01-09-2009, 12:54 | #121 |
|
Manga-feat GökSel,Dursun Zaman..
Her sabah doğan güneş,bir sabah doğmaz oldu. Elleri ellerinden kayıp giden bir yıldız oldu... Giderken bıraktığı bütün renkler siyah oldu. Üzülme anla artık belki de huzur buldu? Dursun zaman,Dursun!Diyorsun da,oyun değil ki yaşamak! |
03-09-2009, 17:37 | #122 |
|
Sonbahar Rüzgarları
düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştin biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim her sonbahar gelişinde sarı sarı yapraklarda kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma rüzgarla düşen yapraklar daima senin hayalin yine bir sonbaharda döneceksin sen bana Söyleyen: Handan Kara |
03-09-2009, 20:23 | #123 |
|
Ezgi’nin Günlüğünün bu şarkısını hatırlıyor musunuz?
AYRILIKTA SÖYLENMİŞ BİR YAZ TÜRKÜSÜ Gözlerine bakar ağlar Bu son şarkı Son umut Gitme hep burada kal Bizimle kal bu kıyıda Her yanına dokundum bakışının Her yerini tanıdım göklerinin Gün boyu sende uçtum Dinlendim dallarında Atlılar gibi yoruldum yanında Uyudum. Ölür kıyı ölür yazlar Alır götürür karakış Her bahar her umuda zorunlu mu Neden yolcusun bu kadar Gideceksen Al götür umudumu Al götür sonuna kadar... Afşar TİMUÇİN |
03-09-2009, 20:34 | #124 | |||||||||||||||||||||||
|
En çok da bu kısmı sızlatır içimi... Akşam dinlemişsem eğer, ertesi gün günboyu dilimde bu dizeler dolaşır durur... Elinize sağlık... |
04-09-2009, 13:22 | #125 |
|
Bu Akşam
Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimyese düşman Bi şüphem yokkefenim sağlam İçerim ben bu akşam Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben burda bu akşam Sizleri gördüm göreli dostlar Hemen her Gün bana bayram Yarımın yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben burda bu akşam |
04-09-2009, 13:29 | #126 | |||||||||||||||||||||||
|
Ne kadar güzel söylemiş değil mi Dumanİçelim cicileşelim |
05-09-2009, 23:35 | #127 |
|
Unut Beni
Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğim eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut Sezen Aksu |
05-09-2009, 23:37 | #128 |
|
Alışamadım
Uzun uzun anlatamam herşeyi Böyle olsun istemedim bende Sakın kal deme bana... Gidiyorum Alışamadım bu kente... Suskun deniz boyu martılar Eve yalnız dönüyorum bende Sakın kal deme bana... Gidiyorum Alışamadım bu kente... Söz ve müzik: Yaşar Kurt |
05-09-2009, 23:38 | #129 |
|
Korku
Korkuyorum anne, al beni içine Alışamadım anne, al beni yine Büyüdüm anne, evler büyüdü Büyüdü papuçlar, yollar büyüdü Orduya istiyorlar, savaş çıkar diyorlar Silah veriyorlar anne, bana öldür diyorlar Yat diyorlar anne, kalk diyorlar Beynimi yiyorlar anne, beynimi yiyorlar Kapat televizyonu anne, seni de kandırıyorlar Oyunu verme anne Oyuna gelme anne Söz ve müzik: Yaşar Kurt |
05-09-2009, 23:39 | #130 |
|
Martı
Buluta benzet kendini git Şehire benzet kendini seyret Ağaca benzet kendini kal Ama sakın martıya benzetme... Geceye benzet kendini ağla Yağmura benzet kendini sus Gölgeye benzet kendini dans et Ama sakın martıya benzetme... Martıya benzetme kendini sakın Kendini sakın... Söz ve müzik: Yaşar Kurt |
08-09-2009, 12:46 | #131 |
|
Sen ellerimde
Sen gözlerimde Issız geçen her gecemde Her şeyinle yanımdasın En zor bu gerçekten Sevdiğimi söylemeden Ayrıldım yine senden Yoksun sen aslında Yalnızım bu kumsalda Neler neler yapıyorsun Bensizken Ankara da Haluk Levent-Ankara |
08-09-2009, 13:16 | #132 |
|
Veda busesi
|
14-09-2009, 09:49 | #133 |
|
Söyle
Öyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle ben nerdeyim Sen nerde Dışarda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama göz bebeğim Biraz daha dur Yüreğime basa basa İçimden yar gidiyor Ağlama iki gözüm Biraz daha dur Ay ay ay yanıyor ömrüm Vallahi yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle yağmur söyle Değmeden yüreğime Söyle gökyüzüne O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde Söyle baksın gece Dağlardan hasretime Söyle bilmesen de O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde Ay ay ay yanıyor ömrüm Vallahi yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde Ahmet Kaya |
14-09-2009, 21:19 | #134 |
|
Hep bir seyi unutmus gibi, gülü dalda kurutmus gibi
Yeni yetme çocukmus gibi, Öyle gezerim, öyle gezerim Ayriliga dayanamam Hep bir seyi unutmus gibi, gülü dalda kurutmus gibi Yeni yetme çocukmus gibi, Öyle gezerim, öyle gezerim Ayriliga dayanamam Aglarim için için, dertlerim biçim biçim Hepsi basim üstüne lakin ayriliga dayanamam Yolu buldum izi kaybettim, ben oldum bizi kaybettim Esasta gizi kaybettim, Öyle gezerim, öyle gezerim Ayriliga dayanamam Yolu buldum izi kaybettim, ben oldum bizi kaybettim Esasta gizi kaybettim, Öyle gezerim, öyle gezerim Ayriliga dayanamam Söyleyen : Leman Sam |
18-09-2009, 20:09 | #135 |
|
Biran için çıksan hayatımdan
Yanık tenli omuzumdan Haykırsam maziden, uzaklardan Şu anda yanımda Deniz rüzgara karışmış güneşte Martı(dalga) sesleri vardı gülünüşlerde Gülüşlerde gülüşlerde Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice Orhan Atasoy |
19-09-2009, 00:21 | #136 |
|
Kapkara bir kör kuyu,
Çıkıyorsa eğilme koynuna. Her bir gölge bir anda sen olursun. Karanlığında kaybolursun. Kapkara, yarınlara Çıkıyorsa yenilme korkuna. Kendi ayak sesinden yorulursun Gecenden de kovulursun. Alışmadan yalnızlığa Affetmeyi öğren, vakit varken... Geç kalmadan kaybetmeli Zaferlere ödül yalnızlıktır,ne yazık ki yalnızlıktır yalnızlık... Candan Erçetin-Vakit Varken |
20-09-2009, 00:52 | #137 |
|
Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı
Çıkmaz bir sokağa benzetiyorum Sadece o sokakta yaşayanlar üzerimden Gelip geçiyor Bugün kendimi odalarından çoğu boş Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum İçimden ne hayatlar ne hikayeler ne aşklar Geçip gidiyor Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan Bir bilet istiyorum Sadece gidiş olsun Çocukluğun saflığına Gidip orda yaşamam gerek Bilet istiyorum Tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için Heyecanı hatırlamam gerek Bugün kendimi parktaki bir bank gibi Sessiz ve sabit hissediyorum Geceleri üzerimde şehrin ışıkları Yatıp uyuyor Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan Gemilerin denizi gibi hissediyorum Kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime akıyor... Şebnem Ferah-Geçmişe yolculuk Muhteşem... |
22-09-2009, 13:36 | #138 |
|
Gözlerin Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar,dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine,sığınmak bir akşamüstü Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Bir orman bir gece kar altındayken Çocuksu,uçarı koşmak seninle Elini avcumda bulup yitirmek Sığınmak ellerine bir gece vakti Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Bir kenti böylece bırakıp gitmek İçinde bin kaygı,binbir soruyla Bitmeyen bir şarkı,dudağında bir yarım ezgi Sığınmak şarkılara sığınmak bir ömür boyu Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken .
Zülfü Livaneli
|
24-09-2009, 19:56 | #139 |
|
Nar-ı Aşk
Bile bile özlediğimi
Gecelerce aramadın sen Bir daha nasıl döneceksin Ağlatırken düşünmedin Bırakırken üzülmedin sen Bir daha nasıl seveceksin Unutmak için kokunu ellerini Soküp attım ben kalbimi Hangi yüzle yeniden sev diyeceksin Kalbimi yaktın dün gibi Sende yan gör nar-ı aşkı Kendini unuttuğun gün beni anlayacaksın |
06-10-2009, 23:41 | #140 |
|
Güneş geceleri doğsa da
Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Refakatçim ol Yıldız tarlalarda açsa da Çöllerde serin sular aksa da Kedim kanatlanıp uçsa da Balık da kavağa çıksa da Yürekler de Hiç yanmasa hayatta Sen aldırma Her daim yalnız Albüm : Nihayet - Sanatçı : Zeynep Casalini |
07-10-2009, 11:34 | #141 |
|
bugünde sensizim bugünde yalnız
bu deli adam ne kadar bahtsız ne aşkta ne sevgide her daim şanssız sensiz bu hayat çok tatsız |
07-10-2009, 14:09 | #142 |
|
Al bu dünya, al senin olsun
Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dilegim var senden su gaybana dünyada Varını, yogunu al, hepsini al da Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine Al bu dünya, al senin olsun Ne olur benden artık uzak dur Bir günahım varsa isledigim, o benim borcumdur Sen varını yogunu al , hepsini al da Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine Manga |
09-10-2009, 13:10 | #143 |
|
ikili delilik Sözleri:
Artik hayatimdan çiksan diyorum Bu ikili delilik sona erse Ikimiz için de en hayirlisini diliyorum Hiç olmamis gibi davranabilmeyi Bu yok ediciligi anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karsima çikma Konusmayalim, bakismayalim Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı ögütmeye programli gibiyiz Aslinda bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasini isteme benden yalvaririm Ben bittim artik kalmadim Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak |
13-10-2009, 15:30 | #144 |
|
Kalbin Ağlasada
Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü umutlara.. Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara.. Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana.. O pembe gülyüzünü kederle soldurma Dalda ki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada Sen yeter ki hep hayal et, Hayat döner sana.. Unutma Göğün asıl rengi mavidir En kör gece bile sabahtır sonunda Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara.. O pembe gülyüzünü kederle soldurma Daldaki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Geçerken acılardan gülmeyi unutma Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... Sen yeter ki hep ümit et, Hayat döner sana... |
14-10-2009, 14:00 | #145 |
|
Aldım Başımı Gidiyorum
Her kelime yalan,
her yürek vefasız Can üzgün perişan, can suskun kararsız Çek git diyor şeytan, git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan Dosttan, düşmandan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Gitgide yüreğime, ince bir sızı girse Gizli bir ateş beni yaksa da gidiyorum Ben bu hayattan, Aşktan, sevdadan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Her duygu yıpranmış, her bakış anlamsız Can bıkmış usanmış, can çökmüş zamansız Çek git diyor şeytan, git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman Sanma ki bir kal diyen çıkar ardından Yonca Lodi - Aldım Başımı Gidiyorum |
14-10-2009, 19:56 | #146 |
|
Prison Break-te finalde çalan parçanın sözleri hastasıyım bu aralar.
Lay It Down Slow If you've got dreams in your heart why don't you share them with me? and if dreams don't come true I'll make sure that you're nightmares are through If you've got pain in your heart why don't you share it with me? and we'll just wait and see if it's half of what it used to be And lay it down slow lay it down free lay it down easy but lay it on me If you've got love in your heart why don't you keep it with mine? I can't promise a miracle but I'll always be trying And lay it down slow lay it down free lay it down easy but lay it on me Lay it down easy lay it on me Lay it down easy but lay it on me |
16-10-2009, 07:59 | #147 |
|
Ben seni unutmak için sevmedim
Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen kimbilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hala silmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu |
16-10-2009, 16:40 | #148 |
|
YA EVDE YOKSAN
Aşkınla ne garip hallere düştüm. Her şeyim tamam da bir sendin noksan, Yağmur taş demeden yollara düştüm. İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Elbisem gündelik, pabucum delik, Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Sarhoşsan kapıyı çaldığım anda, Fahişeler gibi açık saçıksan, Bir de ufak rakı varsa masan da, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Bakkala gitmeme lüzum kalmasa, Durumu anlardın, takvime baksan, Allah vere misafirin olmasa, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Kıvırcık marulun vardır inşallah, Bir salata yapsan, bol limon sıksan, Senin de iştahın iyi maşallah, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Sabahlara kadar içsek, sevişsek, Ne ben işe gitsem, ne sen ayıksan, Derin bir uykunun içine düşsek, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Ne kadar üşüdüm, nasıl acıktım, İlk önce sıcacık banyoya soksan, Sanırsın şu anda denizden çıktım, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Yanlış mı aklımda kaldı acaba? Muhabbet sokağı numara doksan, Boşa mı gidecek, bu kadar çaba, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. Ya yolu kaybettim, ya ben kayboldum, Ne olur bir yerden karşıma çıksan, Tepeden tırnağa sırılsıklamım, İçim ürperiyor, ya evde yoksan. CEMAL SAFİ (Bu, aslında bestelenmiş bir şiir ise de daha çok bestelenmiş haliyle bilindiği için "Şiir Keyfi" yerine buraya ekledim) |
16-10-2009, 16:51 | #149 |
|
Kendine iyi bak deme......... denmez, saçma
SAÇMA
Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz, saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz, saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme, denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... yetmez, saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil Şiir: Mete Özgencil |
16-10-2009, 17:16 | #150 |
|
Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda
Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek O da kaşık kadar.. Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa Bari öyle canlansa da hayat bulsa Ne iyi olurdu kalbe kan yine Hücum etse... Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz.. sıla...... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|