03-04-2008, 09:46 | #1 |
|
Cinaslı Şiirler
CİNASLI ŞİİRLER
' BEYAZ GELDİ ' Kış geçti, bahar geçti Özledim sılayı gardaş be ! Yaz geldi Evime mektup yazdım Mor gömlek istedim, beyaz geldi Çankırı’da Çarşı Pazar doldu da, Kadınlar çok, bey az geldi Şair: Ahmet Ünal ÇAM ahmetunalcam@gmail.com |
07-07-2008, 13:37 | #2 |
|
' DÜŞÜ Ne Bİlİr Mİsİn? '
' DÜŞÜ NE BİLİR MİSİN? '
Bir garibin çektiğin, düşüne bilir misin ? Derdi, hayali ne, Düşü ne ! bilir misin ? Ahmet Ünal ÇAM ' YARADAN ' istemezse Yaradan Ölünmez ki yaradan Ahmet Ünal ÇAM ' EDEBİ 'Şiir yazsam ebedi Demezler hiç edebi Darılsam, kızsam da Bırakmam ben edeb’i Ahmet Ünal ÇAM |
07-07-2008, 13:53 | #3 |
|
"Niçin kondun a bülbül kapımdaki asmaya
Ben yarimden ayrılmam götürseler asmaya" |
07-07-2008, 14:03 | #4 |
|
Öyle garip andı ki
Öyle garip andı ki Yakarak hepsini, Andı tüm şiirlerini Andı, anmasına da Öyle garip andı ki Usulca ağlıyordu Yenilmekten yorgundu Büküverdi boynunu Öyle garibandı ki Son şiiri, ölümdü Dünya tersine döndü Yıldızlar da söndü Öyle ‘garip an’dı ki Şair: Ahmet Ünal ÇAM ahmetunalcam@gmail.com |
08-07-2008, 16:55 | #5 |
|
O YatmiŞ
O YATMIŞ
Zebra diye korktum idi Şaşırtmak için beni Boyamışlar çizgili Kandırıldım oy, ‘at’mış Vapur sandım kıyıda Bir bilene sordum da Güldü bakıp bakıp da O ‘yat’mış “Sen gurbete giderken Küçücüktü” dediler Geldim, gördüm selviler Uzamış, boy atmış Uzak diyarlardan gelip de, Yari sordum seherde Çiçekler boynun büküp de, Dediler ; “O yatmış” Her gün ‘Ah !‘ çektikçe Üzülmüş gibiydiler halime Toplanıp oy ile seçtiler hediye Dost dediklerim bile, dertlere oy atmış Şair: Ahmet Ünal ÇAM |
08-07-2008, 16:57 | #6 |
|
‘ ANLATAYIM ’
Derdim çok, hangisin anlatayım, Çilesiz geçmiyor günüm, ayım Yıldızlar bile bana küstü, Ben sustum, sen anlat ay’ım Yola çıkacam seherde, Darılma bu sefer de Gidemem ki eğer de Yol çetin, yol uzak, anla tay’ım Şair: Ahmet Ünal ÇAM ahmetunalcam@gmail.com |
08-07-2008, 17:00 | #7 |
|
Bendenizem Efendim
27-03-2007 14:10 Sormayın kim bu mecnun, kim bu gariban Her gün ah ile ağlayan, her gün perişan Düşüp sevdaya, umutsuz bir düşe dalan Aşkınız ile yanan bendenizem efendim Uzakta değilim, yanınızda ‘giz’em Kah rüzgârım, kah saç telinizem, Dalmışım , kaşınızım, gözlerinizem Gül yanaktaki ben’den izem efendim Hazırım sizden gelen her cefaya, Gerek yok ele danışmaya, sormaya, İster köle, ister işçi, ister kâhya İster bende’nizem efendim Bir gülün, bitsin ah’ım, gülsün yüzüm Hazırım sonra gelirse gelsin ölüm İster dağ, ister göl, ister çölüm, İsterseniz ben denizem efendim Şair: Ahmet Ünal ÇAM ahmetunalcam@gmail.com |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|