını kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Ama ilk başta ben de xml dosyalarını indirmemişim, o yüzden aynen sizin gibi bilgisayarı parçalayacak duruma gelmiştim. Şimdi bir problem yok, rahatça kullanıyorum. Siz de yeni baştan indirin, belki bir yerde bir yanlış yapıyorsunuzdur.
|
![]() |
#3 |
|
![]() Sayın meslektaşım bizde icra pro var ve herkese tavsiye ederim, takip açmak bu kadar kolay mıydı oluyo insan
![]() saygılarımla. ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() xml dosyasını hazırlarken masa üstüne atarsanız daha kolay olarak yapabilirsiniz.kolay gelsin...
|
![]() |
#5 |
|
![]() Arkadaşım; uyap eğer fazla icra takibiniz yoksa çok çok yeterli.Bende sıkıntı çektim ama isterseniz kısa yollardan takip çıkarabileceğin basit işlem yol takibini size yollayabilirim. O yolları takip ederseniz kısa sürede takibi hazırlarsınız. Selamlar Av. Cemil
|
![]() |
#6 |
|
![]() Biz de e-takip te avukat pro isimli bir program kullanmaya çalışıyoruz ama kullanamıyoruz.Bu programı satın alıp da kullanmayı başaran meslektaş varmı?
|
![]() |
#7 |
|
![]() Cemil Bey gönderebilirseniz çok memnun olurum, dediğiniz gibi çok fazla icra takibim yok, sanırım problem yüklenişinde ama bir gün çalışıyorsa ertesi gün çalışmıyor, sıkıntıya sokanda bu. Şimdiden çok teşekkürler.
|
![]() |
#8 |
|
![]() Bizde bir dönem icrapro vardı ama o programda döviz üzerinden takibi uyapa aktarırken hata veriyordu. Şimdi icra profösörü var fiyatıda uygun kolay sorun çıkarmıyor
|
![]() |
#9 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Uyap uyumlu Obiİcra İcra Takip Programı | obiicra | Ticari Duyurular | 4 | 12-01-2011 21:46 |
Uyap E-takip-Takipleri Tek Dosya Altında Kaydetme-TC Kimlik No Girişi | concept | Hukuk ve Bilgisayar Yazılımları | 32 | 25-05-2010 12:28 |
Uyap Uyumlu İcra Takip Programı | Devidoff | Ticari Duyurular | 0 | 28-07-2006 12:07 |
Uyap | Av. Bülent Sabri Akpunar | Hukuk Sohbetleri | 2 | 05-04-2004 21:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |