![]() |
|
![]() |
|
Hukuk Haberleri Hukuk Haberleri, duyuruları, güncel hukuki gelişmeler. [Haber Ekleyin] |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() Allah rahmet eylesin.Samsun Barosunun ve sevenlerinin başısağolsun...
|
![]() |
#32 |
|
![]() Allah'tan kendisine rahmet sevenlerine de sabır diliyorum. Ne diyelim ölüm gerçek...
|
![]() |
#33 |
|
![]() Tüm dostlarımıza başsağlığı diliyorum.
Saygılar. |
![]() |
#34 |
|
![]() Ölüm,
Düşerse bir şahın ayağına, Ağlarsa bir sabah gül dalı, Kalırsa bir yavru yetim, Adın kalleş olsun. |
![]() |
#35 |
|
![]() Vakitsiz ve çok genç bir ölüm, Allah rahmet eylesin,sevenlerinin başı sağ olsun.
|
![]() |
#36 |
|
![]() Çok acı duydum. Ölümün genci yaşlısı olmaz ama, keşke bu kadar genç veda etmeseydi. İçim burkuldu. Allah Rahmet eylesin.
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() Son derece üzücü bir haber Allah Rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun..
|
![]() |
#38 |
|
![]() genç yaşta iyi bir insan ve hukukçuyu kaybetmek acı verici allah rahmet eylesin....
|
![]() |
#39 |
|
![]() uzun zaman siteye girme zamanım olmadığımdan haberi yeni öğrendim.her ölüm erkendir ama Teoman arkadaşımızın çok erkendir. çok üzgünüm, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum
|
![]() |
#40 |
|
![]() gencecik bir fidanmış.
allah rahmet etsin sevenlerinin yakınlarının başı sağolsun, |
![]() |
#41 |
|
![]() Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.
|
![]() |
#43 |
|
![]() Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin.Ona şu anda en güzel hediye samimi dualar.
|
![]() |
#44 |
|
![]() Evet ölüm insana çok yakın hiç ummadığın anda ve çok erken olabiliyor
![]() Allah rahmet eylesin,ailesine ve yakınlarına sabır versin,taksiratını af eylesin,makamı cennet olsun. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Trafik Kazasında İspat Sorunu... | av.knel | Meslektaşların Soruları | 7 | 19-01-2017 14:44 |
Trafik kazasında ölenin yakınlarının zorunlu trafik sigortasından maddi veya manevi t | askeri hakim | Meslektaşların Soruları | 11 | 29-05-2013 13:00 |
Trafik kazasında tazminat ve zamanaşımı | bsdbsdbsd97 | Meslektaşların Soruları | 7 | 31-05-2010 19:08 |
trafik kazasında dava açılması | lawyer_denizsari | Meslektaşların Soruları | 6 | 05-09-2008 22:40 |
Trafik Kazasında Görevli Mahkeme | Av.Sezer Yiğit | Meslektaşların Soruları | 1 | 22-03-2007 07:27 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |