![]() |
|
![]() |
![]() |
#6991 |
|
![]() şu gönlüme hudutları,
çizen güçe selam olsun. hayalimin ötesinde, gezen güçe selam olsun... düzen gelir,ezen gelir, kağıt susar,kalem susar. derisini yüzen gelir, insanlığı çekip asar... gazzede olanlar bunlar... siyonist yalanlar bunlar... hür dünya zor dünya olmuş, geriye kalanlar bunlar... öldürülmüş,kadın çocuk, cehennemin göbeğinde, görünüyor Netenyahu, katil olmuş yiten yahu!.. Hasan Alp Erdogan.14.Mayıs.2025.İstanbul. |
![]() |
#6992 |
|
çizen güçe selam olsun. hayalimin ötesinde, gezen güçe selam olsun... düzen gelir,ezen gelir, kağıt susar,kalem susar. derisini yüzen gelir, insanlığı çekip asar... gazzede olanlar bunlar... siyonist yalanlar bunlar... hür dünya zor dünya olmuş, geriye kalanlar bunlar... öldürülmüş,kadın çocuk, cehennemin göbeğinde, görünüyor Netenyahu, katil olmuş yiten yahu!.. Hasan Alp Erdogan.14.Mayıs.2025.İstanbul. |
![]() |
#6993 |
|
![]() |
#6994 |
|
![]() |
#6995 |
|
![]() yaşadım mı,öldüm mü?
ağladım mı güldüm mü? kendime sorular sordum, düşünüp beynimi yordum. ateş alev yandı dünyam, uyurken uyandı dünyam. uzak geçmiş,yakın geçmiş, beni gıdım,gıdım biçmiş, adamım ben yokla eşit, işkenceler çeşit çeşit... nefes aldığın bilinsin. adın dünyadan silinsin... ne yaşadın,yaşamadın. varım diye çoşamadın... Hasan Alp Erdogan.13.Mayıs.2025.İstanbul. |
![]() |
#6996 |
|
![]() zehir akar oluk oluk,
güneşin mi doğdu soluk? sakalın saçların yoluk, dünya değil sana göre, niye doğdun yaşıyorsun? sende yürek taşıyorsun. emeğini çalanlar var, gercek öte yalanlar var, sırtımızda kalanlar var, dünya değil bize göre, niye doğduk yaşıyoruz, bizde yürek taşıyoruz. bir şey yok elde susarım, ruhumu çekip asarım, bir gün mayına basarım, yaşamanın anlamı yok, niye doğdum soruyorum, aynı yerde duruyorum... Hasan Alp Erdogan.13.Mayıs.2025.İstanbul. |
![]() |
#6997 |
|
![]() helal haram ayırmazlar,
gelir gider kışlar,yazlar karalaşıyor beyazlar, unutulmuş öte dünya, herkes kötülüğe gazlar... şeytan mı kazandı dersin? Allah fikir akıl versin, gördüm ki aklını yersin... dünya mı döndü tersine, yazıyorum öylesine.... Akdevrim |
![]() |
#6998 |
|
![]() ne istersem yaz diyorum,
kalbi kırık saz diyorum, şeytandan kurnaz diyorum, anlatamıyorum seni. dostum kalem bir de kağıt, yazaçağım olur ağıt, gel de şu kafamı dağıt, bir mezar çağırır beni... emekliyim bir köşede, umut aramam şişede, damga yediğim kaşede, idam yazıyorlar yeni... dün baktım ki akşam olmuş, saksımda çicekler solmuş, sacıma beyazlar dolmuş, bitmiş yolun boyu,eni... aynaya bir bak Akdevrim, hayat ne ayak Akdevrim, gördün mü kıyak Akdevrim, kimseler aramaz seni... Hasan Alp Erdogan, Akdevrim.15.05.2025.İstanbul. |
![]() |
#6999 |
|
![]() sen sen değilsin dediler,
her kimse gelsin dediler, her hangi elsin dediler, çabucak aynaya baktım... dünya ile döner dolap, örülür binlerce çorap, gece harap gündüz harap, artık köprüleri yaktım... sise dumana bulandım, dünyayı gezdim dolandım, sanki kocaman yalandım, kendime şamarı çaktım... Hasan Alp ERDOĞAN.17.05.2025.İstanbul. |
![]() |
#7000 |
|
![]() kalemi fırlatıp attım,
taş duvarda izi kaldı... sanki gök yüzünü sattım, yüreğimde çizi kaldı... almış götürmüş çöpçüler, kalemimden iz kalmamış, sanki herkes bana güler, düşündüm çilem dolmamış... güneş doğmuş acı ile, çekmiş gitmiş tacı ile, vurmuş kardeş bacı ile, kimseyi dostu bulmamış... akdevrim.17.05.2025.İstanbul. |
![]() |
#7001 |
|
![]() pılı,pırtı orta yerde,
düşünkü dün gece öldüm. kalp de olacağım yerde, bulunduğum yere güldüm... araba kat yat beklerler, bir sürü günah yüklerler, ilgisiz şeyler eklerler, o kadar çok ki üzüldüm... boşunaymış,savaş,uğraş, ayaklarına değen taş, gözlerinden dökülen yaş, aynada halime güldüm... herkes bir şey benden umar, sanki oynamışım kumar, yemişim felekden şamar, sanki yaşamadan soldum... Hasan Alp Erdogan, Akdevrim.21.Mayıs.2025.Firaristan.Zeytinburnu.İsta nbul. |
![]() |
#7002 |
|
![]() mermeri delen göz yaşım,
kalbine işlemez dedim... seni nasıl sevdiğimi, hiç kimse düşlemez dedim... akar gider,zaman ,saat, neyi dayatırsan dayat... bakmışsın son olmuş hayat, yeni şans başlamaz dedim... saç ve sakalını yolsan, gök yüzünden güneş alsan, şeker kaymak,bir de balsan, kimseler eşlemez dedim... gerçeği yazar Akdevrim, kendine kızar Akdevrim, bir yerde mezar Akdevrim, kimseyi taşlamaz dedim... Hasan Alp Erdogan, Akdevrim.21.Mayıs.2025.Firaristan.Zeytinburnu.İsta nbul. |
![]() |
#7003 |
|
![]() silgisiz gezmem bilirsin,
kimseyi ezmem bilirsin... boşuna kızmam bilirsin... inadım inattır dersin!... bu gök kubbenin altında, sanki yer yok yaşayacak... küçük bir kuş kanadında, biri aşkı taşıyacak... umudumu boşa verdim, küçücük bir kuşa verdim, duyarsız bir taşa verdim, bir haini taşlayacak... akdevrim.ist. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |