25-06-2007, 14:01 | #511 |
|
Turk Hukuk Sitesinin bu kaotik yapisini sevdigimi, itiraf ediyorum...
|
25-06-2007, 14:05 | #512 |
|
adliyelerdeki, is arayan avukatlar icin duzenlenmis defteri, diger meslektaslari ayni ise basvurmasin diye karalayanlarin, iskence gormelerini istedigimi itiraf ediyorum
-uzun yillardir icimde kalmis bir itirafti, sonunda attim icimden- |
25-06-2007, 15:11 | #513 | |||||||||||||||||||||||
|
İlanı veren kimsenin, aradığını bulmuş olması ve artık ilan hakkında aranmak istememesi nedeniyle ilanı silmiş olması olasılıgı da yok mudur Sayın Persona? |
25-06-2007, 16:37 | #514 | |||||||||||||||||||||||
|
Sözkonusu uygulamanın bir zamanlar sadece İstanbul Barosu'na ait olduğunu sandığımı; Ancak yine uzun yıllardır uygulamanın kalktığını ve artık Baronun web sitesinden iş ilanı verildiğinive bunun Sayın persona tarafından bilinmediğini sandığımı; Sonuç olarak Sayın persona'nın bu itirafının çookkk gecikmiş bir itiraf olduğunu; itiraf ediyorum. |
25-06-2007, 16:51 | #515 |
|
İzmir'de staj yaptığım büro erkek stajyer aramaktaydı. Büronun adliyedeki ilanını okuduktan sonra panodan aldığımı, böylelikle görüşmeye gitmeden önce seçenekleri (akıl karışıklığı olasılığını -kesinlikle iyiniyet yani - ) sıfırladığımı, ama görüşmeden sonra düşünmek için iki tarafın da zaman istemediğini, staja başladığımı ve iyi ki de orada staj yaptığımı düşündüğümü itiraf ediyorum
|
25-06-2007, 21:25 | #516 |
|
Sevgili dostlar,
Bugun esim ile sicak altinda trafigin en yogun oldugu saatte sahil yolunda agir agir ilerken cevreme baktim.. Kandilli'ye geldigimde yuzum guldu.. Kuzguncu'ga vardigimda bir kere daha kararimin dogru oldugun karar verdim.. Ben Istanbul'u seviyorum ve baska bir yerde yasamayi dusunmuyorum.. Ve bu dusuncemi "Istanbul'u Terk etmek" formundan saklamaya karar verdim Siz de beni ele vermeyin tamam mi? |
25-06-2007, 23:15 | #517 |
|
Akşamüzeri işten çıkarak, saat 17.30 da denize gidebildiğim başka bir şehir olmadığını kavrayarak, ben de Ayvalık'ı terketmekten vazgeçtim.
-Şimdilik- ihtirazi kaydıyla, ben de başka bir şehirde yaşamayı düşünmüyor, düşün-e-miyorum )) İstanbul'a söylemeyin ve dahi diğer şehirlere, olur mu? |
25-06-2007, 23:19 | #518 |
|
Konu başlığının tamamını büyük harfle yazan üyelerin başlıklarını düzeltmenin feci sıkıntı verdiğini itiraf ediyorum..
|
26-06-2007, 06:34 | #519 |
|
yeni ve de kendimi çok daha iyi hissedeceğim bir iş aradığımı güzel seçeneklerle karşılaşacağıma emin olduğum halde yinede korkmaktan kendimi alıkoyamadığımı itiraf diyorum
|
26-06-2007, 08:28 | #520 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben de bunun yasak olduğunu bilmediğimi İ.E. |
26-06-2007, 09:14 | #521 |
|
Sayın Meral Akçınar'ın her sabah düzenli bir şekilde itiraf ettiğini ; Ayrıca kanunları bilmemenin mazaret olmadığını ve bu itirafı neden itiraf ettiğimi bilmediğimi itiraf ediyorum.
|
26-06-2007, 10:10 | #522 |
|
yaşarken kendimi bir kayalığın en uç noktasında hissettiğimi itiraf ediyorum.
|
29-06-2007, 11:11 | #523 |
|
Sıcakların gelişiyle birlikte THS üyelerinin itirafları tabahhur eylemiş anlaşılan
|
29-06-2007, 11:42 | #524 |
|
Foruma girmişken itiraf edeyim diye düşündüğümü itiraf ediyorum.
|
29-06-2007, 13:23 | #525 | |||||||||||||||||||||||
|
Akşamüzeri işten çıktıktan sonraya ek olarak, sabah işe gitmeden de denize girilebilecek şehirlerden birinin de Mersin olduğunu söylemeden geçemediğimi İ.E. Ama ben bile terkettim Mersin'imi... Burukluk hissettiğimi itiraf ediyorum... |
29-06-2007, 13:49 | #526 |
|
Teşekkür ederken, çoğu kez smiley kullanmak istediğimi,ama teşekkürde bunun nasıl yapıldığını çok uğraşmama rağmen hala öğrenemediğimi,
bana gelen teşekkürlerde smiley kullanabilenleri "acaba ıq'üm mü düşük" diyerek kıskandığımı,ama bu güne kadar bunu cesaret edip kimseye soramadığımı,medeni cesaretimin en üst safhada olduğu şu anda sormaya karar verdiğimi,ama iki saat sonra bu mesajı silip silmeme konusunda bir ikileme düşüp düşmeyeceğimi bilemediğimi,bu nedenle birilerinin teşekkürde smiley kullanılması konusunda beni bir an önce bligilendirmesini istediğimi, bilgilendiren herkese bol smileyli bir teşekkürü göğsümü gere gere göndereceğimi itiraf ediyorum. |
29-06-2007, 14:51 | #527 |
|
Su an evde cocuklarim dahil 10 cocuk oldugunu bu cocuklardan 8 nin yatili kaldigini.. Onlarinin arkasinin toplanmasi zor olmasina ve bayagi yorulmama ramen cok mutlu oldugumu itiraf etmeliyim
|
29-06-2007, 16:53 | #528 |
|
bu sıcakta sarıyere gitmenin insanı ne kadar yorduğunu, oraya varınca adliyede birşeyler yapmanın insanın içinden gelmediğini, hele ki bir de geri dönmenin daha da yorduğunu, ancak sarıyer'in istanbul'da yaşanacak yerler arasında bir numara olduğunu düşündüğümü itiraf ediyorum...
|
29-06-2007, 17:26 | #529 | |||||||||||||||||||||||
|
Çok sabırlı, çok hoşgörülü ve hepsinden önce, oldukça cesur olduğunuzu düşündüğümü itiraf ederim |
29-06-2007, 19:09 | #530 |
|
iki nokta üstüste ve ) bu işaret ile gülümseyebilirsiniz... (İ.E.)
|
30-06-2007, 09:10 | #531 |
|
Hayatımda çok değer verdiğim iki insanın, çook uzaklara gitmek zorunda olmasının bana çok ağır geldiğini, onları çok özleyeceğimi ve bu özleme nasıl dayanacağımı bilmediğimi itiraf ediyorum..
|
30-06-2007, 14:19 | #532 |
|
3 haftadir gunes yuzu gormedigimi, o bahsettiginiz gunes ve sicaklardan bencillik yapmayip biraz bu taraflara, gondermenizi istedigimi itiraf ediyorum
|
30-06-2007, 15:04 | #533 |
|
Bu kadar itiraf edecek seyim oldugunundan hic haberim yoktu
|
30-06-2007, 16:56 | #534 | |||||||||||||||||||||||
|
İtiraf edecek bu kadar çok şeyiniz olduğuna göre hayatı dolu dolu yaşadığınızı...... |
01-07-2007, 21:44 | #535 |
|
Bu gerçek bir itiraftır.
Türk Hukuk Sitesine, hala, çok değerli hukukçuların ve insanların var olduğunu gösterdiği ve bana en azından onların yazılarını okuma fırsatı verdiği için teşekkür etmek istediğimi itiraf ediyorum. |
02-07-2007, 10:46 | #536 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bunun yazarının bunu bir rahatsızlık olarak mı dile getirdiğinden emin olmadığımı ama her halukarda forumu takip edince (ve aşağıdaki mesajı da görünce) içimden bana laf söyleyene de bakın demek geldiğini İ.E.
|
02-07-2007, 10:54 | #537 | |||||||||||||||||||||||
|
Cevap hakkınızı geç kullanmanızın nedeninin pusuya yatıp zaman kollamak olduğunu düşündüğümü ; Bu yazıma cevap veremezseniz üzülmemeniz gerektiğini Zira bir sonraki yazıma şu an yaptığınız gibi cevap verebileceğinizi bildirmek istediğimi itiraf ediyorum. |
02-07-2007, 11:31 | #538 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sorun nedir acaba?
1. Bana neden birşeyler bildirme çabası içinde olduğunuzu anlayamadığımı, 2.Hiçbir zaman cevap verme gibi bir amacım-kaygım olmadığını , THS'yi bu şekilde değerlendirmenin onu küçültmek olacağını, 3. Ve hayatın güzel olduğunu, düşündüğümü İ.E.
|
02-07-2007, 14:40 | #539 |
|
1 temmuz itibariyle, ingilterede butun publarda , kafelerde kisaca butun kapali yerlerde sigara yasaginin yururluge gecmesinden dolayi cok mutlu oldugumu ... bizim devletimizinde, bu zehir tacirleriyle savasmak yerine , onlarla ortak olup ( ucuz sigaralar satarak) kendi vatandasini zehirlemekten vazgecmesini istedigimi. sigara icenlerin artik toplu yerlerde yerlerinin olmadigini dusundugumu , itiraf ediyorum...
|
02-07-2007, 15:25 | #540 |
|
İtiraf Ediyorum:
Bugün dövecek adam arıyorum. |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |