![]() |
|
![]() |
![]() |
#2671 |
|
![]() acıkmışım ekmek derim,
eker kaybolur gidersin bakar kendime gülerim... inadım inat mı dersin?... akdevrim,istanbul... |
![]() |
#2672 |
|
![]() şeş beş atmamışım zarı,
işlerim hep kalmış yarı, yeşil yaprak olmuş sarı, ömrüm bitmiş,ben kalmışım, kendi kendimi çalmışım... yol bakmışım iz bakmışım, tutunacak giz bakmışım, anlayan bir göz bakmışım, ömrüm bitmiş ben kalmışım, kendi kendimi salmışım.. peynir ekmek birde karpuz, aranıyor sofrada tuz!... ......................................... ........................................ akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2673 |
|
![]() gül demişim,
çicek sanmış, ağlayışın devam eder... bu gün baktım dünden beter!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2674 |
|
![]() KaÇ Kere Kirdim Kalemİ,
KaÇ Kere ÖptÜm Elemİ, Kalbİm Bİr Sana KÖle Mİ? GÜn Karanlik Gecem Yorgun, Şİİrİmde Hecemn Yorgun... Akdevrİm.İstanbul. |
![]() |
#2675 |
|
![]() nefes alıp veren sensin,
kim demişki gülemezsin, yaşamayı bilemezsin, daha ne güneşler doğar!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2676 |
|
![]() acı çeken insanlar
derlerki hak etmiştir... acı nedir bilirim, kafama tak etmiştir... bir suçlu gibi ezik, bana değil mi yazık? akdevrim.istanbul. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... .............................AKDEVRİM... |
![]() |
#2677 |
|
![]() ateş yağsın üzerine,
dalga gecip gittiğinden.. yüreğimde bittiğinden... .................... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2678 |
|
![]() gelip birden durdu adam,
baktı ki derin kör kuyu... başına çökecekdi dam... susacaktı ömür boyu... al dediler,kal dediler, aslan ve çakal dediler... bıyık ve sakal dediler... an be an değişti huyu... ne yaşadım ne anladım, ne öldürdüm ne kanladım, şu ömrümü zamanladım, bekliyorum emir uyu!... akdevrim.13.05.2009.zeytinburnu. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... .............................AKDEVRİM... |
![]() |
#2679 |
|
![]() cehenneme girdin mi?
dostum sen üşüdün mü? kışın kitap taşırken... bir köprüden aşarken... can dediğin oldu mu? karanlık bir gecede hayalinle koşarken... geçit vermeyen dağlar, geçmiş gelecek çağlar, hiç şahit mi aşkına.. el uzatan gördün mü, benim gibi şaşkına... elme ve kiraz gibi yıldız aldın mı gökten?... inleyen bir saz gibi, kuşa dönmüş kaz gibi nefes alıp verdin mi? ölmeden cehenneme, benim gibi girdin mi? ............................ ............................ akdevrim.16.05.2009.istanbul.zeytinburnu. |
![]() |
#2680 |
|
![]() düşüm yaralı ben yorgun,
gecem ve gündüzüm durgun, kacıncı kez yedim vurgun, can istesen can verirdim, sanki mum gibi erirdim... bu dünyayya yabancıyım, bilsem nerede sancıyım?... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2681 |
|
![]() gecer dakıka saat,
hiç de tutmam nasihat geceden kalan benim, en büyük yalan benim yürüdüğüm yollarda, acıyı bulan benim!... acıcının yüreğinde yürek beni asarmış gelmiş geçmiş ozanlar, şiirlerde susarmış... sözçükler tutuklanmış, güneşin çocukları, sağda solda saklanmış gündüzler gece gibi, bilinmeyen bir denklem, sanki bilmece gibi.. yer alır hayatımda... kendimi kaybederim her günün batımında... soğuk bir yatak yorgan, hayallerimi asan tepemde durur urgan... gölgesinde bir gizin, nefes almak ne demek? karanlık her geceye böyle dalmak ne demek? ruhumu bir düşünün, hedefimi olayım, adres sormaz kurşunun!!! |
![]() |
#2682 |
|
![]() kim demişki ben ben değilim,
ekmek gibi, su gibi varım!... akdevrim. |
![]() |
#2683 |
|
![]() bilmediği bir şeye
darıldı küçük bebek, kundağına ansızın, sarıldı küçük bebek... elden ele gezipde, yoruldu küçük bebek... büyüme dedim ona, kızarak baktı bana... dedim ki sen temiz kal, büyüyüp olma çakal... ''büyüdükce kirlenirsin, kirlendikce horlanırsın, horlandıkca zorlanırsın, zorlandıkca darlanırsın... büyüme derim sana, büyümeden anlasana... akdevrim.istanbul. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2684 |
|
![]() belkide yazmak için
anam doğurmuş beni... sevgi diye her gece , biri yoğurmuş beni kundağımdan çıkmışım.. nerdesin çocukluğum?... gerceğin ta kendisi, yüreğimi yaktığım.... garip bir çocuk gibi, sağa sola baktığım... güneşler doğar batar, acılar uykusuzdur... sanarsın ki her yürek, tamamen duygusuzdur... ............................... belkide yazmak için , anam doğurmuş beni, kader dediğim hayat, böyle savurmuş beni... yakmış sevda ateşi, fena kavurmuş beni... .................................... anlıyorsun değil mi? acılarla dostum ben... kendime kaç bin kere kızdım vede küstüm ben... uzattığım eli tut, bir kaç dakıka olsa her şeyi derim unut!... bakarsın eser rüzgar, önümdedir boş tabut!... ................................ ................................. akdevrim.istanbul. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2685 |
|
![]() yolunu kaybetmiş sessiz kuzusun,
aclığı beynini yemiş canavar, zaten ben tokum demiş canavar, inçitirsem yokum demiş canavar, doğan güneş sussun,yıldızlar sussun... akdevrim.07.06.2009.istanbul.Atatürk hava limanı. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2686 |
|
![]() daldan kopardım kirazı,
oldum kaderime razı, seni dünyanın kurnazı, sevgi nedir bilmez misin?... ateş alev kül dumanım, artık kalmamış dermanım, böyle yazılmış fermanım, sen hiç yüze gülmez misin?... duman çöker dağlarıma, karlar yağar bağlarıma, yazık gençlik çağlarıma, inad eder gelmez misin?... lekesiz gölgesiz dedim, belirsiz bilgesiz dedim, olamam ilkesiz dedim, mesajımı almaz mısın?... ne yazayım dura dura, günden güne derin yara, sana gelir bir gün sıra, bir kararda kalmaz mısın?... kalbim bedenimde yüktür, taşıdığı dert büyüktür, istersen yerinden söktür, saçlarını yolmaz mısın?... bir sen ve şiirim dostum, el pence karşında sustum, olmayan aklıma küstüm, artık beni görmez misin?... yalan değil bir gerceksin, tırlar dertlerimi ceksin, en sonunda göreceksin... kalır mısın,kalmaz mısın?.... akdevrim.11.06.2009.istanbul.Atatürk hava limanı. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2687 |
|
![]() yağmurundan ve karından,
birde çektim dırdırından, ekmek aldığım fırından, peynirin var mı dediler?.. akdevrim.12.06.2009.istanbul. |
![]() |
#2688 |
|
![]() dost bildiğim hain çıktı,
geçmişimi birden yaktı, göz yaşım içime aktı, dimdik ayakta insanım!... mert değilmiş mert göründü, verdiği sözde süründü, sanmam günahtan arındı, vicdanım rahat insanım... ziyaret hasta yüreği, insan olmanın gereği, tanımam başka ereği, içi dışı bir insanım... koy kendini bir kantara, günahı kendinde ara, daha olursun maskara, ben dört dörtlük bir insanım!.. ezer seni bu kalemim, ne var bundan daha elim, ne yürek taşırsın zalim, çizgisi belli insanım. dün ne isem bu gün oyum, hiç değişmez asla huyum... yıldızlara değer boyum, alnı acık bir insanım!... hastanede veysel dostum, hiç kimseye olmaz kastım, seni yüreğimde astım, özü sözü bir insanım!... akdevrim.17.06.2009.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#2689 |
|
![]() yanlış köprüden geçmişim,
yanlışı bir dost seçmişim, sanki bir zehir içmişim, vay dünyamın bu haline, kamcıyı verdim eline.. sağda solda bu biline.... akdevrim olduğu yerde, el ayağı yoktur kirde.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2690 |
|
![]() nasıl sana insan derim,
aydan mart nisan derim, suçlu olup susan derim, dün ne isem bu gün oyum, ne ilgilendirir boyum... |
![]() |
#2691 |
|
![]() batmış çıkmazsın derinde,
olmak istemem yerinde, şeytan yazar eserinde, dost olmalı dost dediğim, insan nesli insan soyum, dün ne isem bu gün oyum, akşamdan sabaha huyum, değişirse dost değilim!... maalesef hala çıraksın, dost olmaktan çok ıraksın, şeytanlar yüzüne baksın, dost olmalı dost dediğim, akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2692 |
|
![]() iki yüzlü,
iki sözlü, iki gözlü, bir insandı belki beni deli sandı... belki kendinden usandı... bombayı koymuş dostluğa, firar etmiş gitmiş ağa yaşadığın hangi çağa, sığar bütün yaptıkların... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2693 |
|
![]() oysa dimdik ayaktayım,
ne vardayım ne yoktayım, hiç asla olmadı dayım, yürüyorum gün kararmış, tuttuğum umut sararmış... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#2694 |
|
![]() niçin dersin bana dilinden asıl..
sevdamı anlatsam sana bir fasıl, ömrümü dolduran seneler yetmez... acılar tüketti bitirdi beni, çıkmaz bir sokağa getirdi beni... burayı aşmaya hiç gücüm yetmez.. nasıl yıkılırım sende bilirsin... öldüğümü duyar öyle gelirsin... geriye dönüşe kuvvetim yetmez... sevdanla yoğrulur yanar akdevrim... ve kar tipi olur donar akdevrim... yeniden sevmeye hiç gücüm yetmez.. akdevrim.03.03.2007.istanbul... __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2695 |
|
![]() değişik duygular içindeyim ben...
aşkın nedeninde niçindeyim ben... kalbine vurulan perçindeyim ben... ruhumla özdeşen biriçik kadın... geceler karanlık,acı çekerim... burda günden güne sanki çökerim... gelsen yollarına ciçek dökerim... sevgimle yüzleşen biricik kadın... hangimiz yaşadık sevgiyi dostum.. devamlı bastırdık sezgiyi dostum... uzaktan duyunca ezgiyi dostum... gözlerim doluyor biricik kadın... her birimiz ayrı bir yerde şimdi... sanır merhem olur bir derde şimdi... oysa çok acı var gözlerde şimdi... ikimiz anlarız biricik kadın... göğe ve denize bakda hatırla.. mavi gözlerimi istersen zorla... yada öldür beni büyük satırla... ihanet edersem biricik kadın.. yazdım okudun mu işte maktubu...? verirsen içerim zehir şurubu.. anlatamadığım farklı bir şey bu... ya birde seversem biricik kadın... farklı iletişim kurduk seninle... güneşe yıldıza sorduk seninle... sevgi cennetinde durduk seninle... sevgi en güzeli biricik kadın... ekmeğim aşım gibi seni anarım... kışın yanar,yazın sanki donarım.. lanetler kaderimi kınarım.. görmeden ölürsem seni kadınım... akdevrim. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2696 |
|
![]() ne azgın yağmursun nede tipisin...
