|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
12-07-2012, 19:26 | #1 |
|
Karayolu taşıma yönetmeliği 77.madde 7. fıkra gereği geçici durdurma kararı
Sayın Meslektaşlarım
Müvekkil şirket karayolu taşımacılığı ile ilgilenen bir kuruluş. Geçenlerde şirkete aşırı derecede gabari cezası alması sebebi ile karayolu taşıma yönetmeliği 77. madde 7. fıkra a bendi uyarınca geçici olarak faaliyetten men cezası verildi. Konu ile ilgili olarak yürütmeyi durdurma talepli dava açmak istiyorum ancak benzer ceza-cezalara ilişkin bir emsal karar bulamadım. Bu husus ile ilgili kıymetli bilgi ve belgelerinizi tarafımla paylaşmanızı rica ediyorum. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Boşanma Davası esnasında ölen Eş-TMK Madde 181, Fıkra 2, hk. Temyiz Kararı? | meslektas | Meslektaşların Soruları | 14 | 28-04-2015 13:06 |
Enerji Akım Tesisleri Yönetmeliği 44.madde hakkında yargıtay kararı arıyorum | ssblll | Meslektaşların Soruları | 3 | 08-09-2011 11:01 |
Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararı-Tapu Kanunu’na eklenen Geçici 3. m.2.fıkra | Av. Hulusi Metin | Hukuk Haberleri | 0 | 23-07-2011 06:46 |
Karayolu Taşıma Kanununa göre kesilmiş cezanın iptali mümkün mü ??? | R.Acar | Meslektaşların Soruları | 3 | 13-10-2010 10:15 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |