17-04-2009, 21:06 | #91 |
|
Yalancı Bahar
Hayat sende durmam diyor
Her nefeste son geliyor Bildiğin sende kalsın Sen yalancı baharsın Artık senin olmam diyor Sen yalancı bir sonbahar Ben sevdalı koca çınar Kaç mevsim benden aldın Kaç sevda geri verdin Ruhum sana kanmam diyor Söyle kaç bahar oldu Penceremde gül soldu Belkide zaman doldu Sevdiğim dönmüyor |
04-05-2009, 14:27 | #92 |
|
tek başına
Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne
Muhtacım inan senin bir tek sözüne Yalvarsam ağlasam kapansam dizine Döner miyiz yine eski günlere Yine eskisi gibi beraber olsak Ne olur sanki geçenleri unutsak Hayat bitse dünya dursa Ölüm bile olsa biz ayrılmasak Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük Gözü yaşlı tek başına Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük Gözü yaşlı tek başına |
04-05-2009, 21:22 | #93 |
|
NADAS
Otlarım yanar Sensizlik nadasında toprağım; Birazcık dinlensin, büyüsün yeşersin... gelmeyişin... Hiçbir şey diyen bir cümlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim; Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz... Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim; Açıklarımda batmış yüz binlerce gemi Limanım yorgun yastan... Seni arar durur bir körebeyim Çık ortaya nolur, yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti... çok zaman geçti, Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki Ama ben ağlayamazsam gücenme n'olur; Gözlerim bitti, Gözlerim... Bitti. F.D |
14-06-2009, 14:35 | #94 |
|
kenar mahallede bir pazar günü
buğulanır toprak yol ve damlar sabah güneşinin ilk akıntılarında göğü turuncu bir ağ kaplar konuşmalar, küfürler, çocuk çığlıkları öper yüzünü yeni bir sabahın çamaşırlar hışırdar avlularda bayrakları gibi fukaralığın kahveye çıkar birer ikişer erkekler yayılarak otururlar iskemlelerde çay bardakları şıngırdar, radyo bağırır bir haftanın yorgunluğu akar iliklerde ötelerde, portakal bahçelerinde gün ışığı dans eder sabah yeliyle arklardaki sular el çırpar ürpertiden toprağı titretircesine bir çocuk çitleri usulca aşar geçer uyuklayan bekçinin önünden gömleğinin içinde bir damla kalır uzayıp giden portakal denizinden tulumbada yüzünü yıkar bir işçi daha uyanmayan karısına seslenerek kalkar kadın, elinde eski bir havlu geceki yorgunluğu anlatır ezilerek bir kumru tüner dallarına o zaman avludaki yaşlı dut ağacının ona sevgiyle gülümser işçi sonra sarar belini kadınının sokaklarda satıcıların bağırtıları kapıların önünde iyice tizleşir kenar mahallede bir pazar günü böyle başladı, nasıl biter kim bilir (Çağdaş Türkü, Söz: Ahmet Erhan) |
05-07-2009, 00:47 | #95 |
|
Gördügüme Sevindim
Görmesem daha iyiydi seni orada o gece Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar.. Hatıralar..unutulmaz.. Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bin kere daha yanarım sana canım gördüğüme sevindim Sözler: İlhan Şeşen Yorum: Ilhan Sesen |
13-07-2009, 19:56 | #96 |
|
F.D
onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta yanmış mumum otuz beş yıl olmuş ihtiyar bir çocuktur güzel ruhum okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala ama çok düştü, incindi, yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu sen doğum günü hediyem misin diyelim ki hoşgeldin peki beni çok sevecek misin yoksa sen de her düş gibi çabucak kırılıp dökülür müsün gözlerimden? gel, tanışalım önce ben kısaca f.d. ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! ah, ne az duydum... ne kadar az söyledim işte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! şair çok iyimsermiş; yolun yarısına mı geldik ? e, radyasyon neslindenim biraz erken tükendim bir yer bul otur önce ama yaralarıma dikkat et gülüşlerim vardır elbet önce gözyaşlarımı silmen gerekecek budur, zordur sevmek! gel, tanışalım önce ben kısaca f.d. ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! gel, tanışalım önce ben kısaca f.d. ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! ah, ne az duydum... ne kadar az söyledim işte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! gel, tanışalım önce ben kısaca f.d. ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! işte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! Feridun Düzağaç |
19-07-2009, 01:06 | #97 |
|
Sil Baştan
Gücün var mı sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi? Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi? Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak |
19-07-2009, 21:08 | #98 |
|
Buckcherry - Sorry