mahsun melek yüzlü sanki sebisin karanlık geceme güneş gibisin... seni seviyorum anlıyor musun...? sazlarla sözlerle aşkı anlatsam... bir gün saçlarına sevgi damlatsam... kuş tüyü yatakda bir de uyutsam... seni seviyorum anlıyor musun..? şiirim şimdiden sana odaklı... bütün güzelliğin bir bende saklı... aşk gelince gider insanın aklı... seni seviyorum anlıyor musun..? herkes gibi bende duyan insanım... bir sevgiyi kalbe koyan insanım... zangır,zangır titrer bütün her yanım... seni seviyorum anlıyor musun...? akdevrim ne yazdın bütün her şeyi... kim çıkıp diyecek ya kötü iyi, teselli edecek cıldıran beyi.. seni seviyorum anlıyormusun...? akdevrim.06.03.2007.istanbul... __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2697 |
|
![]() neredeysen seni duyar akdevrim...
harfleri renklere boyar akdevrim.... bir gün hayatından kayar akdevrim.... nedeni niçini anlayamazsın... sevgiye sahipken değerini bil, acılar çektirmek iyi yol değil... bu yüreğim seni biliyor asil... sevgi kurşunundan yanlayamazsın... sanki dünya verdin alo demekle... sevgiler yaşanır binbir emekle... pes etmek yaraşmaz acı yemekle.... sıcacık bir aşkı sonlayamazsın.... bütün sırlarımı verme başkaya, çileli yollarda kalsanda yaya... ilan ediyorum bütün dünyaya... çarpan bir yüreği kanlayamazsın... hiç görmese bile sever akdevrim... yerden yere vurur över akdevrim... kızar şiirinde döver akdevrim... deryasın denizsin anlayamazsın... akdevrim.08.03.2007.istanbul.. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ .........akdevrim................ |
![]() |
#2698 |
|
![]() ...bu geceme hoş geldin......
karanlık bir gecede ansızın gelinmiştir, hafızam silinmiştir... sanki bir ışık gibi, bir bana aşık gibi... uyuduğum uykuyu... ta derinden bölmüştür... bir tek bana gülmüştür... sanki hassas melekti, sacları kelebekti... gönül tarlalarıma, sevgi tohumu ekti... yalnız başına tekti... sandım ki dost ansızın mavişim gözlerime okyanuslar sığardı.. sevgi ve aşk sandığım hayatımda yandığım... odamı aydınlattı, şiir meleğim oldu bir tek dileğim oldu.... sabah uyanışımda, kalbimin atışında.. bundan böyle bir neden... yıllar yılı buz tutan, sıcak eli unutan bu ellerimi tuttu heyecanla ısıttı... ölümsüz ve yazımsız, şiiri fısıldadı özlemle kulağıma sandım ki nur damladı göz yaşımla ıslanan, anılara yaslanan. bir gece yatağıma... bedenimde damarlar... varlığından güç alır, ışık gibi yanarlar... akıl mantık ötesi bana gece yaşatan ruhumu bedenimi, sonsuza dek kuşatan melek duygularıyla kalbime damga vuran gökteki yıldızların birisinde oturan melek yüzlü kadınım bu geceme hoş geldin... akdevrim.istanbul. __________________ amacı olmayan neden gibiyim.. yaşayan bir ölü beden gibiyim... bilsen ki idama giden gibiyim... son anda yanımda kalıver gitsin... http://akdevrim.blogspot.com/ |
![]() |
#2699 |
|
![]() ağaç dallarını eğdi,
elma ve armut aradım, ağacın yapraklarını sevgilim gibi taradım!... gök yüzünde bulut vardı, yüreğimde umut vardı, belli nasip bu kadardı, kendi kendime kanadım!... her dost dediğim dost değil, her ast dediğim ast değil, her üst dediğim üst değil, ne karışık bir dünyadır... akdevrim.17.06.2009.istanbul,zeytinburnu. |
![]() |
#2700 |
|
![]() neleri görmedim ki,
istanbul sokakları... can bildiğim can değil, kan bildiğim kan değil, dert beni yakan değil, oysa çığlığın niye?... akdevrim.istanbul. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |