|
Ticari Duyurular Ticari hukuk programları ve ürünleri, ücretli seminer ve konferans duyuruları, hukuk kitapları - yayınları. Hukukla ilgili tüm ticari ilanlar için. |
09-06-2008, 14:30 | #1 |
|
www.icradosyasi.com UYAP uyumlu internet üzerinden online çalışan icra takip programı
www.icradosyasi.com
Bu sitede internet üzerinden online çalışan, UYAP uyumlu bir icra takip programı mevcuttur. Programı siteye üyelik yoluyla kullanabilirsiniz. Üyelik ilk bir ay için ücretsiz. Senelik üyelik ücreti 100 YTL'dir. Üye olduğunuz anda bir aylık deneme süreniz başlamaktadır. Bu programı kullanarak;
|
10-06-2008, 12:38 | #2 |
|
Programın deneme sürümünü kullandım. Her saat başka yerde olan biz avukatlar için can simidi gibi. Büroda, evde adliye baro odalarında takiplerinizi hazırlayabiliyorsunuz. Ayrıca programın kullanımı oldukça kolay. Karışık icra programlarının kullanımında zorlanan arkadaşlara tavsiye ederim. Hesaplamalar bölümüde epey işe yarıyor.
|
10-06-2008, 14:42 | #3 |
|
Kimi programların yenileme için bile 275 ytl talep ettiği bu şartlarda,senelik kullanımının 100 ytl oluşu ve sabit bir üyelik sözleşmesinin olduğu, fiyat farklarının oluşmadığı bir program güzel olurdu...
|
11-06-2008, 15:49 | #4 |
|
Merhaba,
Programı ben de kullanıyorum. Bence programın güzel tarafı, bilgisayarınızın formatlanması, çökmesi veya benzeri bir durumda veri kaybı yaşanmaması ve kuruluma ihtiyaç olmamasıdır. Ayrıca programın kullanımı da çok kolay. İcra takip programı dışında İçtihat Bankası bölümü de kullanışlı. Burada herhangi bir konuda içtihat bulamadığınızda, sitedeki formu doldurup içtihat talep edebiliyorsunuz. |
18-06-2008, 15:23 | #5 |
|
Aslında bilgisayar yazılımı uzmanı üyelerle ortak çalışma yapıp, bedava program üretebiliriz.
|
18-07-2008, 10:01 | #6 | |||||||||||||||||||||||
|
Ahmet bey söz konusu programda verileriniz bir server üzerinde saklanıyor, servere yapılacak olası bir saldırı yada çökme durumunda verileriniz kaybolabileceği, değiştirilebileceği yada başkalarının eline geçebileceği yönünü de dikkate almak gerekir. |
19-12-2008, 11:46 | #7 |
|
Yıllık 100 YTL ile sınırsız özgürlük
Yıllık KDV dahil 100 YTL ödeyin:
|
16-10-2009, 13:47 | #8 |
|
İcra yoğunluğu olmayan meslektaşlar için yeterli bir program.
|
10-05-2011, 21:00 | #9 |
|
Merhabalar,
internet üzerinden çalışan kullanışlı ve ücretsiz icra takip programı var. http://www.icratakiplerim.com/ bilginize |
19-08-2011, 17:30 | #10 | |||||||||||||||||||||||
|
yeni fark ettim, kullandım. ücretsiz bir program tavsiye ederim.. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|