Oh I had a lot to say was thinking on my time away
geçen zamanda düşünüpte söyleyeceğim bir çok şey vardı … I missed you and things weren't the same seni özledim..ve eskisi gibi olmayan şeyleri.. Cause everything inside it never comes out right çünkü herşey içte saklı asla ortaya cıkmaz dogru.. And when I see you cry it makes me want to die ve seni aglarken gördüğümde ölmek istiyorum.. I'm sorry I'm bad, I'm sorry you're blue, I'm sorry about all things I said to you ben üzgünüm,ben kötüyüm,sen mavisin..ben sana söylediğim herşey için çok üzgünüm.. And I know I can't take it back ve biliyorum bunları asla geri alamam.. I love how you kiss, I love all your sounds, and baby the way you make my world go round senin öpüşünü seviyorum,senin tüm seslerini seviyorum, ve bebegim sen benim dünyamı döndürensin.. And I just wanted to say I'm sorry: ve sadece sunu soylemek isterimki ben üzgünüm… This time I think I'm to blame it's harder to get through the days şimdi günlerin üstesinden gelmek sanırım bu kabahatimle çok daha zorlaştı.. You get older and blame turns to shame sen yaşlandın ve kabahat utanca dönüşüyor.. Every single day I think about how we came all this way her geçen gün bu hale nasıl geldiğimizi düşünürüm.. The sleepless nights and the tears you cried it's never too late to make it right uykusuz geceler ve senin ağlarken ki gözyaşların …bişeyleri düzeltmek için çok geç değil.. Oh yeah sorry! Oh evet üzgünüm... |
22-07-2009, 12:38 | #99 |
|
Içimden Sehirler Geçiyor
Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım şarkılardan mirastı aşk: inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandığım bu yalnızlık Durulmuyor durulmuyor Kaoslarım girdaplarım labirentlerim Nice nice dertlerim var Içimden şehirler geçiyor Her durakta duruyor Inmiyorsun Seni en sıcak ben öperdim Kim bilir Ama sen bilmiyorsun Sözler: Feridun Düzağaç Yorum: Feridun Düzagaç |
27-07-2009, 12:20 | #100 |
|
BU BÖYLE
O zor günler solan güller eskidendi. Geçti! O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti! Geriye sadece yarım yarım sevgiler, Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler.. Öznesi kalan süresi kalan cümleler Yalan dolan cümleler kaldı Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de, ilgisiz durabilir de onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilir de Bu böyle Sertap Erener |
27-07-2009, 12:35 | #101 |
|
Ben de hiç tukenmez bir hayat vardi kirlara yayilan ilkbahar gibi
Kalbim durmadan hizla carpardi gögsümün icinde ates var gibi Basini gögsüme sakla sevgilim güzel saçlarinda dolassin elim Bir gün aglayalim bir gün gülelim sevisen yaramaz cocuklar gibi Hissedince sana vuruldugumu anladim ne kadar yoruldugumu Sakinlestigimi duruldugumu denize dökülen bir pinar gibi Sözün siirlerin mükemmelidir senden baskasini seven delidir Yüzün ciceklerin en güzelidir gözlerin bilinmez bir diyar gibi Sezen Aksu |
27-07-2009, 23:54 | #102 |
|
Tükenme
Bekleme Ben senle güneşi bulmaya geldim Ürkme Kavganı sormaya geldim Gücenme Güneşten sunmaya geldim Kapkara geçiyor günler Hesabı yok Ekmeğin az Tuzun tadı yok Çocuklar Belki gülmüyor Kayalık sevdalar dikenli yollar Pusu kurulmuş dinmez ağıtlar Yüzüne kapanıp ağlamak vardı Oysa ben seni bulmaya geldim Kalbine güneşi asmaya geldim Tükenme Bekleme Ben senle güneşi bulmaya geldim Ürkme Kavganı sormaya geldim Gücenme Güneşten sunmaya geldim Kapkara geçiyor günler Hesabı yok Ekmeğin az Tuzun tadı yok Çocuklar Belki gülmüyor Sana yepyeni türküler verdim Uzak dağların ötesinden gelen Sana yepyeni çiçekler verdim Kapıyı aç bulutlar girsin Gülmeyi bilen çocuklar geldi Tükenme Alevlerin arasından yüzler geçiyor Yüzler alevlerden türkülere geçiyor Günler alevler gibi geçiyor Koş Ac kapıyı Yeni ufuklar getirmiş Gülmeyi bilen çocuklar Bak Çocukların ellerinde güzel günler var Güzel günler Suavi |
27-07-2009, 23:56 | #103 |
|
Yalıçapkını
Suspus oldu sazenneler bu gece Hazırlan fırtına kopmak üzere Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu Cam kırığı gibi doldun içime Eski bir madende göçük gibiyim Toprağın altında kalabilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Yaban inciri yalıçapkını Örtbas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığı Sar bana kollarını Suavi |
31-07-2009, 00:35 | #104 |
|
Beni aylarca onunla bununla
Nasilda aldattin Bu böyle sürmez demiştim oysa Sen yapamam sandin Aman yapma etme ne olursun dedim Bir türlü dinletemedim Çocuk deyip geçtin hafife aldin Büyüdüğümü görmedin Sonunda oldu seni aldattim içim kan ağlayarak Sen bunu çoktan beri hak ettin Seninde yüreğin yanacak Hiç istemezdim ki böyle olsun Hatta düşünemezdim Nasil getirdin beni bu hale Oysa ne çok sevdim Sonunda oldu seni aldattim içim kan ağlayarak Sen bunu çoktan beri hak ettin Seninde yüreğin yanacak |
31-07-2009, 13:53 | #105 |
|
Sertap Erener & RüYa Değmeyin feryadıma Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... |
31-07-2009, 18:53 | #106 |
|
Gözyaşlarına esir olma
Akıt onları nefretin gibi, Bir sır ver ta derinden Anlatsın gözlerin gizemini! Ellerin bedenimde Biliyorum yasak bize Gitmeden belki son kez Dokun, dokun bana Sonsuz aşk yoktu ya! Ölüm kapımı çalmasa da Kalbim seni bekler gibi Fırtına öncesi sessizliği Biz, aşkın esirleri Bir kadın üzülürse Üçümüzün oyununda Bırak ben olayım Atlatırım zamanla Bir gün gelir belki Kavuşuruz seninle Meydan okuruz dünyaya Kaybolan geçmişe Sonsuz aşk yoktu ya! Aslı |
31-07-2009, 18:55 | #107 |
|
ben bu şarkıyı sana yazdım
bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım ahiretten ölüm,tanrıdan inanç aldım ben bu şarkıyı sana yazdım gecelerden yalnızlık,sabahlardan ümit aldım seslerden değil , direttim cesaret aldım gözyaşlarından şarkı,karanlıktan korku aldım içine biraz hüzün,hüzün kattım şarkı yaptım ben bu şarkıyı sana yazdım (Cem Adrian'ın albümünde ama sözler kime ait bilmiyorum) |
06-08-2009, 21:07 | #108 |
|
Leman Sam aşkımdan vazgeçme
Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala |
07-08-2009, 07:31 | #109 |
|
***Evanescence - My Immortal***
I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears (Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum) And if you have to leave (Ve eğer gitmek zorundaysan) I wish that you would just leave (Hemen gitmeni dilerim) Cause your presence still lingers here (Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor)) And it won't leave me alone (Ve beni yalnız bırakmayacak) These wounds won't seem to heal (Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor.) This pain is just too real (Bu acı fazla gerçek) There's just too much that time cannot erase (Zamanın silemediği çok fazla şey var ) Nakarat : When you cried I'd wipe away all of your tears (Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim) When you'd scream I'd fight away all of your fears (Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım) I held your hand through all of these years (Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. ) But you still have all of me (Fakat hala bana tamamen sahipsin ) You used to captivate me by your resonating light (Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin.) Now I'm bound by the life you left behind (Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım ) Your face it haunts my once pleasant dreams (Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor) Your voice it chased away all the sanity in me (Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı) These wounds won't seem to heal (Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor.) This pain is just too real (Bu acı fazla gerçek ) There's just too much that time cannot erase (Zamanın silemediği çok fazla şey var ) Nakarat I've tried so hard to tell myself that you're gone (Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım ) But though you're still with me (Ama hala benimle olmana rağmen) I've been alone all along (Baştan beri yalnızım) Ayrılığın acısı inkâr edemeyeceğimiz kadar gerçektir değil mi,ne kadar da doğru söylenmiş bir söz. |
14-08-2009, 09:56 | #110 |
|
Dünya döner bir gün daha
Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü çözmem gerek Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken Dünya döner tek bir yana (aşk durdukça) Doğsun diye gün bir daha Ben de döndüm tekrar sana (aşk durdukça) Sönmek için yana yana Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken Dünya döner tek bir yana (aşk durdukça) Dolsun diye gün bir daha Ben de döndüm tekrar sana (aşk durdukça) Sönmek için yana yana Yüksek Sadakat |
14-08-2009, 12:43 | #111 | |||||||||||||||||||||||
|
Ellerine sağlık, şarkı da en az sözleri kadar güzel!!! |
19-08-2009, 12:55 | #112 |
|
Küçücük bir bakışın
Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsam Yaprak yaprak açtırırsın İlkyaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin Bir sesi var gözlerinin Başedilmez o gergin Kırılganlığınla senin Her solukta sonsuzluk Ve ölüm... |
25-08-2009, 11:36 | #113 |
|
Bilmem hatırlayanınız var mı bu güzel şarkıyı!
2004'te Eurovision şarkı yarışmasında ikinci olan bu enfes parça,Zeljko Joksimovic tarafından seslendirilmiştir.Giriş müziği insanı alır götürür,sözlerinin çevirisini bulduğumda ise bu müziğe gerçekten de bu sözler yakışırdı demiştim.Sizinle de paylaşmak istedim. Lane Moje Sırpça'da 'Aşkım Benim' anlamına gelmektedir. Kad na te pomislim ..................Seni her düşündüğümde Bojim se da te opet zavolim .........Korkuyorum sana tekrar aşık olmaktan U modre usne zabijem zube ..........Ve morarana kadar dudaklarımı ısırıyorum Da pravu bol zaboravim ................Bu hastalıkla başa çıkabilmek için Lane moje ovih dana ..............Aşkım benim bugünlerde Vise i ne tugujem .................Daha fazla dert etmiyorum Pitam samo da l' si sama ........Soruyorum yalnız mısın aşkım? Ljude koje ne cujem .............Ve kim ne derse desin duymuyorum Lane moje nocas kreni ...........Aşkım benim dön bu akşam Nije vazno bilo s kim ..............Kiminle olduğunun bir anlamı yok Nadji nekog na lik meni ...........Ya da bana benzeyen birini bul ki Da te barem ne volim .............Bari seni sevmeyeyim. (Usne ti ljubi, da tebe lakse prebolim) .(Dudaklarından öpüyorum, hastalığım daha kolay geçiyor) |
25-08-2009, 17:27 | #114 |
|
'aşkmış hiç olmayan bir Tanrıya inanmak, anlamı olmayan kelimelermiş dualarımız, elini kesip bacağındaki acıyı unutabilir misin ? yüzüne yapışmış bu yalanın izlerini hangi makyajla kapatabilirsin? bana artık inanmadığım bir güneşi doğurabilir misin?' CEM ADRİAN
|
28-08-2009, 09:16 | #115 |
|
Söz ver
İnanırdım duyduğum her söze Bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya Bir hayat sıradanı kalbim Bana bitmeyen bir tek şey söyle Söyle sonsuza inanayım Bana nasıl seveceğimi anlat Aşk karlı yokuş yorulmayalım Söz ver durma öyle bana söz ver Bakışına kanmam artık söz ver Çok zor soru değil bu hadi çöz ver BİRLİKTE ÖLECEKMİYİZ Hadi beni biraz heyecanlandır Yüzüm gülmüyor çoktandır Ben kaybetmekten çok korkarım Tüm alışkanlıklar çocukluktandır Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecekmiyiz Söz ver durma öyle bana söz ver Bakışına kanmam artık söz ver Çok zor soru değil bu hadi çöz ver BİRLİKTE ÖLECEKMİYİZ Feridun DÜZAĞAÇ |
28-08-2009, 11:58 | #116 |
|
Tirende Biletsiz Sevdalar Vardi
Vagonlar Kacaklara Gözyumarlardi Aksada Yüreklere Kar Pinarlari Sevdanin Arkasi Var Ardi Bahardi istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Hadi Git Git Artik Ne Duruyorsun Yolcular Hep Kacak Bizse Tutuklu Gözler Agliyor Tutkulu Cocuksu istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Sevdigin Bekliyor Ne Duruyorsun (Yildiz Avlarim Gögün Mavisinde Her Dem Bakislarina Gözlerinin Deryasinda Pusu Duran Ellerimi Sana Tuzaklarim Her Tetik Düsürdügümde Gözlerin Ölüme Az Kalirim Yanliz Gördü Ya Gelir Bende Kalir Yanlizlik Uzar Geceler istanbula Yagmur Yagar Karla Karisik Kari Ayiklar Yagmur Kokularini Alirim Koynuma Ot Koyarim Göz Ucuma Anlarim Yine Yangin Yine Hasret Yakinan istanbuldan Düsen Payima Bide Yüzünün Giderken islakligi) Gül Damlasi Düsmüs Ates Yurduydu Daglara Dil Uzatan Narli Kuyuydu Yagsada Gönülere Gam Geceleri Ceren Yarasinda Ask Büyütürdü Yaksada Gönülleri Gam Geceleri Ceren Yarasinda Dert Büyütürdü istanbul Agliyor Ben Agliyorum Hadi Kalk Gel Artik Dayanamiyorum Yolcular Geldiler Sen Yoksun icinde Yüreyim Can Veriyor Acilar icinde. Gülay |
30-08-2009, 18:25 | #117 |
|
Salkim salkim tan yelleri estiginde
Mavi patiskalari yirtan gemilerinle Uzaktan seni düsünür düsünürüm Istanbul Binbir direkli Haliç'inde aksamlar Adalarinda bahar Süleymaniye'nde günes Ey sen ne güzelsin kavgamizin sehri Istanbul Bosuna çekilmedi bunca acilar Büyük ve sakin Süleymaniye'nle bekle Parklarinla, köprülerinle, meydanlarinla Bekle bizi Istanbul Tophane'nin karanlik sokaklarinda Koyun koyuna yatan çocuklarinla bekle Bekle zafer sarkilariyla geçisimizi Istanbul Haramilerin saltanatini yikacagiz Bekle o günler gelsin gelsin Istanbul Sen bize layiksin bizde sana Istanbul Istanbul Bosuna çekilmedi bunca acilar Büyük ve sakin Süleymaniye'nle bekle Parklarinla köprülerinle meydanlarinla Bekle bizi Istanbul Vedat Türkali |
31-08-2009, 20:12 | #118 |
|
''Geçici ayrılık benimkisi
ilkyaz çiçeğine gebeyim ağıtlar yakmayın adıma ben ölmedim ölmeyeceğim sıcak saklayın gecelerimi karlar altından çıkıp geleceğim düşlerinizin ateşinden ilık bir rüzgar gibi eseceğim demlice bir çay koyun üstüne aç çocuk gibi besleyin sobayı nasıl tütüyorsanız gözlerimde oylece tütsün buharı uzunca serin yatağımı boyunca uzansın ayağım el aman deyince gece usulca kıvrılır yatarım can canım canlarım hazır mı koynunuzdaki yerim gün olur gecikmiş çocuk gibi bağıra çağıra gelirim'' Nevzat Çelik. Selda Bağcan ın yorumu ile dinlemenizi tavsiye ederim... |
31-08-2009, 21:23 | #119 |
|
Vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka
Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın Doymadım doyamadım sevmelere seni ben Kimseyi koyamadım yerine yeniden Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem Zannetme bir gün geri dönmek değil niyetim Hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın Söz: Aysel Gürel |
01-09-2009, 11:22 | #120 |
|
bu sabah yerini kimler almış
diye düşündüm kalktığımda hic biri seni hic biri beni hic biri bizi anlamamış bu sabah telefonu hiç açmadım çaldı durdu aldırmadım hic bi şey seni seni düşünmemi engellemez ben anladım bu sabahhhhh gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk ciceğim gel biraz bana gel biraz daha arşa cıksın nağmelerim (nakarat) bu sabah adını boş kağıtlara yazdım astım duvarlara ben bi tek seni eski günleri isterim canım anlasana bu sabahhhhhh yatağın boş kısmını resimlerinle süsledim gördün hâlimi anla derdimi ne olur dön çok özledim bu sabahhhh gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk ciceğim gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmelerim hadi gellll |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 5 (0 Site Üyesi ve 5 konuk) | |
|