![]() |
|
![]() |
![]() |
#1291 |
|
![]() an gelir dalar gözlerim...
yalnızlığımı severim... silinir gider izlerim... geldiğim noktada varım.... yatak yorgan ve yastığım... sağlam yerlere bastığım... kendimi birde astığım... hayatımdan geri kalan... yabancısıyım dünyanın... akdevrim.07.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1292 |
|
![]() söndürün ışıkları
görünmeyen olayım... gelsin geçsin dolmuşlar bu durakta kalayım... ne geldiğim yer belli ne gideceğim adres... nereye yönelirsem benden önce gider ses... bir şey yazayım dedim, hep sözcükler şişlenmiş... dileklerim var benim benden önce düşlenmiş... yazsam mı yazmasam mı kendi ruhumu yerim... soran olursa eğer, sade insandı derim... isimsiz gizli dostlar... tanınmasalar bile... hep yaşayabilirler yazacaklarım ile... gün doğsun onlar için bütün yüreklerine ışıklar vursun perçin.. akdevrim.07.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1293 |
|
![]() bir kadın kokusuydu,
karanlığı dağıtan... karanlık bir gecede paslı elimden tutan... umutsuzluklarımı varlığımdan çıkaran... ne olduğumu soran... ne için böyle yaran..? diyen bir insandı o.... acı bir zil sesiyle sanki birden yandı o... meğer gördüğüm rüya.. ve kalkdım yatağımdan... akdevrim.07.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1294 |
|
![]() günaydın diyesim gelir...
kahvaltının yerine derdi yiyesim gelir.... istesende istemesende nefes alıp veririm, görsende görmesende... dün yağan yağmurdu istanbulu yıkayan ansızın bu gün durdu.. büyük şehirde neden kirleniyor insanlar...? ruhlarında neler var..? akdevrim.08.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1295 |
|
![]() neden umutsuzluğu
yüreğinde sakladın..? güzel olan her şeyi kendine yasakladın... güneşin umrundamı tecritte yaşıyorsan... yaşama sevincini calıp gitmiş bir korsan... eline ne gececek köşelerde ağlarsan... silkinde dön kendine... sahip çık yüreğine... her gün farklı bedenler mezarlığa taşınır... acılar yüreklerde göz yaşıyla aşınır... sokakda değişen ne...? herkes dalar işine... yaşarsan hayat senin yerlere batsın kinin... akdevrim.08.07.2007.istanbul. |
![]() |
#1296 |
|
![]() çok acılar yaşandı,
nice yürekler yandı ölümüne dayandı kaldı dimdik ayakta.. fırtına rüzgar essin... neyi keserse kessin... güçünü sen bilmezsin... silkin kendine bakta... istediğin menzile, taşır yüreğin bile.... hadi git güle güle... jkim der sevda uzakta... akdevrim.08.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1297 |
|
![]() hüzünlü buluttu yoldaşım olan...
sanki senden bana geriye kalan... bakarsın ki bende olurum yalan... dostum dediklerin çark eder bir gün... dinmez yüreğimde bu fırtanalar... hayale dalarım gözlerim dolar... sen yoksan kalmasın bana dünyalar... benden sonra hayat fark eder bir gün... akdevrim.08.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1298 |
|
![]() şeytanın hocası sensin dediler...
bırak cehennemde yansın dediler... bütün acıların dinsin dediler... senden gayrı olmaz diye haykırdım... akdevrim.08.06.2007.istanbul. |
![]() |
#1299 |
|
![]() anlıyorsun değilmi...?
cehennem ateşinde yanarım cıra gibi, sağılmaz yara gibi... kılını oynatmazsın... zaten beni duymazsın hiç yerine koymazsın... her şey büker belimi, anlatamam halimi... bilen söylesin bana... şansım yok aşktan yana... bir ak güvercin gördüm kanadı yaralıydı... ezen ezilen varmış bir yaşam kuralıydı... her gecen gün görürüm, kendimi içe dönük ışıldayan yıldızlar, kalırlar daha sönük... bir sonun başlangıcı.. bırak tut ellerimi... kurutma güllerimi... akdevrim.09.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1300 |
|
![]() nedir bu çektiklerim...
ruhumu tutukladım... sana sevdam en güzel hayalleri sakladım... yüreğime hapsettim candan duygularımı, uyumadım dün gece derin uykularımı... deniz mavisi göze, akan bir derya gibi tatlı bir rüya gibi hemen bakmak isterdim.. şiirlerime can ver, damarlarıma kan ver... buz tutmuş benliğimi erit sıcaklığınla... akdevrim.09.06.2007.istanbul.(anekdot:Bu şiirde bir arkadaşımın katkısı vardır.ona teşekkür ediyorum..) |
![]() |
#1301 |
|
![]() düştü
seninkisi yıldızdan düştü... tuttum elimi, öptüm dilimi... yaktı... göz bu öylece, baktı... akdevrim.10.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1302 |
|
![]() seni nasıl anlatsam,,,
yazmadan, çizmeden, kızmadan... sevginin büyüsünü bozmadan.... yine gece , yine yalnızlık, ve ben perişan... anlıyormusun..? akdevrim.10.06.2007.istanbul.... |
![]() |
#1303 |
|
![]() bütün acılarımı,
unutturup donduran... susuz dudaklarıma öpüçüğü konduran... gökteki yıldızları, kıskandıran ,kandıran.. sevimli can nerdesin... catlak dudaklarıma iz bıraktı nefesin... seni Tanrım yaratmış, duygularıma besin... ne fırtınalar gördüm... esti ardı kesildi... yapmacık sevgileri bütün sahneden sildi... sevgiye değer veren bilki bizim nesildi... sevimli can nerdesin...? aldığım havasın sen.. manevi yuvasın... fırtına borasın sen... gerektiğinde esen... işte sevgi adına can olursun her şeye... kalbinin atışını duyar gibi olurum... üzüldüğünü bilsem hıyar gibi olurum... vur ateşte yak beni... birden dar ağacına, ellerinle tak beni... kalbim çok hızlı vurur, öldürür atak beni... anlıyor musun beni.. sevdam oyuncak değil.. bir seni sevdiğimi.. ne olursun artık bil... cehennem ateşine atacaksan at beni... çağdaş bir köle gibi, satacaksan sat beni... öfkeyle bakma bana... öleceksem öleyim... sen uzakda bir kadın, ben burada köleyim... akdevrim.11.06.2007.Atatürk hava limanı.istanbul... |
![]() |
#1304 |
|
![]() sen şimdi uykundasın...
benim gözlerim yanar.. ateş kelebekleri çıplak tenime konar.. sevgili can nerdesin... duygularım bambaşka kredi verir aşka... seni sevdiğim kesin... ağlamak istiyorum... şiirimde her harfim yıkansın göz yaşıyla... sanki tekrar kalbime akansın göz yaşıyla... yıkanıp temizlenen, beyazdan daha beyaz ken gözlerden gizlenen Tanrının yaratığı, insana arattığı... sıcacık bir sevgiyi altın kafes içinde sadece sana sundum ve gözlerimi yumdum... hüçrelerime kadar ateş alev gibiyim... çek kılıcı vur beni... yerden yere ser beni... tutacağın bir katil dinsiz imansız batil ansızın keser beni... akdevrim.11.06.2007.Atatürk hava limanı.istanbul... |
![]() |
#1305 |
|
![]() ne yazı ne turayım
iyileşmez yarayım aşktan bahsetme bana hayat yaklaşmış sona.... bir kadındı dün gece... acmadan konusunu, silahın namlusunu akdevrime doğrultan... zaten kendisi sultan... bilmem ki ne yapayım? dünyadan mı kopayım... ya tetik çekilirse... ve kanım dökülürse... bana namlu cevirdin, vurdun yere devirdin... sen uyurken uykuda kan kaybettim duyguda... sanki çiğerlerimi yerinden söken kadın.... her dakıka geciyor kalbime diken kadın.... nefes alıp verdikce düşündükce gördükce... gereksiz kaprisinle ateşe atma beni.... sakın bunaltma beni... akdevrim.11.06.2007.istanbul.atatürk hava limanı |
![]() |
#1306 |
|
![]() anlıyorsun değilmi..
cennetin melekleri model seni seçtiler, bengisudan içtiler... yaşarsın yüreğimde hemde sonsuza kadar... neden senden başkası eşkinlerimi budar... kabuk tutmuş yaramı ansızın kaşır gibi canın öte yanını kalbimde taşır gibi... bundan sonra yaşarım.. seninle orantılı, kayıplarım başarım... dimdik ayakta beden, ben kendime şaşarım... dört duvar tutmaz beni, harfler unutmaz beni... en özgün sevgilerle seni selamlıyorum... seninle nefes alan beni yalanlıyorum... akdevrim.11.o6.2007.istanbul.. |
![]() |
#1307 |
|
![]() sanki belli değilmi
yalnız bırakıldığım...? atarken adımları takılıp yıkıldığım.... ateşte yanan benim en güzel duyguları dostlarım sunan benim.... sürünürüm yerlerde... ne anlayan yar olur... ne bura diyar olur... akdevrim iyi tanı yada çek arabanı... sensin neyin çobanı... akdevrim.11.06.2007.istanbul.... |
![]() |
#1308 |
|
![]() capa hastanesi,hemotoloji polikinliği...
insanlar görüyorum, sağlık peşinde koşan... burda kendini aşan... hastane carklı dünya... çarklar devamlı döner et parcası koparır, uğrayan bedenlerden.. kacmak ne mümkün dostum , burada nedenlerden.... yaşayanları ezer... insan canından bezer... söyleniverir birden... dilekce yazdım nerden... gelmek için dünyaya... kalmışım şimdi yaya... hiç bir şey hatırlamam... üç yaşında bir coçuk, kan boşandı kolundan anne deli divane ve şaşırdı yolundan... burada çarklı dünya, dışarda farklı dünya... akdevrim.11.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1309 |
|
![]() seninle görüşmeyi,
kendime yasaklasam... cansız bir maketini, yüreğimde saklasam.... duygular deli dizgin katarlamış gidiyoor... mantığımın önüne ha geçti ha gececek... ruhumu kimliğimi, korkarım ki bicecek.... yıkılmak üzereyim, mantığa bağla beni... mantığı kaybedersem oturup ağla beni... akdevrim11.06.2007.istanbul |
![]() |
#1310 |
|
![]() ruhumu bıcakladım,
kan değdi göz yaşıma... senelerce bir gizi yüreğimde sakladım... kendime yasakladım... haindi sevdam benim, tatlıydı kavgam benim.. madem ki nefes almak, olmuş yaşam nedenim... ilkelerim önemli, bir hoşluk içindeyim... nereye gidiyorum, bir boşluk içindeyim... neleri öğütmedi... zaman değirmen taşı... ac mezarı gördünmü...? hep olsada göz yaşı.. .nefes alıp verirken... akar dakıka zaman... bir an gelir haldaşlar yakar dakıka zaman... akdevrim.12.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1311 |
|
![]() şimdi seni aradım
neredesin güzel can...? ansızın esir aldı varlığımı heyecan... sevgi denizlerine seninle olta attık... kahvaltı soframızı beraberce donattık... sevgi denen bu yolu, beraber arşınladık... hep umutsuzlukları birlikte kurşunladık... güneşler doğdu battı... sen şimdi neredesin...? her rüzgar estiğinde, düşünürüm nefesin... bu gök kubbe altında... bir sana değer verdim... ayağının altına kırmızı güller serdim.. cansın duygularımın... akdevrim.12.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1312 |
|
![]() işleyen saat gibi
sağlam bir sıhat gibi düşünürüm seni ben... güneşler sana doğar... ateşler sana yanar... cennetin melekleri topluca seni anar... sevginin adısın sen... sanki bir kadısın sen... haklarımı arayan... yaşama güçü verdin... hadi akdevrim dayan... bitmeyen rüyasın sen, en büyük deryasın sen.. sevgi denizlerini akıp akıp besleyen... bazen bir buhar olup, gök yüzünü süsleyen... karanlık bir gecede, akdevrime sesleyen... yağmur olup yağarken, şimşek gibi çakarsın... gökten yere bakarsın... yerlerde seller olur, denizlere akarsın... hayalimin kadını... ötenin ötesinde gizliyorum adını... akdevrim.12.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1313 |
|
![]() gün ağarmış perdelerin ardında...
dışlanmışsın bu sevdanın yurdunda... umudunu kacıncı kez sordunda... bu kapılar bir bir kapanmadı mı....? karanlık odada yanmaz ışığım... yalnızlığım kader çok alışığım... belki duyarsıza şimdi aşığım... acı çeken yürek,uslanmadı mı...? nerde akan derya,kurudu deniz...? tutuklu adamım süremem bir iz... koparırsa beni yaşamdan bu giz... hala taş yüreğin yaslanmadı mı...? akdevrim.13.haziran.2007.istanbul... |
![]() |
#1314 |
|
![]() her nefes alışında,
yoksam düşünmelisin... ya ansızın dünyandan çıksam düşünmelisin... nefes almadığımı, burda olmadığımı, artık kalmadığımı... hemen anlamalısın... ıssız dağın başında , iki maşat taşında bir mezar olduğumu yaşamdan solduğumu yerimi bulduğumu artık anlamalısın... buluttan yağmur olup bana damlamalısın.... çimen bağlayan toprak, bana ağlayan toprak... dile gelip anlatsa.... yüreğini kanatsa... taş kalbin yumuşardı... çevremizde sevdalar daha rahat yaşardı... akdevrim.13.06.2007.istanbul.. |
![]() |
#1315 |
|
![]() mantığımın önüne
duygularım gecerse... gök kubbe çöker birden, ateş yükselir yerden... yaptıklarına karşı... sanki kıyamet kopar... dünya yerinden sapar... uzak senden hislerim kimsenin bilmediği ne duygular beslerim... hiç yazıya dökülmez... bu duygu hiç bükülmez... canımın diğer yanı... dünya henüz görmedi duyanı,anlayanı... akdevrim.13.haziran.2007.istanbul... |
![]() |
#1316 |
|
![]() biri anlatsın bana,
daha ne kadar daha yolum kaldı sabaha... daha ne kadar daha taşır ayaklar beni... biri öldürmek için durmaz sayıklar beni... bir adada tutsağım, almaz kayıklar beni... bir ateş deniziyle, cevrilmiş adadayım ne can ciğer bir dostum, ne güvenecek dayım... nefes alıp verirken, haykırırım burdayım... hep yok sayarlar beni... hayallerim rengını senden alırmış kadın... duyacağın yok beni, öldürmekmiş maksadın.... akdevrim.13.haziran.2007.istanbul... |
![]() |
#1317 |
|
![]() şiirlerim ruh vermiş
seni hedef göstermiş en güzel duygulara... kap karanlık geceme... sönmeyen bir ışıksın... bel ki sende aşıksın... gideceğim bir yolda benimle yan yana ol her nefes alışımda, nolur ciğerime dol.. ve dokun ellerime yalnız olmadığımı anlayayım seninle.. yağmurların olsaydım, sevgi denizlerine bir seninle akardım... sana ben gibi bakan hangi gözse yakardım... akdevrim.14.06.20 07.istanbul... |
![]() |
#1318 |
|
![]() nasıl anlatayım seni yeniden...
içime ateşin düştü aniden... tutundum hayata sensin tek neden... kuzular uyandı can neredesin...? akdevrim.14.06.2007.istanbul... |
![]() |
#1319 |
|
![]() kiraz olgunlaşır dalda...
kalmıyor insan bir halda... bir ömür harcadım yolda... bir türlü sen uyanmadın... bilemezsin hallerimi, hep sarartdın güllerimi, nasırlaşmış ellerimi... gördün ama dayanmadın... akdevrim.14.06.2007.istanbul. |
![]() |
#1320 |
|
![]() gün gibi ayan beyan
gecen her dakıkanın bir sevgi yarattığı ve seni arattığı... noktaya geldiğimi... orada kaldığımı... anlayabilir misin...? kör karanlıklarıma... bir ışık olduğunu... gönlüme dolduğunu... sensiz nefes alamam, bu dünyada kalamam, asla mutlu olamam... beklediğim durakta... bütün gözler merakta gelirmi gelemez mi...? anlıyorsun değilmi...? harfler anlamaz beni... sözçük tınlamaz beni... yüreği taşımazlar... sevdayı kaşımazlar... akdevrim.14.06.2007.istanbul... |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |